Ben çok duygusalım uzun senelerdir arkadaşım ailesiylede görüşüyoruz o yaptıysa bile demek istemiyorum şikayet etmek o kadar zor ki bu süreçi yaşayamam söylesin istedim olmadıNeye üzülüyosunuz arkadaşınızın sizin çekmecenizde neden el izi var çok saçma. Belli ki o almış itiraf edecek cesareti de göstermemiş. Gitsin ifade versin madem.
Ben çok duygusalım uzun senelerdir arkadaşım ailesiylede görüşüyoruz o yaptıysa bile demek istemiyorum şikayet etmek o kadar zor ki bu süreçi yaşayamam söylesin istedim olmadı
Ben yakın arkadaslarımın yatak odasında cekmecesine dokunmus olabilirim onlar da keza benim odama girer bakarlar.Yakınlık derecesi önemli tabi yukarıdaki sözler kullanılıyorsa zaten pekte güven yokmus.Aradım dedim ki darılabilirsin haklıda olabilirsin sendeyse ver bana ben bulmuş gibi yapim dedim.
Süreç nasıl işliyor? Polis gelip parmak izi alıp sonra parmak izi tespit edilen kişileri ifadeye çağırmalı. Şikayet etmeyecekseniz de zaten tüm bunların anlamı yok. Konuyu kapatıp oturcaksınız o zaman
Çok zor hemde işimArkadaşınız neden çekmecenize dokunmuş olabilirim dediki altının olduğu çekmece her nerdeyse orada oturdunuz mu atiyorum makyaj masasındadır altınlariniz o gün beraber makyaj yapmisinizdir. Böyle bir olay olmadıysa sözleri celiskili olmus ama belkide evde bir yerdedir doğrudan sormanızda eğer gercekten bende yapmamis olsaydim boyle bir soruyla karsilassam nasil boyle bir ithamda bulunursun hic mi güvenmiyorsun diye kızardım parmak izimi de ifademi de verirdim bir dahada muhattap olmazdım. Umarım yapmamiştır ama sizin işinizde zor.
Evet arkadaşım çok girer çıkar ama o gün girmedim ben kağıyı kapatmışrım tı. Ama sonra bir baktım kendiliğinden açılmış ama arkadaşım dedim güvendim yani evde bebeklerde var ama bebekler açamaz çocuk kilidi varYatak odanıza sık sık girer mi arkadaşıniz?
Yani ben yakın arkadaşımın yatak odasına girmiyorum o yüzden çekmecesinde el izim olamaz mesela
Veya girsem bile çekmece açmam
Ben çekmeceye bırakmasaydım altınımı kimseyi zan altında bırakmayacaktım farkındayım aslında en büyük suçlu benim.Yalnız cok büyük zan altında birakmak bu.
Ben yakın arkadaslarımın yatak odasında cekmecesine dokunmus olabilirim onlar da keza benim odama girer bakarlar.Yakınlık derecesi önemli tabi yukarıdaki sözler kullanılıyorsa zaten pekte güven yokmus.
Ben yapmadım diye naralar atmasini beklemeyin belki de günahını aldiniz ve yüzünüzü görmek istemiyordur.İnsallah bir yerden cıkar da hırsızlık durumu olmamıs olur.Gecmis olsun.
Kapı kapaliysa neden girmiş olabilir ki icerde acil olacakEvet arkadaşım çok girer çıkar ama o gün girmedim ben kağıyı kapatmışrım tı. Ama sonra bir baktım kendiliğinden açılmış ama arkadaşım dedim güvendim yani evde bebeklerde var ama bebekler açamaz çocuk kilidi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?