Bir kere ben altın künyemi kaybettim. Aklıma gelmişken paylaşayım. Dolabın boş rafına koymuştum. Epey zaman geçti aklıma geldi kontrol edeyim dedim ve baktığımda ordaydı. Dokunmadım kaldı yine orada. Sonra bi vakit sonra takmak için alacaktım ki baktım yok. Eşime sen mi kaldırdın dedim hayır dedi. (Çalınma ihtimali aklıma bile gelmedi)
Ben yatak odamda ne var ne yoksa indirdim yine bulamadım. Arkadaşımla konusup durumu anlattım. Önceden yaptığımız dua aklımıza geldi.
( Bu arkadaşım yüzüğünü kaybetti aylar sonra tlf da anlattı(uzak mesafedeyiz) ona da bu duayı önerdim. Yaptı yüzüğünü bahçede tesadüfen buldu. Onca yağmur dolu yağmasına rağmen çamur olmadan nasıl burada olabilir dedi. Yeni konmuş gibiydi dedi. Bende bu mevzudan yıllar önce bu duayla eşimin kaybettiği yüzüğü aradığımız yerde, duadan sonra tesadüfen buldum) neyse duayı tekrar okudum künyem için. Ve hiç bir yeri aramadım. Eğer yanlış hatırlıyorsam, takıp düşürdüysem gelmez. Ama evdeysede gelir dedim hiç bi yeri aramadım. Dışarı çıkmak için montumu aldım elimi cebime attım. Anahtar ve ardından künyem geldi elime. (Montta olması imkansız gibi birşey çünkü sabahında giydim. Kışta ellerim cebimde yürürüm. Künye cebinde yoktu.Zaten anahtar para koyup cıkarıyorum illaki gelirdi elime). Böyle işte. İsterseniz yapın kayıp eşya duasını belki çalınmamış evde bir yerlerdedir.