Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odayı boşalt böcek ilacı sık birgün kapalı kalsın sonra heryeri klorakli sirkeli su ile sil sonra eşyalarını kontrol ederek tozlarni alarak yerleştir rutubet alan yerin varsa ilgiliye yaptır lavabo içlerine gece yatarken çamaşır suyu dök yatağını karbonat ek yirmi dk bekle sonra süpürge tut çocuğun varsa yerlere kırıntı döküyor ise dikkat et sık sık yerleri sil bi kaç yöntemle gider bu böcekler[/QUOT
3 tane oğlum var ikisi küçük hergün süpürüp siler toz alırım çamaşır suyuyla siliyorum heryeriOdayı boşalt böcek ilacı sık birgün kapalı kalsın sonra heryeri klorakli sirkeli su ile sil sonra eşyalarını kontrol ederek tozlarni alarak yerleştir rutubet alan yerin varsa ilgiliye yaptır lavabo içlerine gece yatarken çamaşır suyu dök yatağını karbonat ek yirmi dk bekle sonra süpürge tut çocuğun varsa yerlere kırıntı döküyor ise dikkat et sık sık yerleri sil bi kaç yöntemle gider bu böcekler
Acaba kene olabilir mi3 tane oğlum var ikisi küçük hergün süpürüp siler toz alırım çamaşır suyuyla siliyorum heryeri
Ne böceği bu ismi nedir biliyormusunuz
Kene değil pire değilAcaba kene olabilir mi
Bozulan kuru bir yiyecek varsa ondan oluyor galiba.ç çamaşır suyu falan pek etki etmiyor.Eski evde kuru patlıcan içinden çıkmıştı. O odada sürekli çıkıyordu. Bir yere yumurtlamışlar sanırım. Böcek ilacı biraz azaltmıştı.İnş kurtulursunuz.Hanımlar evimde uçan kahverengi çok küçük bu böceklerden var ne olduğunu anlamadım netten baktım bulamadım çocuk odasında mutfakta oturduğumuz odada heryerde çıkıyor bilgi sahibi olan varmı bu ne böceği nasıl kurtulurum
Güve gibi birsey önemli olan ismi diil neyden kaynaklı evinde var ona bak care bulalım canım3 tane oğlum var ikisi küçük hergün süpürüp siler toz alırım çamaşır suyuyla siliyorum heryeri
Ne böceği bu ismi nedir biliyormusunuz