Sözün bitti yer yani diyecek bir şey bulamıyorum!İlk başta bahsettiğin kocaman olanı görünce ne yaptın canım duvardakiniAmin canm. Gerçekden çıldırmış herhalde akşama kadar seviyormuş herhalde manyak birde çok biyük bir akrapmş. Kavanoza çalı malıda komuş yemini suyunu nasıl veriyormuşsa manyak:) birde kavanozn kapağı niye açıkmiş onu çözemedm ben.
Babamlar terlikle vurmuşlardı vurduktan sonra havuza düştü havuzn duvarındaydı sonra öldürdüler. O gündn beri hiç görmemştim taki düne kadar. Valla brn haşerelerdn çok korkuyorm ya bir hamam böceği bile beni korkudn öldürebilirSözün bitti yer yani diyecek bir şey bulamıyorum!İlk başta bahsettiğin kocaman olanı görünce ne yaptın canım duvardakini
Ben mutfakta terasta bahcede gordum buyukte vardi kucukte.esliden ziyade tek olmazlar vir tane varsa goremwdiginiz baska akreplerde vardir.Allah allah gerçekten şaşırdım şu an çok dayanıklı oldukları söyleniyor halbuki!!Sizin gördüğünüz en büyük ne kadardı ki yaklaşık,evin neresinde görmüştünüz ve ne yaptınız..yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü eşli gezdikleri yazıyor internette
Hadi ya inşallah başka çıkmazBen mutfakta terasta bahcede gordum buyukte vardi kucukte.esliden ziyade tek olmazlar vir tane varsa goremwdiginiz baska akreplerde vardir.
Yoo dayanikli degiller uzerine sert cisimle vurunca hemen oluyor
Bende öyle sayılırım canım bir daha hiç karşılaşmayız umarım..Babamlar terlikle vurmuşlardı vurduktan sonra havuza düştü havuzn duvarındaydı sonra öldürdüler. O gündn beri hiç görmemştim taki düne kadar. Valla brn haşerelerdn çok korkuyorm ya bir hamam böceği bile beni korkudn öldürebilir
Hayir akrep saldirmaz.en fazla kacmaya calisir.akrep gorursen eline sopa gibi vir cisim al direk uzerine bastir oluyor zaten hemen hamam boceginden daha kolay olmesi.oyle saldiriya gecmez korkmaHadi ya inşallah başka çıkmazKusura bakmayın valla bunaltıyorum ama bir dahakine mecbur öldürmek zorunda kalıcam galiba..Sizin yakın zamanda hatırladığınız en büyüğü ne kadardı yaklaşık ve onu nası öldürdünüz size saldırmadı mı beni aydınlatırsanız minnettar olurum!!
Vallahi içimi rahatlattınız teşekkür ederim:) ama dayanıksız olduklarını söyleyen tek sizi gördüm terlikle ya da başka bir şeyle vurulduğunda hamam böcekleri falan bile ölmüyor hemen!!İnternette ve burada bazı arkadaşların yazdıklarından gördüm de ölü taklidi yapıyorlarmış sizinkilerde öyle olmasın!!Hayir akrep saldirmaz.en fazla kacmaya calisir.akrep gorursen eline sopa gibi vir cisim al direk uzerine bastir oluyor zaten hemen hamam boceginden daha kolay olmesi.oyle saldiriya gecmez korkma
Ya hayir karni patliyor cok oldurdum.uzerine sert cisimle bastir olur.hamam bocegini oldurmek akrepten daha zor.Vallahi içimi rahatlattınız teşekkür ederim:) ama dayanıksız olduklarını söyleyen tek sizi gördüm terlikle ya da başka bir şeyle vurulduğunda hamam böcekleri falan bile ölmüyor hemen!!İnternette ve burada bazı arkadaşların yazdıklarından gördüm de ölü taklidi yapıyorlarmış sizinkilerde öyle olmasın!!
Zehirli bir hayvan sonuçta insan yaklaşırken tereddüt ediyor..Sizin bu şekilde öldürdükleriniz büyük müydü peki abartmıyorum benim ki baya büyüktü ve simsiyah kitini vardır..Sizin en büüyük öldürdüğünüz yaklaşık ne kadardı onu da terlikle mi öldürdünüz?Ya hayir karni patliyor cok oldurdum.uzerine sert cisimle bastir olur.hamam bocegini oldurmek akrepten daha zor.
Bizim yayla evinde cok oluyor.alistik yani ustune terlikle yada bi sopayla bastirinca oluyor.eziliyor yani.korkacak bisey yok
Aa canım merhaba bir ay önce bende sormuştum aynısı ve seni hatırladım..Resmen istila etmişler seni evi ama yaOda kahverengiyi canim fotosunu yüklemeye calisiyorumda olmuyor nedense bide nette okudum kahverengi ve sarilari daha zehirliymis siyahlardan
Korkulmayacak gibi de değil ki resmen kocaman akrep evin içinde dolaşıyor..Sana da geçmiş olsun canımAyy aynısı bir ay önce başıma geldi ben de sormuştum geçmiş olsun valla ben de karşılaştığımda korkmuştum
Aa canım merhaba bir ay önce bende sormuştum aynısı ve seni hatırladım..Resmen istila etmişler seni evi ama ya(
Siz hepsini bu sene içinde mi gördünüz peki ve hepsi evin içinde miydi?Kiz sendemi geldin bn sizden sinra kac tane daha gordumakrep uzmaniyim artik
Ya sen taa o zaman bir tanesini resmen pestil edip,doğduğuna pişman etmiştin bir daha senin karşına çıkamazlar sanıyordumKiz sendemi geldin bn sizden sinra kac tane daha gordumakrep uzmaniyim artik
Valla apartman ortamında da pek mümkün gözükmüyor ki sonra bizi apartmandan da atmasınlar:))Bahçeli eviniz olsa tavuk alın diyecektim çünkü tavuklar akrep, kene ve bütün ıvır zıvır böcekleri yiyorlar.
Siz hepsini bu sene içinde mi gördünüz peki ve hepsi evin içinde miydi?
Ya sen taa o zaman bir tanesini resmen pestil edip,doğduğuna pişman etmiştin bir daha senin karşına çıkamazlar sanıyordumAkreplerdeki cesarete bak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?