Evimdee akrep çıktı:((

1 ayı geçtim sürekli yaşayan arkadaşlar varmış off ya inşallah bir daha görmeyiz bu soğuk hayvanı..Apartman üstelik 4.kat

1 ayı geçtim sürekli yaşayan arkadaşlar varmış off ya inşallah bir daha görmeyiz bu soğuk hayvanı..Apartman üstelik 4.kat
((( baya da yüksekmiş yaaaa
Ne işin var evin içinde arkadas git bahcellik yerlerde takıl

Ben de cok korkuyorum((
İnş birdaha karsılasmazsınız

Ben de cok korkuyorum((
İki gündür müthiş sıcak var havalar mı etkiledi bilmiyorum ki!

Evet canim o püskülü olmayan fircalardan dediğim kova bn kovaya aldigimda yasiyodu daha ama o suda bekleyeyince babam cikardiginda tam ölmüştü yani
İnanılmaz gerçekten canım ya Allah yardımcın olsun(Sitil dediğin kova mı canım sen oraya koyduğunda yaşıyor muydu hala ve müdahale ettiğin fırça ucu ince püskülü olmayan fırçalardan mı

Kiz yine akrep konusunda buluşmuştuk

Ben de cok korkuyorum((

bundan öncede hatirliyonmu evde akrep diye bi konuydu orda konusmustuk bu akrepler hep bizi bi araya getiriyor

Kiz yine akrep konusunda buluşmuştuk

bundan öncede hatirliyonmu evde akrep diye bi konuydu orda konusmustuk bu akrepler hep bizi bi araya getiriyor
Yorum yaparken de dedim zaten kesin beni anımsayanlar cıkar
Ramazan ayıydı
Ben günlerce odamda ısık acık uyudum
Resmen paranoyak oldum
Tam üzerimden attım korkuyu hoooop yine geldi soğuk hayvan buraya:)))))

Evet canim o püskülü olmayan fircalardan dediğim kova bn kovaya aldigimda yasiyodu daha ama o suda bekleyeyince babam cikardiginda tam ölmüştü yani
Anladım canım karşılaşırsam bir daha nası öldürebilirim diye düşünüyordum ama sizin de bahsettiğiniz gibi çok dayanıklı olduklarını söylüyorlar..Sizdeki cesarete hayran kaldım valla ben öyle suya koyup bekleyemem başında o kadar bir önce bitmesi lazım işin(

Bizdede iki kere çıkmıştı sokaktan geliyorlardır ikisinide gördüm çok şükür

Hatirladum seni hatta bi kaç gün esin eve gitmeden eve gidemiyodun annenlerde kaliyodunn unutulur musun sen hic
Yorum yaparken de dedim zaten kesin beni anımsayanlar cıkar
Ramazan ayıydı
Ben günlerce odamda ısık acık uyudum
Resmen paranoyak oldum
Tam üzerimden attım korkuyu hoooop yine geldi soğuk hayvan buraya:)))))

Hergun gore gore cesaret geldi bana tabiki ay ama sokmasi falan çok kotu diyolar ölümcül olan bile varmiss Rabbim sen koru bizleri

Bizdede iki kere çıkmıştı sokaktan geliyorlardır ikisinide gördüm çok şükür
Hadi ya geçmiş olsunGörmekte mesele değil ki önemli olan gördükten sonra ne yapacağımızsiz ne yaptınız?

Hatirladum seni hatta bi kaç gün esin eve gitmeden eve gidemiyodun annenlerde kaliyodunn unutulur musun sen hic
Ahaha evet
Şuan evde sere serpe haldeyim rahattım ama yine aksamları ısık yakarak vc gtme dönemi
Yatmadan yatak acıp kontrol etme dönemi basladı(
4. Kata gelmıs hain baksana

Olsun canim kontrolü elden birakmamak
Ahaha evet
Şuan evde sere serpe haldeyim rahattım ama yine aksamları ısık yakarak vc gtme dönemi
Yatmadan yatak acıp kontrol etme dönemi basladı(
4. Kata gelmıs hain baksana

lazim bnde akrep uzmani gibi bbi şey oldum ha

Hergun gore gore cesaret geldi bana tabiki ay ama sokmasi falan çok kotu diyolar ölümcül olan bile varmiss Rabbim sen koru bizleri
Evet canm sokması çok kötüymş yorumumda yazacaktm ama çok uzun olur diye vazgeçtm. Bundan beş sene kadar önce ablamlar çay bahçesi gibi bir yere gitmişlerdi. Orda kzını wcye götürmştü dedi wcyin önünde para alan kolonya uzatn wc görevlileri olur ya işte ablam bakmış kavanoza karanfil gibi bişey var tam aydınlıkta değilmiş. Ablamda elini koymş bir tane karanfil almak istemş çiğnemk için. tabi görevli dikkat etmemş o sıra bir yanma bağırmış meğer kavanozda büyük cins bir akrep varmış. Meğersem görevli bunu özel olarak sipariş vermiş besliyo nasıl bir manyaksa. Hemn abla elinimi soktu demiş ağlamaya başlamış bu çok zehirli hemn hastaneye demiş. Ablamlar hastaneye yetiştiğne kadar ağrıdn adeta ölüyormş birde her geçn dakika sızısı kalbime doğru geliyordu demş. Doktorlar eğer beş dakika daha gecikseydnz öldürürdü demş panzehir feln verilmş. Yani o gündn beri dahada akreplerdn korkuyorm ben rabbim korsn inşllh tüm belalardn kazalardn bütün ümmeti

Ayy o nasil bi kafa ya beslemek olur mu öyle şeyi çok korkuncc yaaa

Aminn canım ama keşke sendeki cesaret bende de olsaydı çamaşır sulu işkencene maruz kalmış hayvan:))

Töbee Allahım millette çıldırmış ne işi var akrebin öyle ortalık yerde üstelik çok zehirli!!Geçmiş olsun çok Allah korumuş!

Ayy o nasil bi kafa ya beslemek olur mu öyle şeyi çok korkuncc yaaa
Aynen cnm hepimiz şaşırdık manyaklığa baksana cins akrep besliyor:)) üstelik işine bile getiriyor evde bırakamıyor:) valla ablamı allah korudu. Bu pis yaratıkların tehlikelileri çok fazla rabbim korsn

Töbee Allahım millette çıldırmış ne işi var akrebin öyle ortalık yerde üstelik çok zehirli!!Geçmiş olsun çok Allah korumuş!
Amin canm. Gerçekden çıldırmış herhalde akşama kadar seviyormuş herhalde manyak birde çok biyük bir akrapmş. Kavanoza çalı malıda komuş yemini suyunu nasıl veriyormuşsa manyak:) birde kavanozn kapağı niye açıkmiş onu çözemedm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…