Evimdee akrep çıktı:((

Allah allah gerçekten şaşırdım şu an çok dayanıklı oldukları söyleniyor halbuki!!Sizin gördüğünüz en büyük ne kadardı ki yaklaşık,evin neresinde görmüştünüz ve ne yaptınız..yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü eşli gezdikleri yazıyor internette

Tabi canim bn her renk her boyuyla karsilastim ve onlar ölü taklidi yapiyo biliyomusun hatta nette okudum çok dayanikli hayvanlarmis yani gördüğün zaman bi sopa falan is görür
Evet bende dayanıklı okudum biraz önce(çok geçmiş olsun sizin durumunuzda çok zormuşEn son ne zaman gördünüz ve ne yapmıştınız yardımcı olursanız sevinirim ben biraz huyluyum sanırım ve eşli gezdikleri yazıyor(

Canim sana akrepin özelliğifalan anlatsam hic bitmez en son iki ggün önce gördüm bulasik yikadigim legenin içindeydi bn bulasik yikiyodum bi isim cikti diğer odaya gittim iki dakika sonra geldiğimde suyun içinde yuzuyodu hatta bnde fotosy bile var dur atayim

Dur bi tane daha var onu da gece yatmak için cibindirik acmistik uyurken su içmeye kalktigimda tavana baktigimda akreple göz Göze geldik onunda fotosu var istersen atarim sana demiştim bn boy boy renk renk gördüm

Dur bi tane daha var onu da gece yatmak için cibindirik acmistik uyurken su içmeye kalktigimda tavana baktigimda akreple göz Göze geldik onunda fotosu var istersen atarim sana demiştim bn boy boy renk renk gördüm
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ve yardım etsin sana..Bakabilirim resmine neyse ki resminden korkmuyorum:)

Tavandan düşmüş tu herhalde çünkü bizim tezgah çok yuksek tirmanamaz yani ama bnm iiyiki isim cikmis yoksa kafama falan dusseydiii Allah korusun görünce tabiki ciglik attim hemen babam evde ydi allahtan bi kasikla cikardik onu olmuştu zaten ama ya taklidi yapiyorsa diye düşünerek disari cikarip terlikler ezdik
Amann Allahımm oraya kadar nası gelmiş(Suyun içindey miydi ne yaptın o görünce canım korkmadın mı?

Çok geçmiş olsun iyi ki görmüşsün bir de..Erkekler böyle konularda soğukkanlı oluyor ben de komşumu çağırdım ama ben korkuyorum her zamanda kimi çağırayımTavandaki siyah mıydı canım benim ki siyahtı ve abartmıyorum çok büyüktü!!

Çok geçmiş olsun iyi ki görmüşsün bir de..Erkekler böyle konularda soğukkanlı oluyor ben de komşumu çağırdım ama ben korkuyorum her zamanda kimi çağırayımTavandaki siyah mıydı canım benim ki siyahtı

Ay bende dün bu saatler bağ evimizde rafta şekerdanlığı çıkartırken gördm. Çok korktm babamı çağırdm bardakla alıp duvarın arkasna attı öldürmedi diye çok sinirlendm. Birde bunun annesi babası didisi nerde diye düşünüyorm uzun yııllardır rastlamamıştm en son on sene oldu herhalde ama kocamandı yaa bağ evinzde duvarda simsıyahtı öldürmştk korkunçtu. Ay allah yardmcnz olsn cnm rabbim korsn inşallah

Oda kahverengiyi canim fotosunu yüklemeye calisiyorumda olmuyor nedense bide nette okudum kahverengi ve sarilari daha zehirliymis siyahlardan

Eklentiler

• 20160614_004629.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 82
Hi yuklemisim sonunda bak iste düşünsene gece gözünü aciyorsun ve bunla karsilasiyorsyn

Hi yuklemisim sonunda bak iste düşünsene gece gözünü aciyorsun ve bunla karsilasiyorsyn
Off ya Allah korusun seni canım(İlaçlama falan yapılacak gerçi etkili değilmiş ama zaten önemli olan o karşılaşma anı!!Naptın canım bunu görünce bu diğerinden daha büyük sanki

Çok geçmiş olsun ben de korktum baya gördüğümde umarım bir daha karşılaşmayız

Annemler uyuyodu yine cigligi bastim bütün aile kalkti sağolsun babam halletti onun iisini disari götürüp ezdi direk sopayla evet bu daha buyuktu
Off ya Allah korusun seni canım(İlaçlama falan yapılacak gerçi etkili değilmiş ama zaten önemli olan o karşılaşma anı!!Naptın canım bunu görünce bu diğerinden daha büyük sanki

Annemler uyuyodu yine cigligi bastim bütün aile kalkti sağolsun babam halletti onun iisini disari götürüp ezdi direk sopayla evet bu daha buyuktu
Valla arkadaşlar kusura bakmayın ben konuda biraz tecrübesizim o nedenle soruyorum durmadan içim hiç rahat değil inanın(Canım senin hiç bu büyüklükte karşılaştığın oldu mu tek başına öldürdüğün falan çünkü erkekler korkmuyor sağolsun bana da komşumuz yardım etti..

Yon önemli değil canim istediğini sor bana bende akrep hikâyeleri bitmez:) belki inanmassin ama mayista bağ evine gittik ve gittigimizden belli 14tane akrep öldürdük bi keresinde lavaboyu yikarken klozete tirmanmaya calisirken gördüm ve baya büyüktü evde tektim elimde lavaboyu yikadigim firxa vardi önce onla vurdum ve yaninda camasir suyu sitili vardi fircayla akrepi o sitile koydum biraz canice ama ne yapim sitilin aczini kapadim ve babamlarin gelmesini bekledim sitili disari indirdik ve babam geldiğinde o suyu döktü akrep içindeydi zaten hayvan camasir suyundan pert olmuştu zaten:) babamda bi kere daha ezdi sonrada attik

Ülke gibi benim evin içi de karışık 2 saat önce parmak kadar bir akreple karşılaştım resmen..Daha önce var mı aynısını yaşayan(
1 ay evvel kk da bu konu açılmıstı yine
Ben cok etkilenmiştim
Günlerce uyuyamadım
Evin heryerinde akrep aradim
Yatmadan evvel hep yatagı kontrol eder oldum

Tam o korkuyu atlattım üzerimden siz konu acmıssınız:))

Geçmiş olsun
Nasıl bir yerde yasıyorsunuz kaçıncı kat?

İnanılmaz gerçekten canım ya Allah yardımcın olsun(Sitil dediğin kova mı canım sen oraya koyduğunda yaşıyor muydu hala ve müdahale ettiğin fırça ucu ince püskülü olmayan fırçalardan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…