merhaba ben evimde haftada 1 çalıiacak 4 saat için 25 tl genel temizlik yapıcak bayan arıyorum ilgilenen olursa özelden numara bırakabilir işinin devamlı olucağından şüpesi olmasın bana daima gelecek biri lazımm çünkü doğum yapıcam şubat ayındada daha sık alıcam temizlik için evime gelen bayan olduğu için evim temizdir düzenlidir o düzeni sağlayacak birine ihtiyacım var
merhaba ben beylikdüzünde oturuorum ve iş arıyorum..tüm gün için 60 tl alıyorum..titizimdir..özel msjla cep telefonumu ilettim..ayrıntıları dilerseniz aradığınızda konuşurum..ararsanız çok sevinirm :)
bende ev işlerinde yardımcı bayan arıyorum özel msj atamıyorum görüşebilirmiyiz beykentteyim
bende beylıkduzu beykentte oturuyorum görusebılırz ıstersenız ama ben daha yenı uye oldugum ıcın ozelden yazamıorum
merhaba ben beylikdüzünde oturuorum ve iş arıyorum..tüm gün için 60 tl alıyorum..titizimdir..özel msjla cep telefonumu ilettim..ayrıntıları dilerseniz aradığınızda konuşurum..ararsanız çok sevinirm :)[/QU
BENİM HAFTADA 3 GÜN GELEBİLECEK BİRİNE İHTİYACIM VAR. YALNIZ MAAŞ İLE.. NASIL GÖRÜŞEBİLİRİZ
özel msjla telefon numaramı ilettim.. :)
merhaba ben beylikdüzünde oturuorum ve iş arıyorum..tüm gün için 60 tl alıyorum..titizimdir..özel msjla cep telefonumu ilettim..ayrıntıları dilerseniz aradığınızda konuşurum..ararsanız çok sevinirm :)[/QU
BENİM HAFTADA 3 GÜN GELEBİLECEK BİRİNE İHTİYACIM VAR. YALNIZ MAAŞ İLE.. NASIL GÖRÜŞEBİLİRİZ
bende temizlik işleri yapıyorum bana .... adresinden veya ..........nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
varsa mailden görüşelim ........... bende beykentteyim
merhaba ben evimde haftada 1 çalıiacak 4 saat için 25 tl genel temizlik yapıcak bayan arıyorum ilgilenen olursa özelden numara bırakabilir işinin devamlı olucağından şüpesi olmasın bana daima gelecek biri lazımm çünkü doğum yapıcam şubat ayındada daha sık alıcam temizlik için evime gelen bayan olduğu için evim temizdir düzenlidir o düzeni sağlayacak birine ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?