• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde temizlik işi yapıcak bayan arıyorum beylikdüzü beykent

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhaba ben evimde haftada 1 çalıiacak 4 saat için 25 tl genel temizlik yapıcak bayan arıyorum ilgilenen olursa özelden numara bırakabilir işinin devamlı olucağından şüpesi olmasın bana daima gelecek biri lazımm çünkü doğum yapıcam şubat ayındada daha sık alıcam temizlik için evime gelen bayan olduğu için evim temizdir düzenlidir o düzeni sağlayacak birine ihtiyacım var

merhaba ben evimde haftada 1 çalıiacak 4 saat için 25 tl genel temizlik yapıcak bayan arıyorum ilgilenen olursa özelden numara bırakabilir işinin devamlı olucağından şüpesi olmasın bana daima gelecek biri lazımm çünkü doğum yapıcam şubat ayındada daha sık alıcam temizlik için evime gelen bayan olduğu için evim temizdir düzenlidir o düzeni sağlayacak birine ihtiyacım var

bende beylıkduzu beykentte oturuyorum görusebılırz ıstersenız ama ben daha yenı uye oldugum ıcın ozelden yazamıorum

Merhaba,
Cts günleri 09:00 - 13:30 (45 TL) arası yardımcı bayan arıyorum.

Daha önce gelen yardımcımdan çok memnundun ancak işi bırakması gerekti sağlık sorunları nedeniyle. Her hafta evi süpürüyor, toz alıyor, siliyor, cam kenarlarının tozunu alıyor, banyoyu çamaşır suyuyla temizleyip ütümü yapıyordu. Genellikle 1 saati artıyordu ve kendine göre bir düzen oturtmuştu. Mesela bi hafta 3 camı siliyorsa, öbür hafta kalan 3 camı, sonraki hafta salondaki 2 halıyı gibi evin tüm temizliğini parça parça yapıyordu.

Eğer sizin için de uygunsa görüşelim, ancak ben de özelden mesaj atamıyorum???

merhaba ben beylikdüzünde oturuorum ve iş arıyorum..tüm gün için 60 tl alıyorum..titizimdir..özel msjla cep telefonumu ilettim..ayrıntıları dilerseniz aradığınızda konuşurum..ararsanız çok sevinirm :)

Son düzenleme:
merhaba ben beylikdüzünde oturuorum ve iş arıyorum..tüm gün için 60 tl alıyorum..titizimdir..özel msjla cep telefonumu ilettim..ayrıntıları dilerseniz aradığınızda konuşurum..ararsanız çok sevinirm :)

bende ev işlerinde yardımcı bayan arıyorum özel msj atamıyorum görüşebilirmiyiz beykentteyim

merhaba ben beylikdüzünde oturuorum ve iş arıyorum..tüm gün için 60 tl alıyorum..titizimdir..özel msjla cep telefonumu ilettim..ayrıntıları dilerseniz aradığınızda konuşurum..ararsanız çok sevinirm :)[/QU

BENİM HAFTADA 3 GÜN GELEBİLECEK BİRİNE İHTİYACIM VAR. YALNIZ MAAŞ İLE.. NASIL GÖRÜŞEBİLİRİZ

özel msjla telefon numaramı ilettim.. :)

merhaba ben beylikdüzünde oturuorum ve iş arıyorum..tüm gün için 60 tl alıyorum..titizimdir..özel msjla cep telefonumu ilettim..ayrıntıları dilerseniz aradığınızda konuşurum..ararsanız çok sevinirm :)[/QU

BENİM HAFTADA 3 GÜN GELEBİLECEK BİRİNE İHTİYACIM VAR. YALNIZ MAAŞ İLE.. NASIL GÖRÜŞEBİLİRİZ

bende temizlik işleri yapıyorum bana .... adresinden veya ..........nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaşlar kusura bakmayında bana kadın lazım devamlı benim konumda kendinize bulmanız hiç hoşuma gitmedi açıkçası önce ben bir bulayımda hamileyim sizden daha fazla ihtiyacm var yani yanlış anlamayın

Merhaba;
Haftanın istenilen günlerinde gündelik temizlik işleri için yabancı uyruklu güvenilir, devamlı gelebilecek bayan konusunda yardımcı olmak isterim. Ancak, vermeyi düşündüğünüz rakam çok düşüktür. Kapıcı personeli bile bu gibi işler için 80-100 TL almaktadır.
Konuyu görüşlerinize ve kararınıza bırakıyor, cevabınıza istinaden size yardımcı olabilmeyi arzuluyorum.
Saygılarımla. Teşekkürler.

Merhabalar

bende beykentteyim
temizlik için yardımcı arıyorum
ilgilenen arkadaşların özelden ulaşmalarıni rica ediyorum .

Istanbul halkalı çevresi gündelik temizlik işi arıyorum ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Back