Benim evimde iki yıllık henüz. Bizim evde duvar kagitlari vardı dün sıvacı geldi altını kaldırdı şok oldu adam. Her yer küf içinde. Komşulara mesaj attık onlarda baktı onlarında aynı şekilde evleri küf süpürgelikleri küf. Muhtemelen onlarda da bu böcekten var ama çok küçük olduğu için ve duvar kağıdı koyu renk olduğu için goremiyorlar. Benim iki odamda duvar kağıdı yok bende orda gördüm.Sıvacı da bize küf biti olduğunu söyledi. Yapım aşamasında kullanılan kalitesiz malzeme ve sıvanin kurumadan işlem yapılması buna sebep olmuş. Tamamen müteahhit hatası yanı. Duvarların onarilip parkelerin değişmesi gerekiyor yoksa bitmez. Bizde evi iki kez ilaçladik ve ölmediler. Evde küf olduğu sürece de ölmezler bunlar. Şimdi müteahhit ile görüşecegiz 5 yıl boyunca bu evlerle ilgilenmek zorunda eğer kabul etmezse hukuki olarak hakkımızı arayacağız. Ben
Benim evimde iki yıllık henüz. Bizim evde duvar kagitlari vardı dün sıvacı geldi altını kaldırdı şok oldu adam. Her yer küf içinde. Komşulara mesaj attık onlarda baktı onlarında aynı şekilde evleri küf süpürgelikleri küf. Muhtemelen onlarda da bu böcekten var ama çok küçük olduğu için ve duvar kağıdı koyu renk olduğu için goremiyorlar. Benim iki odamda duvar kağıdı yok bende orda gördüm.Sıvacı da bize küf biti olduğunu söyledi. Yapım aşamasında kullanılan kalitesiz malzeme ve sıvanin kurumadan işlem yapılması buna sebep olmuş. Tamamen müteahhit hatası yanı. Duvarların onarilip parkelerin değişmesi gerekiyor yoksa bitmez. Bizde evi iki kez ilaçladik ve ölmediler. Evde küf olduğu sürece de ölmezler bunlar. Şimdi müteahhit ile görüşecegiz 5 yıl boyunca bu evlerle ilgilenmek zorunda eğer kabul etmezse hukuki olarak hakkımızı arayacağız. Ben artık böceği de geçtim biz dünya para verip kredi çekip aldık o evi. Ve şuan her yerde küf olduğunu öğrendik. O böceklerde ancak tadilattan sonra ölecek ki ben üç dört tane görüyorum sanırım erken farketmisim. İnşallah kurtuluruz tek temennim bu. Siz nem azaltıcı aldınız mı evinize onunda çok faydası olduğu söyleniyor
artık böceği de geçtim biz dünya para verip kredi çekip aldık o evi. Ve şuan her yerde küf olduğunu öğrendik. O böceklerde ancak tadilattan sonra ölecek ki ben üç dört tane görüyorum sanırım erken farketmisim. İnşallah kurtuluruz tek temennim bu. Siz nem azaltıcı aldınız mı evinize onunda çok faydası olduğu söyleniyo
Benim evimde iki yıllık henüz. Bizim evde duvar kagitlari vardı dün sıvacı geldi altını kaldırdı şok oldu adam. Her yer küf içinde. Komşulara mesaj attık onlarda baktı onlarında aynı şekilde evleri küf süpürgelikleri küf. Muhtemelen onlarda da bu böcekten var ama çok küçük olduğu için ve duvar kağıdı koyu renk olduğu için goremiyorlar. Benim iki odamda duvar kağıdı yok bende orda gördüm.Sıvacı da bize küf biti olduğunu söyledi. Yapım aşamasında kullanılan kalitesiz malzeme ve sıvanin kurumadan işlem yapılması buna sebep olmuş. Tamamen müteahhit hatası yanı. Duvarların onarilip parkelerin değişmesi gerekiyor yoksa bitmez. Bizde evi iki kez ilaçladik ve ölmediler. Evde küf olduğu sürece de ölmezler bunlar. Şimdi müteahhit ile görüşecegiz 5 yıl boyunca bu evlerle ilgilenmek zorun
İ