Yavaş yavaş dikişi öğrenip terzilik yapabilirsin. İlk konu komşudan paça yapma, sökük, yırtık dikiş işleri yaparsın. Sonra ilerletirsin. Hepsi Zamanla olur.
Hem kücük yerde bu işi yapman daha kolay olur.
Teeziliginiz varsa mutlaka geliştirin. Hele küçük bir yerse daha çok tutar insaallah
Belediyenin kurslarini takip edin zaten az cok bilginiz varmis,kurslarda kendinizi gelistirip basarili olabilirsiniz.
Ama bunu evden yapma konusunu iyi dusunun,tanimadiginiz insanlar evinize girip cikacak bu sizin icin problem olur mu?
Dikis uzerinden gidin. Elinizden ne geliyorsa kendinize has birseyler tasarlayin bu kiyafet veya ev esyasida olabilir. Su an satis yapmak eskiye gore daha kolay. Internet uzerindende pazarlayin. Pazarlarkende bos sayfaya urunu koyup beklemeyin insanlara siz ulasin. Bunun icinde caba harcayin. Bunun bi cok kez ornegini ordum. Bu islere merakli kisileri ekleyin belli bi sureden ve siz calisma yaptikca gorenler artik siz eklemeden sizi takibe basliyorlar. Bu ileriki evre ama aklinizda bulunsun. Bu sekilde cok buyuk kitlelere ulasanlari gordum bizzat.
Başarırsın. Önce inan sonra çabala. Ben bu yolla çocuk büyütmüş insanlar gördüm.Insallah bende basarabilirim..
Sarmayi iyi sararim ve sevdigim birsey ama burda herkes kendi yapiyor.mutfak becerim orta halliMutfakta kendine güveniyorsan günler için kek börek sarma gibi şeyler yapabilirsin bi arkadaşım sarma sarıyo mesela birde şimdi bebek mevlüt şekerleri moda onlardan da siparişle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?