Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar çok teşekkür ederim torumlarınız için ben bilgisayarı odada bıraktım giremedin o yüzden kusura bakmayın. Yanıma gelen olmadı öalesef bu eve yeni taşındım ondan tanımıyorum komşuları. Çektim kapıyı güttim evden duramadım o halde şimdi geldik sşimle arıyor odayı dua edin çıksın
kertenkele ile bir anımız vardı,o canlandı gözümde.seneler önce annemin evinde perdenin üst kısmında ben de bir kertenkele farkettim,tırsıyoruz hepimiz,mümkün değil dokunamayız.iç tarafta kaldığı için süpürge ile de olmazdı.karşımızda oturan eniştemizi çağırdık.bindi sandalyeye uzattı elini derken hayvancık attı kendini aşağıyaoradan eniştenin paçasından içeri girmesin mieyvah!!!baldırının üst kısımlarında pantolonun üzerinden yakaladı,ama nasıl çaıkaracak?odayı boşalltık enişte bey pantolonunu çıkarıp halletmiş lakin bize gösterirken elinden kaçırmasın mıen sonunda kapının arkasında bir süpürge hamlesiyle sonlanmıştı olay...