Evimde değişiklikler yaptım nasıl olmuş?

buranın da tülünü değiştirdim

bu da o koltuğun yerleşimi.
kondüsyon bisikletini yatak odasına kamufle ettim:)

o sandalyelere bir yer bulamadım ama... napalım, nasılsa arka oda..

ve muftak masamın yönünü değiştirdim. böyle daha kullanışlı gibime geldi. biraz deniycem bakalım..
eskiden duvara uzunlamasına yapışıktı.

Herşey iyi hoş olmuşda mutfak camının önündeki o poşetlik çok çirkin durmuş camın önünde...görünmeyen bir yere koyan daha iyi olmazmı? aksesuar değil zaten....

şimdilik bu kadar sanırım..

koridora bir boy aynası aldık. hani şu ikeadaki dalgalıdan.. onu da inşallah! bu sene! :))))))) kocişim monte ederse ekleyeceğim..
ve yatak odasına dediğim rafı..

ama teferruatlı gerçekten matkap işi falan.. hakkını yemeyeyim şimdi o kadarını yaptık, bunu da yaparız..

yorumları bekliyorum..
sevgiler.

bambaska bir havasi olmus evinin..
eski daginik, tiklim tiklim görüntü kaybolmus.. misler gibi civil civil bir ev olmus
tebrik ediyorum seni:enbuyukkk:

kapı sarkacından bende aşkımın yatak odasına perde yaptım, yalnızca gölgeliği vardı, mobilyalarına ve nevresimine uygun renklerde yaptım, çok beğenerek kullanıyo şimdi..
çok kolay ve çok şık görünüyo kesinlikle

kalpli olan stickerlar da süper

beticiğim eminönü'nden aldım:)) sen Antalya'dasın sanırım ama:((

o tülün alt kısmındaki püskül yerine, aynı pembeden bir tülümsü kumaş bulup fırfır diktirmek istiyorum anneme.. hem biraz daha uzatmış olurum. nasıl olur?

Canım stickerları eminönünde nereden aldı.. bende bikaç tane fındıkzade pazarından aldım ama bunlar çok güzelmiş, oradakiler böyle değildi....
Aldığın yerin tarıfini bekliyorum tatlım....

vallahi eski haline nazaran böyle çok daha iyi olmuş tabi ,yani o tıkış tıkış heryerde bir eşya hali kaybolmuş ,tebrik ederim ,çok başarılı ,heleki sigara odası çok değişmiş ,mutfak tülünde çok hoş ayrıca ,sticker lerinde güzel olmuş eline sağlık ..

Canım stickerları eminönünde nereden aldı.. bende bikaç tane fındıkzade pazarından aldım ama bunlar çok güzelmiş, oradakiler böyle değildi....
Aldığın yerin tarıfini bekliyorum tatlım....

ya, öyle bişey ki adamcağız kenarda bir kutuda satıyordu ve gerçekten zararına satıyorum ben 2 tl'ye aldım, bırakıcam bu işi zaten dedi. e, doğru da 1 tl'ye verdi. çok alın seçin diye ısrar etti arkadaşımla 5 tane aldık bizde.. yani bizim için bingo oldu da, adam gerçekten beleşe verdi.. ama var öyle ortada satanlar gidersen kesin rastlarsın satan birilerine..

vallahi eski haline nazaran böyle çok daha iyi olmuş tabi ,yani o tıkış tıkış heryerde bir eşya hali kaybolmuş ,tebrik ederim ,çok başarılı ,heleki sigara odası çok değişmiş ,mutfak tülünde çok hoş ayrıca ,sticker lerinde güzel olmuş eline sağlık ..

çok teşekkür ederim canım. beğendiğinize sevindim..

kapı sarkacından bende aşkımın yatak odasına perde yaptım, yalnızca gölgeliği vardı, mobilyalarına ve nevresimine uygun renklerde yaptım, çok beğenerek kullanıyo şimdi..
çok kolay ve çok şık görünüyo kesinlikle

kalpli olan stickerlar da süper

teşekkür edrim canım. bende kapı sarkacı yaptığım ipten tül düşünüyordum mutfağa, sonra o puantiyeli tülü bulunca işte bu dedim:)) çünkü halılarımda yuvarlak desenler var..
eminim perde olarakta çok güzel duruyordur..
bende ipi kapıda değerlendirdim:)
sarkaçları görüp soruyordum hep 10-15 tl. diyorlardı plastiklere. 1,5 tl'ye ve emeğimle yaptımopuyorumnanaktan

Back
X