• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evımde degısıklık yapmak ıstıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

denizblc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
11
6
3
Merhabalar, uzun yıllardır aynı evdeyim ve zaman zaman ufak tefek esyaları değiştirmek dışında büyük bı degısıklık hıc yapamadım evimde. Ne zamandır aklımda bu şeyler var ama net karar verip hayata gecıremedim daha. Çokta kararsızım ama değişikliğe çok ıhtıyacım var. Bu yüzden fıkırlerınızı almak ıstıyorum. Sızce evimde nasıl değişiklikler yapmalıyım. Aklımdakı bı kaç şeyden bahsedeyim mesela, duvarlarıma kağıt ıstıyorum, tavandaki kartonpıyerlerı sokturup şu ışıklı gökyüzü temalı falan bı tavan yaptırmak ıstıyorum. Aynı şekilde kızımın seveceği bu fotoğrafı yada resmı kızımın tavanına yaptırmak ıstıyorum. Balkonu salona katıp genişletmek ıstıyorum. Bu tarz şeyler ışte :) ne dersiniz?

bütçe önemli bu dediklerinizide iyi araştırmalısınız.çünkü baya maliyetli ve geri dönüşü zor.eşinizin fikirleri ne buda önemli.
fotoğraf olsa daha çok fikir veren olur.

kızımın odası için gergi tavan yaptırdık, beklediğimizden daha güzel oldğu için salonumada yaptırmaya karar verdim.
ne tarz bi şey yaptırsam ona hala karar veremedim ama tabi :)
şöyle güzel bi gökyüzü fotoğrafı mı olsa yoksa desenli bi şeyler mi bilemedim.
yarın alçıpan ustası başlıyor yapmaya, yarına kadar karar vermem lazım.
:s

gokyuzu goruntusunu daha once bir otelde gormustum. cok yuksek bir tavan oldugu icin iyi durmustu. tavan yukekliginizi goz onune almanizi oneririm, standart 2.5o yukseklikte bir tavanda basik durabilir. onun haricinde benim fikrim gokyuzu goruntusu yatak odasinda kullanilacaksa hos olabilir ama salon icin cok dogru bir tercih gibi gelmedi.

değişiklik iyidir özellikle tavan fikri çok hoş olabilir gibi geldi bana

Back