Evimde Bu Böcekten var nedir ?

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
Parkede, duvarda , yerde ,gökte ,merdiven de , tuvalette bu anlamdırmadığım böc2kten var sirkeli sularla arap sabunlarıyla siliyorum her yeri ama banamısın demiyor. Flaş ile fotoğrafın ive videosunu çektim koyurenkli çıkmış ama böcek krem rengi açık sütlü kahve gibi renkte... nasıl kurtulabilirim bundan yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 20190305_152442.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 558
  • 20190305_152442.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 487
  • 20190305_152441.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 441
ilk defa gördüğüm bir cins.

Raid max böcek ilacı kullanın 4 hafta etkili. Tecrübeyle sabit

Sanki tahta kurusu gibi

Sanki tahta kurusu gibi

Tahta kurusu 5 cm olurmuş sanırım bu çok küçük birşey nokta gibi ama insan farkedince nereye kaçacağını da şaşıran birşey. Yani o kadar küçük ki ben nasıl görüyorum hala şaşkınım

Ben tahta kurusu görmüştüm 0,5cm ve 1cm arasiydi diye hatirliyorum

Ben tahta kurusu görmüştüm 0,5cm ve 1cm arasiydi diye hatirliyorum

Deme... onlarda o ka küçük demekki . çözümü be peki her yerde var nereden nasıl oluşuyor?

Deme... onlarda o ka küçük demekki . çözümü be peki her yerde var nereden nasıl oluşuyor?
Tahta kurusuysa evi komple ilaçlamak lazım acayip bir hızla çoğalıyorlarmış çünkü.Nasıl oluştuğu hakkında fikrim yok google bakmak lazım.

Kalorifer böceği derler bi ara bizde de vardı genelde sıcak olan bölgelerde daha çok oluyordu hatta buzdolabinin motorunda bir dünya çıkmıştı lanet bir böcek çok hızlı çoğalıyor yakalanması imkansiz çok hızlı hareket ediyor ama ilaclamayla başa çıkamadık biz hatta taşındık işte buzdolabı arkasında gelmişler lanet şeyler önce yuvaları neresi orayı bul

İşim zor yani bu eve taşımalı 4 ay oldu zaten...

Canim esim veteriner hekim bi ilac var eczanelerdede satiliyor istersen ozelden resim atayim sana evimde bisey kurtlanmis her yer kelebek oldu dusun heryerde varlardi bi kac uere minik minik surdum hic kalmadilar

Canim esim veteriner hekim bi ilac var eczanelerdede satiliyor istersen ozelden resim atayim sana evimde bisey kurtlanmis her yer kelebek oldu dusun heryerde varlardi bi kac uere minik minik surdum hic kalmadilar

Tabiki de bekliyorum mesajınızı çok teşekkürler.

Kızlar yorumlariniz yardımlarınız için teşekkürler evi ilaçların güzelce de bir temizledik . Örümcek miş evimin davetsiz misafirleri. Şu ana kadar bir tane gördüm o da temiz yıkanmış eşyalara gelmesin diye örttüğüm bir örtü de o kadar . İnşallah bir daha çıkmaz . Hep yine gözlerim duvarlarda yerlerde . Örümceğin çıkmaması için de birşeyler yapılırsa tekrar yorumlarınızı beklerim .

YİNE ÇIKMAYA BAŞLADI KIZLAR bu örümcek ve yavruları biz nasıl başedeceğiz bunlarla aklım almıyor

Bir çare bulabildiniz mi acaba aynı böcek evimi istila etmiş durumda maalesef

Merhaba o ilaci bana da yazabilir misiniz,
Nem bocegi gümüscün diye bi bocek ayda yilda bi cikiyor kayinvalidemin evinden, faydasi olur mu acaba

Merhaba o ilaci bana da yazabilir misiniz,
Nem bocegi gümüscün diye bi bocek ayda yilda bi cikiyor kayinvalidemin evinden, faydasi olur mu acaba

Kalorifer bocegini bile birakmadi eltimin evinde bi kac akraba daha kullandi onlarda da kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…