Evim...

Hoşgeldiniz
Evet buda benim evim...Herşeyi kendimiz aldığımız için bazı eksikliklerim var.Buyrun evime :KK70::KK68: Bu arada evim kira oldugu için kapılar dolaplar çok iyi değil malesef :KK14: Diger bölümler ilerki zamanlarda paylaşırım isterseniz....
Eki Görüntüle 1264833
Evimin diger bölümleri 4. sayfada :)

Salonunuz çok güzel olmuş, güle güle oturun.. Yalnız bu koltuğun arkasına güzel bir tablo salona renk katar diye düşünüyorum..: )

Adsız.jpg

kanvas-tablo.jpg

Salonunuz çok güzel olmuş, güle güle oturun.. Yalnız bu koltuğun arkasına güzel bir tablo salona renk katar diye düşünüyorum..: )

Adsız.jpg

kanvas-tablo.jpg

Aslında oraya diger astıgım resimlere uygun eskitme çerçeveler asmaktı ama bulamadım bu aralar maddi sıkıntı yaşıyoruz onları alıp 5-6 tane beyaz resim çerçevem var resimlerimizi koyup karışık asma niyetindeyim :) resimler güzel modern evlere daha uygun olur...

Hoşgeldiniz
Evet buda benim evim...Herşeyi kendimiz aldığımız için bazı eksikliklerim var.Buyrun evime :KK70::KK68: Bu arada evim kira oldugu için kapılar dolaplar çok iyi değil malesef :KK14: Diger bölümler ilerki zamanlarda paylaşırım isterseniz....
Eki Görüntüle 1264831 Eki Görüntüle 1264833

MAŞAALLAHH !
eviniz huzur verici bende kiracı olacağım için dikkatimi çekiyor yalnız salonunuzun tam görünümünü merak ediyorum ufak olmasına ragmen cok güzel dizayn etmişssiniz koyarsanız çok sevinirim :KK25:

evin çok güsel bayıldım güle güle otur hiç eskimesin inşallah:KK45: o 3lü şamdanlarından bende istiyorum nerden aldın acabaa:KK45:

MAŞAALLAHH !
eviniz huzur verici bende kiracı olacağım için dikkatimi çekiyor yalnız salonunuzun tam görünümünü merak ediyorum ufak olmasına ragmen cok güzel dizayn etmişssiniz koyarsanız çok sevinirim :KK25:

Teşekkür ederim odanın tamamını almaya çalışırım gerçekten küçük odalar :KK43: inş kendi evim olursa yemek masasıyla birlikte kocaman bir odaya koymayı düşünüyorum :)

evin çok güsel bayıldım güle güle otur hiç eskimesin inşallah:KK45: o 3lü şamdanlarından bende istiyorum nerden aldın acabaa:KK45:

Teşekkür ederim :) Şamdanlarımı evmanyadan aldım mumluk bölümünden bak istersen ama ayrı ayrı satılıyor üst rafımdada çerçeveleri var takımının....

http://www.evmanya.com/urun/348304-limbo-home-kus-samdan-orta ama stoklarda kalmamış yeni ürünlerde güzel diger markalarda benzerini bulabilirsin canım

Teşekkür ederim odanın tamamını almaya çalışırım gerçekten küçük odalar :KK43: inş kendi evim olursa yemek masasıyla birlikte kocaman bir odaya koymayı düşünüyorum :)
İnsallah oda olur bnde yemek masa olayini cok dusunuyorum bufede konsolda almak istemiyorjm ama takimlarimi.nereye koyarim bilemiyorum kiraci olunca cok esya almama taraftariyim. Sizin varmi bufeniz ?

Ya çok tatli bayildimm bi evim olucaksa renkleri falan böyle olmasini tercih ederim harikasiniz zevkinize hayran kaldim

İnsallah oda olur bnde yemek masa olayini cok dusunuyorum bufede konsolda almak istemiyorjm ama takimlarimi.nereye koyarim bilemiyorum kiraci olunca cok esya almama taraftariyim. Sizin varmi bufeniz ?

büfem yok ben mutfak dolaplarına koydum yemek takımlarımı biraz zor oldu gerçekten mutfagımda yer kaplıyorlar siz sadece büfe ve masa olarak alabilirsiniz ama aynayı ayrı almanızı tavsiye ederim genelde kendi aynaları çok standart duruyor tam büfenin uzunlugunda 50 cm uzunlugunda kenarları lake beyaz bir ayna şık durur

ben de bir çok aksesuarımı evlenmeden önce, o hevesle gezerken almıştım. beğendiğim şeyleri aldım işte, gerçi sonradan da aldım bir dünya, hatta hala almak istediğim bir sürü şey var. evin gayet zarif ve şık ve neşeli. benim evimi de yeni gelin evine benzetemezlerdi. bi tane örtü, sim, taş pırıltı yoktu. garip geliyor bizim insanlarımıza, farklı buluyorlar böyle evleri. bana göre "tııınnnn" mutfak masan ve sandalyelerini çok sevdim ve ben de masamı değiştirmek istiyorum, nereden aldın ve ne kadar?

ben de bir çok aksesuarımı evlenmeden önce, o hevesle gezerken almıştım. beğendiğim şeyleri aldım işte, gerçi sonradan da aldım bir dünya, hatta hala almak istediğim bir sürü şey var. evin gayet zarif ve şık ve neşeli. benim evimi de yeni gelin evine benzetemezlerdi. bi tane örtü, sim, taş pırıltı yoktu. garip geliyor bizim insanlarımıza, farklı buluyorlar böyle evleri. bana göre "tııınnnn" mutfak masan ve sandalyelerini çok sevdim ve ben de masamı değiştirmek istiyorum, nereden aldın ve ne kadar?

Teşekkür ederim öncelikle bende sizin evinizi çok beyendim... Aksesuarlar evin karakterini belirliyor bence mutlaka olmalı bende yemek masama aksesuar ve etrafa birkaç minik çiçek düşünsemde erteliyorum almayı...Banada misafir geldiginde vitrin niye almadın derler. amacım evi doldurmak degil zaten ev küçük yemek masamın oldugu odada ütümü yapıyorum
Mutfak masamı intermetten evmanyadan aldım sandalyelerimi ve masamı birbirine uydurarak aldım takım değiller...ben aldıgımda sandalyeler baya indirimdeydi markası biev.1 ayda zor geldi ucu ucuna yetişti yani :)

Hoşgeldiniz
Eki Görüntüle 1264831 Eki Görüntüle 1264833

Evimin geri kalan bölümleri ve ayrıntıları....
Öncelikle herkeze yorumları için teşekkür ediyorum...Bu ev kurma olayı çok sıkıntılı bir dönemmiş.Önce heveslenerek int araştırısın sonra ya beyenmezsin yada araya maddi durumlar girer yinede tarzımdan vazgeçemedim parıltıyı ve taşlı objeleri sevmiyorum...Zaten evime gelenler yeni gelin evinden farklı diyolar :)
Kirada oldugum için herşey istedigim gibi olmadı tabi köşe takımı kitaplık alamadım odalar küçük oldugu için zaten bütçemiz sınırlıydı :)
bütün aksesuarlar çeyizimden iyiki almışım diyorum bütün arkadaşlarım daha ortada mobilya yok ne aksesuarı diyodu bende o zamanlar almaya fırsat olmaz aceleye gelmesin diyodum:KK51: Evlenirken bana hak verdiler :cool:
Eksiklerim mutlaka var almayıda düşünmüyorum :) kendi evim olursa inş o zaman tamamlanır :)

Resimleri telefondan çektim birde odanın tamamını çekemiyorum ne kadar duvarlara yapışarak çeksemde ev küçük :)

Yatak odam;
Eki Görüntüle 1283899 Eki Görüntüle 1283901 Eki Görüntüle 1283902

Yemek odası ;
Eki Görüntüle 1283903 Eki Görüntüle 1283904

Mutfak;
Eki Görüntüle 1283906

Banyo;
Eki Görüntüle 1283910

Oturma odam;
Eki Görüntüle 1283916 Eki Görüntüle 1283917 Eki Görüntüle 1283918
çok zevkli olmuş cnm güle güle oturun
benim evimede buyur http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pembe-askinaaa-salonum.769463/

vallahi dergilerdeki evlere benzyor.. güle güle oturun renk seçimi vs harika

Adsız.jpg

kanvas-tablo.jpg

ben hiç cesaret edemiyorum bu kanvas tablolara, çok büyükler... bir de az renk olan salonlara odalara vs yakışıyor

ben hiç cesaret edemiyorum bu kanvas tablolara, çok büyükler... bir de az renk olan salonlara odalara vs yakışıyor

Bende kanvas tabloları çok yapay buluyorum yani çok nadir beyendigim oluyor bütçe mümkün olsa yaglı boyalı tablodan vazgeçmem :)

X