Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten aldım canım biev markası evmanyadan yada diger sitelerde mevcut.Bu arada teşekkür ederim bende o kadar çok istiyodum ki aydınlatma ve mumlara bayılıyorum....salonunu çok beğendim.. güzel günlerde oturun :) özellikle lambaderin çok hoşuma gitti, bugünlerde bende böyle birşey arıyorum, nerden aldığını öğrenebilir miyim canım ?
Teşekkürler aslında evimin böyle olmasını kadınlar kulübüne borçluyum Burada birkaç tane beyendigim evler var yani cesaret geldi ikea ya kalitesiz diyorlardı ama burda kullananları görünce aldım zaten kiradayım kırılırsada atarım diye düsündüm. koltuklarımı çok severek aldım...iyi günlerde otur çiçeği burnunda gelinimiz
koltukların ve yastıkların çok tatlı, kullandığın tüm renkler iç açıcı. tebrik ediyorum seni. zevkli kızsın belli ki.
HoşgeldinizEvet buda benim evim...Herşeyi kendimiz aldığımız için bazı eksikliklerim var.Buyrun evime Bu arada evim kira oldugu için kapılar dolaplar çok iyi değil malesef Diger bölümler ilerki zamanlarda paylaşırım isterseniz....
Eki Görüntüle 1264831 Eki Görüntüle 1264833
ay ay ay cok tatlı olmus senın gibi sıcacık yuwan gule gule otur arkadasım işllah en yakın zamandada teyze oluruzz
cok güzel koltuk takımını nereden aldınız
Eskişehirden aldım markası yok magazanın adı mobilya mobilya dan :)
bende bu modelden istiyorum ama adana da yok
Ne kadardı canım ücretleri
Çok ama çokşirin..Maşallah..Mesai saatlerinin sonlarındayken ve mayışmışken şu koltuğa uzanasım geldi valla
eşyalar çok özenli seçilmiş ve gerçekten çok güzel bir eviniz var saglıkla güzel günlerde oturun :)
katalog çekimi gibi olmuş..hoş yani :)çok şirin ve sıcak bir eviniz var..güzel günlerde oturmayı nasip etsin rabbim...