- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi gadjo dilo
Çok tatlı bi yorum. :) teşekkür ederim nurlum.Çok beğendim , dekorasyon dergilerine göz atıyormuş gibi hissettim . Sağlıkla , huzurla , aşkla oturun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlı bi yorum. :) teşekkür ederim nurlum.Çok beğendim , dekorasyon dergilerine göz atıyormuş gibi hissettim . Sağlıkla , huzurla , aşkla oturun .
Teşekkürler. :) mutfak dolaplarını ikeadan yaptırdık. Tüm tadilatın en kolay kısmıydı ikea sağolsun.country kesinlikle tam benm tarzım mutfagınz ve yatak odanıza bayldm.. mutfagı kendiniz mi yaptrdınz ?
Dolaplar L şeklinde. Bi tarafı 1.70, diğeri 2,10. Bir de kombi dolabı, tabaklık, şişelik, taç, buzdolabı üstü dolabı gibi bir sürü eklenti var. Yani doğru bir kıyaslama olmaz. 15 liraya da 40 küsüre de aynı bu tarz kapak var.rica etsem mutfagınız m2 sini ve fiyatı öğrenebilr miym
Ben çok beğendim. Özellikle yeşilli çiçekli perde çok hoşuma gitti, aynı şekilde koltukların olduğu odanın duvarı da güzel olmuş.Evimizin tadilatını yaptırırken bloğuma ve buraya koyarım diyordum ama sonra üşendim. Ev biteli aylar oldu.
Şimdi evleri gördükçe heves geldi yine. :) evim şuan pek müsayit değil o yüzden pek çekemedim. Şimdilik bu kadarla idare edin, bir ara güzelce koyacağım. :)
5 aşağı mesajımda salon var.
evimiz bayağı bir minnak. Eksikler hala var. Önerilere açığım, koyduğuma pişman etmediğiniz taktirde.
Eki Görüntüle 1124144 Eki Görüntüle 1124141 Eki Görüntüle 1124138 Eki Görüntüle 1124145 Eki Görüntüle 1124142 Eki Görüntüle 1124139 Eki Görüntüle 1124143 Eki Görüntüle 1124140
Çok güzel, özellikle duvar yine dikkatimi çekti. Benim tarzım olmamasına rağmen burda muhteşem görünüyor, maşallahEki Görüntüle 1124636 Eki Görüntüle 1124638 Eki Görüntüle 1124639
Salonu da çektim. Ilk mesajımda siyah şeritleri silmeyi unutmuşum kötü olmuş. :/
bir de ev küçük olduğu için geniş geniş resimler çekemiyorum.
Teşekkür ederim. :) evet beyaZ özellikle yatak odası için korkunç. Yatak olduğu için deli gibi toz oluyor. Özellikle makyaj masası için çok kötü. Çünkü sıvı kozmetikler, far tozları falan malzemeyi bozuyor. Ama çok istemiştim, panel mobilya olmasın, ahşap ya da beyaz olsun derken bu takımın gardolabını çok sevdim bu oldu.Ben çok beğendim. Özellikle yeşilli çiçekli perde çok hoşuma gitti, aynı şekilde koltukların olduğu odanın duvarı da güzel olmuş.
Beyaz, benim pek pratik bulmadığım bir renk, çünkü temizliği zor ve zahmetli. Ancak oldukça hoş duruyor. Güle güle oturun. :)
Eki Görüntüle 1124636 Eki Görüntüle 1124638 Eki Görüntüle 1124639
Salonu da çektim. Ilk mesajımda siyah şeritleri silmeyi unutmuşum kötü olmuş. :/
bir de ev küçük olduğu için geniş geniş resimler çekemiyorum.
Teşekkürler :))Merhaba,
Evinizi çok güzel, çok şık. Güle güle güzel günlerde oturun inşallah.
Yemek masası ve sandalyeleri nereden acaba? Çok beğendim. Çok hoşlar.