Evim:))

kuzularinannesi

A new day, A new start...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
42.755
11.636
823
burası da benim evim
daha çok eksiğimiz var yavaş yavaş tamamlıyoruz

Eklentiler

• $DSC00166.webp
    $DSC00166.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 2.423
  • $DSC00168.webp
    $DSC00168.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 189
  • $DSC00173.webp
    $DSC00173.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 191
  • $DSC00174.webp
    $DSC00174.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 199
  • $DSC00203.webp
    $DSC00203.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 201
şimdi de yatak odam

Eklentiler

• $DSC00207.webp
    $DSC00207.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 188
  • $DSC00208.webp
    $DSC00208.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 194
  • $DSC00209.webp
    $DSC00209.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 196
öncelikle ömür boyu mutluluklar dilerim canım....
yanlız 7 yıllık evliyim hala eksik bitmiyor buna inan...
o yüzden keyfine bak :))))

canım evin çok güzel ve sade göz yormuyo ..allah mutluluğunuzu bozmasın ..evet eksik bitmez bende 5 yıllık evliyim ..ama hergün yeni bişeyin eksikliğini hissediyorum ..sağlık oldukça herşey olur ...canım ağız tadıyla ourun inş ..

canım evin çok güzel ve sade göz yormuyo ..allah mutluluğunuzu bozmasın ..evet eksik bitmez bende 5 yıllık evliyim ..ama hergün yeni bişeyin eksikliğini hissediyorum ..sağlık oldukça herşey olur ...canım ağız tadıyla ourun inş ..

sağol canım
bizde eksik çok fazla ama idare ediyoruz
2 odam daha var ama onlar düzensiz çok
biri misafir yatak odam diğerinde dolaplar falan var

mutfağın çok hoşmuş cnım

baharat takımlarımız aynı..

altılı baharatlığını mutfak tezgaghının duvarına monte ettirsen hem çok şık duruyo hemde daha rahat altını silme derdi yok..

mutlulukla oturun...

mutfağın çok hoşmuş cnım

baharat takımlarımız aynı..

altılı baharatlığını mutfak tezgaghının duvarına monte ettirsen hem çok şık duruyo hemde daha rahat altını silme derdi yok..

mutlulukla oturun...

bende düşündüm de yapmadık bi türlü işte kirada olunca pek bi yeri delmek istemiyorum
teşekkür ederim

canım ya nekadar genıs ferah bı evın var bızım almanyada evler cok dar ıkı odayı bulana ask olsun ımrendım valla.cok hos ya cok hosuma gıttı.ama benımde türkıyede dört oda 1 mutfak 1 salonlu kocaman evım vardı kaynanam sagolsun o evı bana zından ettı.bızde buralara kacıp gelmekte bulduk careyı.ahh ahh sakın burda ne geldı basına dıe sormayın neler gelmedıkı hayat cok zor arkadaslar ama ıyıkı dayanısma var moralım bozuk oldugunda hemen sıze yazıyorum.çünkü benım almanyada dogru düzgün arkadasım bıle yok

canım evinde güle güle otur..
çok güzel herşey maaşallah...
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
sevgilerr.....

elifim çok güzel Allah agız tadı versin saglık olsun yeter gerisi önemli deil bu arada aebenden sonra senın evinede misafir oldumm böylece :))

Back
X