evim yeni yapılıyor heyecanlıyım güzel olsun istiyorum

Hiç sıkılmadan kullanılabilecek bir tarz bana göre bu. Kullanışlılığı da lake olması nedeniyle çizici, aşındırıcı malzeme kullanmadan yumuşak bir bezle kullanılması durumunda çok problemsiz. Hemen pırıl pırıl oluyor. O çelik bar ve üzerindeki havluluk, bulaşıklık, kancalar hepsi İkea'dan, saten kaplama malzeme, hiçbirşey olmadı, olacak gibi de değil:) Ama o bildiğimiz çelikler banyoda daha önce kullandım, dediğin gibi paslandı, kireçlendi. Bu çok güzel, hatta yeni evimde de var aynısından şimdi.
Dolapla tezgah arasındaki malzemeyi anlayabildin mi :) Buraya fayans veya başka bir malzemeyle bir renk daha katmak istemediğimden inox görünümlü (ankastrelerimle de son derece uyumlu olmuştu) bu yapışkan folyoyu kullandım. Nasıl duruyor?:1:
Kolaylıklar diliyorum, bittiğinde görelim inşaallah...[
inşallah canım ......sabırsızlanıyorum .......istanbuldaydım tayn istedik şuan kayınvalidemlerde kalıyorum ......anlıyacağğınız evime geçeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum...:3:

canım bence sana en iyi fikri örnek olarak gördüğün evler vs verebilir, sık sık ev dekoru üzerine fotolar bak baya fikrin olur ne isteyip ne istemediğin hakkında, her şey gönlünce olsun;)

bir kaç çeşit dekorasyon değiştiren biri olarak artık kesin kararımı verdim
belki sana da yardımcı olur
parke-kapı-mobilya ve mutfak için doğal renginde cilalı ürünler düşünüyorum
mobilyalarımı kesinlikle kaplama almayacağım
laminat yerine parke olacak
boyama işine gelince beyaz her daim favorim
ıslak zeminler için beyaz granit ve mermerin en açık tonu olabilir
açıkcası bu saatten sonra sağlam bir şeyler almak istiyorum
ilk evimde kaplamalı klasik döşenmişti
2.de rengarenkti
son olarak siyah beyaz döşedim ve artık pes ettim :27:

gösterdiğin mutfağın rengini çok beğendim beyaz her zaman temiz görünür
akçaağaç bence süper benim evim mutfağı dolaplar beyaz ara fayans siyah tabi bu mütahitin yaptığı ama ben olsam sizin gösterdiğiniz mutfak gibi yapardım hem her renge uyar

gösterdiğin mutfak güzelmiş. birde önerim abartılı duvar kağıtlarından kullanma belki düşünmüyorsundur am yinede söylemek istedim

mertnazcım bende araştırma faslındayım:18: ben yeni başladım ama.. sen nelere karar verdin? bizimde evimizde seçimi kendi zevkimize bıraktılar. biraz daha zamanım var aslına bakarsan ama zor karar vereceğimden şimdiden başladım.
sayfanın takipçisiyim canım:34: kolay gelsin!

Kızlar bende komple tadilata girecem sizler gibi araştırma faslındayım kafam çok karışık her konuda mutfak,tuvalet,banyo, yer döşeme duvarlar of.. of..

Back
X