- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
- Konu Sahibi Ebruliberre
-
Kendinize ait birşey için başkalarına bu kadar söz hakkı verirseniz olacağı bu.
Daha evlenmeden onların o evi boşaltıp sizin oraya oturmuş olmanız gerekirdi.
Eşiniz niye bu kadar pasif. Mantıken kirada olsanız bile kendi evimin kira geliri ile kiramı öderim diye düşünmesi lazım.
Hem durumumuz yok diyorsunuz hem evin fotoğraflarını internet sitelerine koymuyorsunuz.
Eşiniz diyemiyorsa siz deyin. Ya da kv lerin kira aldıkları eve taşının. Ödeşmiş olursunuz.
Evin camına satılık yazıp altında kimin numarası var? Belki soran var ama söylemiyorlar size.
Eşinizde iş bitiyor. Onda bitmezse sen bitir.
Ya en azindan kendi evlerinin kirasini size gonderseler daha adaletli olur.Ben calısıyordum ama bıraktım evlenince is yerim cok uzak diye ama bu sezon basvuru yapıcam calısmadan olmuyor cünkü
aynısı benım basımda senı cok ıyı anlıyorumEvet esim ailesine karsı cok cekingen ama bana sürekli merak etme ev alıcaz diyip duruyo artık inancımı kaybettim boyle bir aile ..?
Ya en azindan kendi evlerinin kirasini size gonderseler daha adaletli olur.
Kiracilik cok zor. Nasil icleri rahat ediyor ki?
Esin susmaya devam ederse o ev satilmaz.
Evin tapusu falan esinin ustune mi peki?
aynısı benım basımda senı cok ıyı anlıyorum
nısanlandıgım gun kayınpedırım boyle guzel gelın ıcın ogluma ev alcam kırada oturtmıcam dedı nısan gunu herkesın ıcınde
sonra evler cok pahalıymıs ev alamadım seneeye alıcam 1 sene kıranızı ben odıcem sozum soz dedı
evlenelı 10 ay oldu ben oyle bırsey demedım dıyorve ılk aydan berıdır de bız oduyoruz
soz vermese tenezzul etmem
yapacak olan hemen yapıyor canım bekletıyorsa yapmaz
anlamıs sen boyle seyler ıcın yuz goz de olmuyorsun
esın kendısı bırseyler yapacak muhtemelen allah kolaylık versın
el ınsanıyla ugrasmak daha kolay valla
Kafayi evle arsayla kirayla bozmus bunlar, cok uyaniklar. Esin hakkini arasaydi bunlar olmazdi. Arsayi kime aliyorlarmis, kesin eşine aliyorlardirEvet tapu esimin üzerine.esime kira parası göndersinler diyince babam arsa aldı onun borcunu ödüyor gelen kirayla diyor.Ben de kiracıyım onun borcu beni ilgilendirmez ki bu kadar ailesi icin fedakar ama dügünde ailesi hic bir yardımda bulunmadı
Farklı sehir de oldugumuz icin oldu hepsi zaten.Kayınpederimin numarası var
Kafayi evle arsayla kirayla bozmus bunlar, cok uyaniklar. Esin hakkini arasaydi bunlar olmazdi. Arsayi kime aliyorlarmis, kesin eşine aliyorlardir
evin fotoğraflarını çekip siz internete koyun ve eşinizin numarasını yazın..
hem karnı doyacak hem pastaları duracak oh ne ala valla.
siz rızkınızı niye saçıyorsunuz ki?
Öyle bir sey yapamam hem esim kızar
O zaman daha çok böyle takıntı sinir stres kendinizi yersiniz..
Evim olmadan bebek yok de eşine.
Durumları olmasa neyse eşin resmen enayi yerine koyulduğunu ayırt edemiyor. adamların ev kirası var tarla almışlar. sizin çanak açıkta hala ailesini düşünüyor pes.
eşine söyle evin fotoğrafını çekip internete koysun..
sizin de bir eve ihtiyacınız var hem orda oturup hemde diğerinin kirasını alıyor kefenin cebi yok torun istiyorsa biraz elini cebine atıcak ayrıca evin resmini çekip koyun onları haberi olmasın satıldıktan sonra da sorun olmaz ya da emlakçıya veri o satsın
Esim kabul etmiyo onu da
Ayyy tahammül edemiyorum böylelerine yaaa git bacim sen kendin cek evin fotolarini koy internete esinede fln bsy deme yapsam mi napsam diye ne bu canm sen kirada otur k.valide hem sizin evinizde otursn üstne bide kendi evinin kirasını alsn !birde siz niye gidip onun kiradaki evinde oturmuyorsunuz ?
Ayyy tahammül edemiyorum böylelerine yaaa git bacim sen kendin cek evin fotolarini koy internete esinede fln bsy deme yapsam mi napsam diye ne bu canm sen kirada otur k.valide hem sizin evinizde otursn üstne bide kendi evinin kirasını alsn !birde siz niye gidip onun kiradaki evinde oturmuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?