• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim var ama kiracıyım !

Kendinize ait birşey için başkalarına bu kadar söz hakkı verirseniz olacağı bu.
Daha evlenmeden onların o evi boşaltıp sizin oraya oturmuş olmanız gerekirdi.
Eşiniz niye bu kadar pasif. Mantıken kirada olsanız bile kendi evimin kira geliri ile kiramı öderim diye düşünmesi lazım.
Hem durumumuz yok diyorsunuz hem evin fotoğraflarını internet sitelerine koymuyorsunuz.

Eşiniz diyemiyorsa siz deyin. Ya da kv lerin kira aldıkları eve taşının. Ödeşmiş olursunuz.

Evin camına satılık yazıp altında kimin numarası var? Belki soran var ama söylemiyorlar size.
Eşinizde iş bitiyor. Onda bitmezse sen bitir.

Farklı sehir de oldugumuz icin oldu hepsi zaten.Kayınpederimin numarası var

Ben calısıyordum ama bıraktım evlenince is yerim cok uzak diye ama bu sezon basvuru yapıcam calısmadan olmuyor cünkü
Ya en azindan kendi evlerinin kirasini size gonderseler daha adaletli olur.
Kiracilik cok zor. Nasil icleri rahat ediyor ki?
Esin susmaya devam ederse o ev satilmaz.
Evin tapusu falan esinin ustune mi peki?

Evet esim ailesine karsı cok cekingen ama bana sürekli merak etme ev alıcaz diyip duruyo artık inancımı kaybettim boyle bir aile ..?
aynısı benım basımda senı cok ıyı anlıyorum
nısanlandıgım gun kayınpedırım boyle guzel gelın ıcın ogluma ev alcam kırada oturtmıcam dedı nısan gunu herkesın ıcınde
sonra evler cok pahalıymıs ev alamadım seneeye alıcam 1 sene kıranızı ben odıcem sozum soz dedı
evlenelı 10 ay oldu ben oyle bırsey demedım dıyor :D ve ılk aydan berıdır de bız oduyoruz
soz vermese tenezzul etmem

yapacak olan hemen yapıyor canım bekletıyorsa yapmaz
anlamıs sen boyle seyler ıcın yuz goz de olmuyorsun
esın kendısı bırseyler yapacak muhtemelen allah kolaylık versın
el ınsanıyla ugrasmak daha kolay valla

Ya en azindan kendi evlerinin kirasini size gonderseler daha adaletli olur.
Kiracilik cok zor. Nasil icleri rahat ediyor ki?
Esin susmaya devam ederse o ev satilmaz.
Evin tapusu falan esinin ustune mi peki?

Evet tapu esimin üzerine.esime kira parası göndersinler diyince babam arsa aldı onun borcunu ödüyor gelen kirayla diyor.Ben de kiracıyım onun borcu beni ilgilendirmez ki bu kadar ailesi icin fedakar ama dügünde ailesi hic bir yardımda bulunmadı

aynısı benım basımda senı cok ıyı anlıyorum
nısanlandıgım gun kayınpedırım boyle guzel gelın ıcın ogluma ev alcam kırada oturtmıcam dedı nısan gunu herkesın ıcınde
sonra evler cok pahalıymıs ev alamadım seneeye alıcam 1 sene kıranızı ben odıcem sozum soz dedı
evlenelı 10 ay oldu ben oyle bırsey demedım dıyor :KK70: ve ılk aydan berıdır de bız oduyoruz
soz vermese tenezzul etmem

yapacak olan hemen yapıyor canım bekletıyorsa yapmaz
anlamıs sen boyle seyler ıcın yuz goz de olmuyorsun
esın kendısı bırseyler yapacak muhtemelen allah kolaylık versın
el ınsanıyla ugrasmak daha kolay valla

Aynen oyle canım 1 yıl sonra ev alıcaz diye söz verdiler ortada bir sey yok bari benim evimden cıkın defolun ya düsündükce nefret ettim

Evet tapu esimin üzerine.esime kira parası göndersinler diyince babam arsa aldı onun borcunu ödüyor gelen kirayla diyor.Ben de kiracıyım onun borcu beni ilgilendirmez ki bu kadar ailesi icin fedakar ama dügünde ailesi hic bir yardımda bulunmadı
Kafayi evle arsayla kirayla bozmus bunlar, cok uyaniklar. Esin hakkini arasaydi bunlar olmazdi. Arsayi kime aliyorlarmis, kesin eşine aliyorlardir:KK14:

Öyle bir sey yapamam hem esim kızar :KK43:

O zaman daha çok böyle takıntı sinir stres kendinizi yersiniz..
Evim olmadan bebek yok de eşine.
Durumları olmasa neyse eşin resmen enayi yerine koyulduğunu ayırt edemiyor. adamların ev kirası var tarla almışlar. sizin çanak açıkta hala ailesini düşünüyor pes.

O zaman daha çok böyle takıntı sinir stres kendinizi yersiniz..
Evim olmadan bebek yok de eşine.
Durumları olmasa neyse eşin resmen enayi yerine koyulduğunu ayırt edemiyor. adamların ev kirası var tarla almışlar. sizin çanak açıkta hala ailesini düşünüyor pes.

Aynen oyle canım evim olmadan bebek istemedigimi soyledim.Ama esime soyluyorum enayi yerine koyuluyosun asla laf ettirmiyo ailesine bir gün bu söylediklerine pisman olucaksın diyo.Keske yüzümü kara cıkartsalar ama sanmıyorum.kv konusma zamanı geldi

sizin de bir eve ihtiyacınız var hem orda oturup hemde diğerinin kirasını alıyor kefenin cebi yok torun istiyorsa biraz elini cebine atıcak ayrıca evin resmini çekip koyun onları haberi olmasın satıldıktan sonra da sorun olmaz ya da emlakçıya veri o satsın

sizin de bir eve ihtiyacınız var hem orda oturup hemde diğerinin kirasını alıyor kefenin cebi yok torun istiyorsa biraz elini cebine atıcak ayrıca evin resmini çekip koyun onları haberi olmasın satıldıktan sonra da sorun olmaz ya da emlakçıya veri o satsın

Ben de oyle soyledim ama kp ilgileniyo maalesef !

Ayyy tahammül edemiyorum böylelerine yaaa git bacim sen kendin cek evin fotolarini koy internete esinede fln bsy deme yapsam mi napsam diye ne bu canm sen kirada otur k.valide hem sizin evinizde otursn üstne bide kendi evinin kirasını alsn !birde siz niye gidip onun kiradaki evinde oturmuyorsunuz ?

Ayyy tahammül edemiyorum böylelerine yaaa git bacim sen kendin cek evin fotolarini koy internete esinede fln bsy deme yapsam mi napsam diye ne bu canm sen kirada otur k.valide hem sizin evinizde otursn üstne bide kendi evinin kirasını alsn !birde siz niye gidip onun kiradaki evinde oturmuyorsunuz ?

Canım farklı sehirler de yasıyoruz o yüzden oturamadık kv evinde. :(

Ama oraya gidince cekicem evin fotolarını koyucam nete ! Canıma tak etti artık

benım sahsı fıkrım cok fazla bu konuya mudahalıl olmaman yonunde. benımde aynı sorunum var ıstemeye geldıklerınde evı var oturcak felan denıldı fakat dugun tarıhı belırlenınce hayır orda oturmıcaklar denıldı ve yayagara koptu. kı 3 tane ev var.
babam arkamda durdu ama yıne kotu gelın ben oldum. sımdı kıradayım ve kıramı kayın pederım oduyo fakat gel gor kı dugunum zehır edıldı soylenmedık hakaret laf kalmadı sımdı dusman gıbıyız gorusmuyoruz. 1 yıllık evlıyım ılk zamanlar evıme resmen pımı cekılmıs bomba gıbı lafı bırakıp kacıolardı kı dusun evıme gıremıyolar bıle . uzaktan soylemelerı bıle yetıyodu esımle aramı acmalarına.
huzurun kacmasın ıstıyosan karısma konuya derım cocuk konusu acılınca da durumumuz musaıt deıl nasıl yapalım cocugun kocaman masrafı var de hatta daha ucuz harabe evler bak kıra ıcın yalandan tabı.
ama dersen kı mucadele ederım her turlu gogus gererım sıkıntıya fıkırlerının arkasında dur. ama unutma hayat bekledıgın gıbı olmuyo ve hıc beklemedıgın seylerı karsına cıkartabılıyo. yıne uzulen yıpranan sen oluyosun. Allah yardımcın olsun arkadasım.

Back
X