- Konu Sahibi Ebruliberre
-
Siz evin fotograflarini cekip internete satilik ilani verebilirsiniz.
O zaman satmaya niyetleri yok uzunca bir sure bekleyeceksiniz.Esime soyledim ayıp olur dedi kabul etmedi
bence sız hıc bırsey demeyın haklıyken haksız yere cıkarırlar sızı kotu olunur
hep esınız muhattap olsun bu konuda
iş esınızde bıtıyor
ınsanın zoruna gıder tabı evı olupda oturamamak
hanı sızden once boyle anlasılmıstır belkı ama kırada sıkıntı yasıyorsanız ve soz de vermıslerse kesınlıkle yapmaları gerek
Kayinvalidenin evi nerde?
Masallah hem kira gelirleri var, hem su an kira odemiyorlar, hem de evlatlarinin evine coreklenip onu zorluk icinde birakiyorlar. O ev esinin hakki bence, ev satilmasin niye satiliyor, siz gecin oturun, kayinvalideler de kendi evine gitsin. Olmaz ya kendi evladi maddi zorluk icindeyken boyle yapan aileleri anlamiyorum. Belki bana kizan olur ama o evi esin almis olmasaydi is degisirdi, ama ev esinin yani.
işlerıne gelmıyordur rahatları bozulacak sanıyorlar agırdan satıyorlarEvet kira da sıkıntı yasıyoruz.kp söz verdi ama hic bir sey yapmıyorlar sanki
Bir daha çocuk sorarsa KV ev almadan olmaz anne deyin mesaj gider
O zaman esin o evin satilmasi icin baski yapicak, kendisi koysun internete hic de ayip olmaz. Siz orda zorluk cekerken ayip olmuyor ama.Evet canım haklısın o evde oturamayız biz farklı sehirdeyiz ama evin satılması gerekiyor ve formaliteden bi yazı astılar inandırıcı gelmedi bana
işlerıne gelmıyordur rahatları bozulacak sanıyorlar agırdan satıyorlar
NAZ24 arkadasımıza katılıyorum bıdaha cocuk derlerse sıkıntımız cozulsun bazı seyler garantılensın ozaman cocuk olur acelesı ne dersınız
O zaman esin o evin satilmasi icin baski yapicak, kendisi koysun internete hic de ayip olmaz. Siz orda zorluk cekerken ayip olmuyor ama.
sen hıııııccc uzulme gunlerını bosuna kotu gecırmeHaklısınız arkadaslar kiracıyız zorlandıgımızı görüyorlar insan bir seyler yapar gamsız bir aile cok kafama takıp üzülüyorum
Esin de memnun halinden o zaman. Sen hic acma konuyu bi daha. Arkadaslar da soylemis zaten, is esinde bitiyor. Bi gun onun da canina tak eder elbet.Kac kere soyledim biz internete verelim dedim innamıyorum artık kimsenin niyeti yok evi satmaya oyalıyolar
Bunda çekinecek bişey yok canım sende Dünya'ya getireceğin evladının geleceğini düşünüyorsun bebek rızkıyla gelir ama tedbir almak lazım sen bidaha soran olursa KV kp direk söyle kiradan kurtulmadan olmaz diyeHaklısın canım ama cekindim ev konusunu hic acmadım kv
sen hıııııccc uzulme gunlerını bosuna kotu gecırme
esını destekle pohpohla aılesıne karsı doldurmadan olması gerekenı arada bı hatırlat
erkekler bıraz bu konuda cekıngen oluyo aılesıne yanlıs yapcakmıs gıbı sucluluk duyabılıyorlar.
Esin de memnun halinden o zaman. Sen hic acma konuyu bi daha. Arkadaslar da soylemis zaten, is esinde bitiyor. Bi gun onun da canina tak eder elbet.
Sen calisiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?