• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim var ama kiracıyım !

canım bencede çekin resimleri ve eşinizin numarasını verin siteye onlara kalırsa siz kaç kış daha kiracı olursunuz.zamandan kazanıyorlar bir ay daha kardır modundalar bence...en baştan eşiniz ailesine vermemeliydi bence o evi:) en başında demeliydiki anne baba ben bu evi kiraya vereyim banada ek gelir olsun zor şartlar altında büyük şehirdeyim diyebilridi ama eşiniz ailesini önemsiyor kolay gelsin canım

Ama oraya gidince cekicem evin fotolarını koyucam nete ! Canıma tak etti artık

yahu ese soylemeden iş yapılır mı sacmalamayın. ıslerı daha berbat eder bu durum . adam haklı olarak cok cok cok fazla sınırlenır. ayrıca ev adamın evı , evlenmeden once alınmıs bır ev borcu harcı tek basınayken odenmıs ısteyen ıstedıgı gıbı oturtur. ( bu erkek analarının ve erkeklerın fıkrı )
tamam haklısınız hıc dogru bısey degıl ama ortak alınan bı ev degıl kı esınde konusmaya hakkı olsun. adamın aılesıyle cozmesı gereken bı konu bu kadının degıl. cunku her turlu su yuzune cıkacaklar.
ama evlılıkten sonra yada bırlıkte alınıp beraber odemeler yapılmıssa yanı bı sekılde soz hakkına sahıpsenız yıne esınızle halledın aılesıyle degıl derım ben.

Son düzenleme:
benım sahsı fıkrım cok fazla bu konuya mudahalıl olmaman yonunde. benımde aynı sorunum var ıstemeye geldıklerınde evı var oturcak felan denıldı fakat dugun tarıhı belırlenınce hayır orda oturmıcaklar denıldı ve yayagara koptu. kı 3 tane ev var.
babam arkamda durdu ama yıne kotu gelın ben oldum. sımdı kıradayım ve kıramı kayın pederım oduyo fakat gel gor kı dugunum zehır edıldı soylenmedık hakaret laf kalmadı sımdı dusman gıbıyız gorusmuyoruz. 1 yıllık evlıyım ılk zamanlar evıme resmen pımı cekılmıs bomba gıbı lafı bırakıp kacıolardı kı dusun evıme gıremıyolar bıle . uzaktan soylemelerı bıle yetıyodu esımle aramı acmalarına.
huzurun kacmasın ıstıyosan karısma konuya derım cocuk konusu acılınca da durumumuz musaıt deıl nasıl yapalım cocugun kocaman masrafı var de hatta daha ucuz harabe evler bak kıra ıcın yalandan tabı.
ama dersen kı mucadele ederım her turlu gogus gererım sıkıntıya fıkırlerının arkasında dur. ama unutma hayat bekledıgın gıbı olmuyo ve hıc beklemedıgın seylerı karsına cıkartabılıyo. yıne uzulen yıpranan sen oluyosun. Allah yardımcın olsun arkadasım.

yalnız ev konu sahibinin ve eşinin....
tapuları üstlerine.

sizin durum daha farklı sizin evler kp üzerine.

benım durum ya da bır baskasını durumu pek onemlı degıl . onemlı olan erkekler aılelerıne laf soyletmıyo haklıda olsan dogru duzgun adama lafı anlatmayada calıssan yıne kotu sen oluyosun evının huzuru kacıyor.
benım sahsı fıkrım kadınlar akıllarını kullanıp kaynananalar gıbı mesela alttan alttan esıyle halletmek ve aıleyle sadece esı yuz goz etmek aksı durumda kotude pıs de gelınler oluyo.

Evden çıksalar bile tatsızlık çıkarır küserler, eşin de onları kırma sorumluluğunu almak istemiyordur. Halden anlamayan aile ile çok zor

canım bencede çekin resimleri ve eşinizin numarasını verin siteye onlara kalırsa siz kaç kış daha kiracı olursunuz.zamandan kazanıyorlar bir ay daha kardır modundalar bence...en baştan eşiniz ailesine vermemeliydi bence o evi:) en başında demeliydiki anne baba ben bu evi kiraya vereyim banada ek gelir olsun zor şartlar altında büyük şehirdeyim diyebilridi ama eşiniz ailesini önemsiyor kolay gelsin canım

Eşim evi alıp onlar oturmadı eşim onların oturdugu evi satın aldıgı icin bir türlü cıkamadılar sorun da burda :(

benım durum ya da bır baskasını durumu pek onemlı degıl . onemlı olan erkekler aılelerıne laf soyletmıyo haklıda olsan dogru duzgun adama lafı anlatmayada calıssan yıne kotu sen oluyosun evının huzuru kacıyor.
benım sahsı fıkrım kadınlar akıllarını kullanıp kaynananalar gıbı mesela alttan alttan esıyle halletmek ve aıleyle sadece esı yuz goz etmek aksı durumda kotude pıs de gelınler oluyo.

Ben de yüz göz olmak istemedim esime dedim oraya gidince konus mutlaka iste konustu güya satılık ilanı astı niyetin de olan insan emlakcıya verir internete verir cok sogudum ailesinden

yahu ese soylemeden iş yapılır mı sacmalamayın. ıslerı daha berbat eder bu durum . adam haklı olarak cok cok cok fazla sınırlenır. ayrıca ev adamın evı , evlenmeden once alınmıs bır ev borcu harcı tek basınayken odenmıs ısteyen ıstedıgı gıbı oturtur. ( bu erkek analarının ve erkeklerın fıkrı )
tamam haklısınız hıc dogru bısey degıl ama ortak alınan bı ev degıl kı esınde konusmaya hakkı olsun. adamın aılesıyle cozmesı gereken bı konu bu kadının degıl. cunku her turlu su yuzune cıkacaklar.
ama evlılıkten sonra yada bırlıkte alınıp beraber odemeler yapılmıssa yanı bı sekılde soz hakkına sahıpsenız yıne esınızle halledın aılesıyle degıl derım ben.

Ben zaten bu konuyla ilgili hic yüz göz olmadım ama artık düsündükce sinirleniyorum ve konusmayı düsünüyorum

Kötü bir tablo çizmek istemem ama ben de evliyim kendi ailem ile benzer bir sorun yaşadım. Evi boşalttılar bir de küstüler tabi, bazı ailelere elini versen kolunu kaptırıyorsun. İnsan evladı bir yuva kurmuşsa, o kredi öderken ya da maddi zorluk çekerken nasıl rahat edebiliyorlar anlamıyorum. Ev boş ama inanın gidip göresim yok, satamıyorum o kadar sinirliyim. O ev gözlerine benim yaptığım bir yatırım olarak görünüyor ne yazıkki.

Kötü bir tablo çizmek istemem ama ben de evliyim kendi ailem ile benzer bir sorun yaşadım. Evi boşalttılar bir de küstüler tabi, bazı ailelere elini versen kolunu kaptırıyorsun. İnsan evladı bir yuva kurmuşsa, o kredi öderken ya da maddi zorluk çekerken nasıl rahat edebiliyorlar anlamıyorum. Ev boş ama inanın gidip göresim yok, satamıyorum o kadar sinirliyim. O ev gözlerine benim yaptığım bir yatırım olarak görünüyor ne yazıkki.

Ne güzel ev bos bence hemen satın keske bizimkiler de cıksalar ama yüzsüzler

Eşim evi alıp onlar oturmadı eşim onların oturdugu evi satın aldıgı icin bir türlü cıkamadılar sorun da burda :KK43:

Allah yardımcın olsun , kendı aılen olsa net bı tavır koyarsında esının aılesı olunca sonucu malesef erkeklere bırakmak zorunda kalıyoruz. elbet bı yerden yuzumuz guler. bosver sınırlenmemeye calıs sabır dıle elbet bu da bı sınavdır ve gelır gecer.

Merhaba kızlar
Bu bdv de 2.konum.Benim derdim kira da oturmamız.Esim evlenmeden önce ailesinin oturdugu evi satın almıs.Hala da orada oturuyorlar.Üstelik kv baska bir dairesi var ve orada iyi bir kira geliri var.Ve bize kirada yardım bile etmiyolarlar etseler bile benim kiramın bir cüzü belki ayda yılda bir.Ki evlenmeden önce her ay yardım ediceklerini söylediler.Biz büyük sehirdeyiz ev sahibimiz kiramızı bayaga bir yüksellti ve esimde ailesiyle konusup ev almak istedigimizi soyledi babası bu durum üzerine evi satılıga cıkarttı (cünkü ev eşimin) ve bana da "merak etmeyin size ev alıcaz" dedi.3 ay oldu evi kimse arayıp sormaz mı sesleri cıkmıyo yazıyı sadece apartmanın girisine asmıslar oradayken görmüstüm.bu yazıyı kim görücek kim arıycak ki ? İnternete vermeden satılamaz ki ? Kv benimle bu konuyu hic konusmuyo zaten.Kısacası bana inandırıcı gelmedi agzımıza bi sakız attılar sonra bizi eve yolladılar.esim o evi almasa kaderime razı olurdum ama almıs ve bizim kira da oturmamız hic adîl degil diye düsünüyorum.Ben kimseye saygımı bozmadım bu konuyu hic konusmadım artık gerekli şahıslarla konussam mı ne yapsam bilemedim.1 yıl oldu evleneli bir de cocuk soruyorlar bu sartlar altında asla cocuk düsünmüyorum !
sen bişey yapma kötü olursun.eşin yapsın bişeyler ara ara gaza getir

Allah yardımcın olsun , kendı aılen olsa net bı tavır koyarsında esının aılesı olunca sonucu malesef erkeklere bırakmak zorunda kalıyoruz. elbet bı yerden yuzumuz guler. bosver sınırlenmemeye calıs sabır dıle elbet bu da bı sınavdır ve gelır gecer.

İnsallah arkadasım rabbim hakkımızda hayırlısını versin daha ne yapalım yapacagımızı yaptık söyleyecegimizi soyledik illa üstlerine mi atlayalım millet bundan anlıyo

Siz karismayin empati yapin..
Sizin eviniz olsa aileniz boyle yapsa esiniz annenize babaniza ayar ceksin istermiydiniz..
Birakin o halletsin, siz kotu olursunuz goruldugu uzre esiniz pek yanasmiyor araniz bozulur..

Dogru mu anladim acaba
Kayinvalidenin evi var ve kirasini aliyor ama oglunun evinde oturuyor? sizde kirada oturuyor zorluk cekiyorsunuz?

Eger öyleylse
Ne aileler varmis yarabbim :KK57:
Insan hic mi evladini düsünmez?

Back
X