Evim tasiniyo ama ben basinda yokum?..!

Inşallah eşyalara zarar gelmez.onun dışında boş verin.

Yakın zamanda ev taşımış biri olarak keşke ben de başında olmayaydım da birileri taşıyıverselerdi...
Siz başında olsanız ne olacak ki ucundan mı tutacaksınız sanki? Onlar taşısınlar işte.
Çok rahatsız oluyorsanız özel eşyalarınızı ayakkabı kıyafetlerinizi vs. ve önemli şeylerinizi kolileyin koyun kenara.
Tşımışken bir de yerleştirirlerse süper olur yani...

Evet biraz olsun rahatladim sanirim benim icin iyi olacak stresede girmis olmam. Annemleyim ve anlattim bazi seyleri. Sanirim susup esimin ustune ailesi hkkinda fazla ustune girmesem iyi olacak

Yoksa işin içinde başka bir işmi var diye aklımdan geçmedi değil hani...

eşin de pek enteresanmıs. evim taşınırken başında olmak ve kım neyı nasıl yapıyor görmek ısterım.
kendı evın tasınırken bile gidemıyorsun, eşin kardeşine '' gerek yok gelmene '' dıyemıyor mu anlayamadım?
ev bu yahu, neyın nerede olduguna bakacaksın kı yerlestırılırken sıkıntı yaşama

Sen dua et esin taşınmaya ikna olmuş nasıl oldu?

Basında durma boşver. Eşyaları odasına göre kolileyip üstlerine yazdıysan sorun olmaz.

Hiç üstüne gitme eşinin seni rahat bıraksin istediği gibi görüşsun..

Evet guya zaten tasincaz diyodu ama hicbirsey yapmiodu ev bulmak icin. Sosyalden ev cikti bize. Kabul ettik. Zaten kaynimin benim ustume yurudugu siralardi babam dedi ya tasinirsiniz ya ben seni orda birakmam o insanalarin yaninda. Esim arada kalmisti. Annesi basta eve falan almadi ama bakti esim kararli tasinacak lafini etmedi bidha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…