Ailevi durumlara yorum yapamam ama tasinmak çok zor is..birileri senin için hallediyorsa ne mutlu sana hic huzursuz olma
Benim evîmi taşımadılar ben yokken taşıdı hep
Ben işe gittim eşim taşındı
Daha rahat başında olunca da sinir olunuyor zaten ki
Seninkilerde zaten sorunlu imiş
Allah yüzüne gülmüş sansını zorlama..
Birde evi tasıttıktan sonra benim gitmemi niye hemen kabul ettin tarzı trip atmazsın umarım..
Keşke benimde evimi birileri bensiz taşısaydı..valla cennetlık olurlardı ettiğim duayla..
Karisini dovmeye kalkan biriyle evini tasitacak kadar samimi olabiliyor yani esiniz... Cok tuhaf geldi.
Kaynın ve babası ıle bir arada bulunup gergın bi ortamın olusmasından cekınıyordur eşin..sende bu teklıfle gelince sevinmiştir..Okadar diyosun yani biraz rahatladim dogrusu ya
Madem icin bu kadar huzursuz olacakti,esinle onceden konussaydin,kayninla kayinpederini hic bulastirmadan bir kac arkadas ayarlayip esin kendi tasisaydi.sende esinin yaninda olurdn,muhakkak ucundan tutacagin bir isin olurdu..
Ayrica deginmeden edemeyecegim.kaynin seni.dovmeye kalkisiyor.sonrada arada ne oluyor da evini tasimak icin yardim etmek istiyor,daha da onemlisi,esin karisini dovmeye yeltenen adamla daha ne imece usulu is yapiyor.
Kaynin nasil seni dövmeye kalkti?
Kaynın ve babası ıle bir arada bulunup gergın bi ortamın olusmasından cekınıyordur eşin..sende bu teklıfle gelince sevinmiştir..
Tabii kaynınla nıye konuşuyorlar..ne zamandır konusuyorlar bilemem..
Ama erkekler böyle konu kendı aıleleri olunca yapılanları hemen sıneye cekerler..
Allah yardim etsin..bari tasinacaginiz ev bu insanlardan uzakta mi..umarim oyledirde gorusmeleriniz bir sekilde ayda yilda bire duser umarim.Iste.. Ginede eskisi gibiler. Ve dayanamiyorum ozellikle esim onlari savunur gibi oldugunda. Ben ise istiyorumki destek ciksin anlasin beni ama yok.. Dillendirdigim icin suclu ben oluyorum son gunler buyuk kavgalar ettik ve esim bunaldi benden sanirim. Ayriliga kadar gidebilir bu soylenmelerim
Allah yardim etsin..bari tasinacaginiz ev bu insanlardan uzakta mi..umarim oyledirde gorusmeleriniz bir sekilde ayda yilda bire duser umarim.
Madem bu deveyi güdeceksin..susarak gud..Evet bi bucuk saatlik uzakta cok sukur. Ama gorusmelerde azalir umarim. Su bikac haftada belki dort kere mangal yapioz diye esimi cagirdilar tabi ben gitmiyorum. Esimde bi mesafede bulunsun istiyorum ama orali olmak istemiyo. Sen gelmek istemiyosa gelme diyo tek. Ama annesinin hosuna gittiginin eminim ben evde tek basima oglu orda yemekte.