Evim sürekli tozlu

ayyuc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
17
5
Kızlsr merhabalar ben giriş katta oturuyorum evimi hergün silip temizlesem bile açık renk bi çorap giydiğimde yarım saat sonra rengi hemen değişiyor artık psikolojim bozuldu bu neden olur hergün siliyorum hergün o su koyulaşıyor bunu yazın olduğunda kapıların pencerelerin açık olduğuna bağlıyorum ama kışında aynı artık o kadar psikolojim bozuldu ki parkelerin rengi mi çıkıyor diyorum bunun için ne yapmam lazım halılarım da temiz ama birşey fark etmiyor

sen de acik renk corap giyme
benim ev de bahce kati, cok tozlaniyor. beyaz renk corap giysem ben de rahatsiz olurum ama giymiyorum sorun olmuyor
her gün süpür desem amelelik. o yüzden hem süpürüp hem silen robot supurgeden al en iyisi. sen eve gelmeden bjr saat önce baslasin, bitirsin.
bir de toz alma puskulleri var (gokkusagi rengi- görmüşsündür mutlaka) onlardan al. gözüne gorunen tozu hemen fıti fiti cekersin birkac saniyede :)
onun disinda da eger alerjiniz vs yoksa cok takilmamaya calis . odak noktani değiştir.

Ya bir temizlikçi ablanın yazısını görmüştüm nerde nasıl hiç hatırlamıyorum Kadın benim temizlediği ev kolay kolay tozlanmaz diyordu temizliğe en tepeden başlarmış. Dolapların üstü kornişler kapı üstleri vs oraların tozunu sile sile gelirmiş her yeri temizlermiş bana da mantıklı gelmişti. Yerleri aşağıda ki eşyaları temizleyip üst tozları bırakınca o tozlar aşağı düşüyor doğal olarak bir de öyle deneyin bakalım ne kadar sürecek temiz kalma süresi

Ahahahah bu ben ben de yüksek girişte oturuyorum. Birkaç kere baktım bizim açık renk çoraplarin altı kararıyor, açık renk çorap giymiyorum

Ya ben hep telikle geziyorum onda sıkıntı olmuyoda bir misafir gelince açık renkli çorap giyen oluyor hemen gözüm çorabın altına gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…