- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne desem bilmiyorum cok iyi bakıyorum neşesi yerinde bebek gayet mutlu diyoya yorum sahibi bebegin yerinde olmak istemezdim diye bebegim bizimle karşılaştığı icin gayette sansli bence bizimle olmasaydi Allah korusun cocuk esirgemeye gidecekti . Cocuk esirgemeye kurumu ziyareti yapmıştık cocuklari gozumuzun onunde dövüyorlardı bi gidin bakin isterseniz
anladım onu, zaten nüfusa almada bir şey yok.çok yakınımda o olaya ağzım açık şahit olduğumdan uyarmak istedim.siz bilirsiniz tabi.Cocugu nufusumuza aldik yanlış anlasilmasin sadece cocuk esirgeme kurumundan almadik
Yok farkrtmezdi benimnicin kiz erkekOy minicikmiş sizden çok şey alacaktır eminim :) Kız çocuğumu olsun istemistiniz
Çocuğumun olmamasi icin bir sebep yok oluyordur herhalde tavsiyelerinozr uyacagim sagolunYeni evliyim demişsiniz, çocuğunuz olmuyor mu, Eğer bir gün dogurdugunuz bir melek daha gelirse o eve ona yine çok iyi sahip çıkın olur mu ?
Haklarını koruyun , çok sevin ne olur .
Bunları hep tartin ; kocaman bir sevgiden boşluğa düşünce çok mutsuz oluyorlar Çünkü.
Sevgisizlige sonradan alışmak imkansız.
Insallah basjmiza boyle birşey gelmez yapan ailede ayip etmis para icin cocugu mahvetmisler cok uzuldum . Bizim tekrar sorun çıkaracak bir ailesi yok sadece babaannesi amcalari falan var onlarında isteyeceğini sanmıyorumanladım onu, zaten nüfusa almada bir şey yok.çok yakınımda o olaya ağzım açık şahit olduğumdan uyarmak istedim.siz bilirsiniz tabi.
hatta olay şöyle oldu.bir para mevzusu yüzünden karşı taraf resmen kinlenmiş , gidip çat diye şikayetçi olmuş çocuğumuzu çaldılar zamanında diye.tabi dna testi falan yapıldı çocuk cidden onların.16 yaşındaki çocuğun psikolojisini de 3 kuruş için mahvettiler aileyi de mahvettiler.bir de tazminat aldılar utanmadan.yoksa nüfusa almak 5 dk onda bir şey yok.siz tedbiri elden bırakmayın hiçbir zaman.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Her ne kadar niyetiniz “iyi” de olsa Ceza kanunları suçun oluşup oluşmamasında iyi niyete bakmaz ve sizin bu fiiliniz kanunen “çocuğun soybağının değiştirilmesi” suçunu oluşturuyor. Nitekim bir çocuğun nufusa geçirilmesi belli şartlarda olur. Bunlar doğum, tanıma, babalık davası ve evlat edinmedir. Kanunen tahdidi olarak sayılmıştır. Haliyle sizin başkasının çocuğunu “evlat edinme” prosedürü dışında kafanıza göre nufusunuza yazdırmanız suç ve 3 yıla kadar ceza müeyyidesi var. O yüzden evlat edinmediğiniz çocuğu siz yine de sağda solda evlat aldık demeyin, çünkü evlat edinmemişsiniz siz onu. Kendi çocuğunuzmuş gibi nufusunuza geçirmişsiniz. İyi niyetli olduğunuza inanıyorum ancak bana sorarsanız siz yine de ilerde başınızın ağrımaması için en kısa zamanda bir avukata danışın..Insallah basjmiza boyle birşey gelmez yapan ailede ayip etmis para icin cocugu mahvetmisler cok uzuldum . Bizim tekrar sorun çıkaracak bir ailesi yok sadece babaannesi amcalari falan var onlarında isteyeceğini sanmıyorum
Bulduk bacadan dustu kurt kapattık bacalarıAgac kurdu olur parkede. Cilalamak kisa sureli cozum saglar. Bi noktadaysa cilalarsaniz eger kurt dagilmaz.
ev rutubetliyse de kurt oluyorYardim edin gayet temiz biri olduğumu düşünüyorum evime özellikle cok dikkat ederim ama bugun oturma odamda halinin. Altinin ve halinin dışında kalan parkenin kurtlandigini farkettim soka girdim tesadufen gördm zaten temizledim halıyı yikamaya verdim ama neden oldu bu anlamıyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum
Sukur buldum aksam otururken baca değili kapatla kapali olmasina rağmen göçümüzün onunce bacadan kurt düştüev rutubetliyse de kurt oluyor