Evim kurtlandı

Kurttan bende çok çektim benimki mutfaktaydı. Temizlemediğimiz yer kalmamıştı yinede devam ediyordu. Erzak dolabında açılmamış nohut paketim vardı meğersem kurt onda oluşmuş paketi delmiş baharat poşetine kadar her yerden çıkmaya başladı bu sefer. Aylarca farkedemedim ve çektim ben onu. Çok şükür attım gitti dahada olmadı. Mutfağınızı kontrol edin derim ben.
Mutfakta yok sadece odada bakalim heryeri elden geçireceğim bnm korkum parkenin kurtlanmis olmasi

Ne güzel bişey yapmışsınız çocuğunuz olabileceği halde evlat edinmissiniz tebrik ettim sizi ne güzel çoçuk esirgemelerden kurtardınız he kadarlık bebeğiniz

parke kurtlanmıs olabılır ılk evımde benden oncekı kıracı su dokmus ıyı kurutmamıs mı yıkamıs mı ne yapmıssa parkenın altı kurtlanmıstı
mamadan kusmuktan degıl emın olun
ama halı yer ıyı kurumadıysa nemlı kaldıysa ondan olabılır

sosyal hizmetlerden degil akrabadan evlat edindik sosyal hizmetlerde nasil bilmiyorum
hmm konunuzdan bağımsız ama uyarmak zorunda hissettim. niyetiniz iyi olabilir ama bu pek iyi değil işte.siz muhakkak bir avukata danışın , böyle başlayıp sonu kötü biten (hele ki taraflar birbirine alıştıktan sonra ) çok örnek var.benim yengemlerin komşusunun başına geldi.tam müge anlılık olay.çocuk 16 yaşına gelince öz ailesinden bilmemnesi (annesi babası bile değil) geldi çat diye aldı bir de üstüne tazminat davası açtı çocuğumu çaldılar diye, e herhangi bir devletten belge olmayınca gerçekten çalmış gözüküyorlar.hatta mügede de böyle bir olay vardı adını unuttum gürsel miydi neydi.müge çok uyardı yapmayın böyle kayıtsız iş sonunda siz üzülürsünüz, sosyal hizmetlere gidin o çocuğu zaten size verirler böyle bir durumda direkt, işlemleri resmiyete dökün elinizde kağıt olsun diye.uyarmış olayım.
he ama annesi babası olarak büyütmüyoruz sadece bakıyoruz diyorsanız ayrı.

Bi sebebi yok görünce bebegi almak istedik zaten biz almasaydik sosyal hizmetlere haber vereceklerdi. Parkeden oldugunu dusunmeye basladim valla hayirlisi olsun

Sen kimseye bakma canım yüreği güzel insanlarmissiniz maşallah size o çocuk sizin hem dünyanıza bereket hem ahiretinize ışık olur inşallah ne güzel o çocuğu oralara gondermemissiniz herkes göze alamaz hevesinize hayran kaldım söylemişsiniz nolmus söyleyin de örnek olun sizi eleştiren ama hayırlı bı iş yapmaktan da acız insanlara 😍😍😍😍

sinek larvası ya da oraya dökülüp sızan eden yemek artığı falan kaldıysa onlar kurtlanmış olabilir. ilaçlattırın ev sizinse imkanınız varsa parkeleri kazıtıp yenisini taktırın içiniz rahatlar diycem bi de yayıldıysa parkeler kabardıkça altından çıkar öyle kötü olursunuz.

hmm konunuzdan bağımsız ama uyarmak zorunda hissettim. niyetiniz iyi olabilir ama bu pek iyi değil işte.siz muhakkak bir avukata danışın , böyle başlayıp sonu kötü biten (hele ki taraflar birbirine alıştıktan sonra ) çok örnek var.benim yengemlerin komşusunun başına geldi.tam müge anlılık olay.çocuk 16 yaşına gelince öz ailesinden bilmemnesi (annesi babası bile değil) geldi çat diye aldı bir de üstüne tazminat davası açtı çocuğumu çaldılar diye, e herhangi bir devletten belge olmayınca gerçekten çalmış gözüküyorlar.hatta mügede de böyle bir olay vardı adını unuttum gürsel miydi neydi.müge çok uyardı yapmayın böyle kayıtsız iş sonunda siz üzülürsünüz, sosyal hizmetlere gidin o çocuğu zaten size verirler böyle bir durumda direkt, işlemleri resmiyete dökün elinizde kağıt olsun diye.uyarmış olayım.
he ama annesi babası olarak büyütmüyoruz sadece bakıyoruz diyorsanız ayrı.
Cocugu nufusumuza aldik yanlış anlasilmasin sadece cocuk esirgeme kurumundan almadik

sinek larvası ya da oraya dökülüp sızan eden yemek artığı falan kaldıysa onlar kurtlanmış olabilir. ilaçlattırın ev sizinse imkanınız varsa parkeleri kazıtıp yenisini taktırın içiniz rahatlar diycem bi de yayıldıysa parkeler kabardıkça altından çıkar öyle kötü olursunuz.
Ay esim bacadan düşerken gordum diyo yarin bacalari kapatacagiz bakalim ins kesilir

Sen kimseye bakma canım yüreği güzel insanlarmissiniz maşallah size o çocuk sizin hem dünyanıza bereket hem ahiretinize ışık olur inşallah ne güzel o çocuğu oralara gondermemissiniz herkes göze alamaz hevesinize hayran kaldım söylemişsiniz nolmus söyleyin de örnek olun sizi eleştiren ama hayırlı bı iş yapmaktan da acız insanlara 😍😍😍😍
Tesekkurler 😘😍😍

parke kurtlanmıs olabılır ılk evımde benden oncekı kıracı su dokmus ıyı kurutmamıs mı yıkamıs mı ne yapmıssa parkenın altı kurtlanmıstı
mamadan kusmuktan degıl emın olun
ama halı yer ıyı kurumadıysa nemlı kaldıysa ondan olabılır
Parkeler yeni ama eski parkenjn uzerne dosettk keske eskiyi soktursetdk

Hevesliyim anlayin iste herkese soylemek istiyorum bebegimi
Bebeğiniz olduğunu söyleyin ama öyle boş boğaz şekilde evlat edindik demeyin .Yarın öbür gün biri çocuğa söyler vs .biraz da o çocuğu düşünün .
2 aylık evlilikte olan bebeğin de hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz ;hele böyle bir platformda hiç değilsizni .

Parkeleri asla ıslak bırakmayın. Haliyla birlikte nemi çekince kurtlanmistir.

Hayırlı olsun meleğiniz, birbirinizle çok mutlu olun inşallah. :)

Bebeğiniz olduğunu söyleyin ama öyle boş boğaz şekilde evlat edindik demeyin .Yarın öbür gün biri çocuğa söyler vs .biraz da o çocuğu düşünün .
2 aylık evlilikte olan bebeğin de hesabını kimseye vermek zorunda değilsiniz ;hele böyle bir platformda hiç değilsizni .

Soylesinler ne olur ki zaten bunu saklamadan büyütmek en doğrusu.

Gerçek sevgiyle buyuduklerinde anne babalarının kim olduğunun önemi olmuyor melekler için hele ki gormemislerse.

Back
X