Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer güve kurduysa öyle temizlikle kolay kolay gitmiyor bilginiz olsun, minik kelebekler de çıkarsa (güve oluyor onlar) her yere yumurtluyorlar maalesef :/ ağzı açık hiç bir kuru gıda bırakmayın evde, özelikle mutfağın aklınızın gelebileceği her yerini sirkeli suyla silinHer yeri temizledim bakalim insallah geri cikmaz eger çıkarsa katlamam buna
Mutfakta diger odalarda yok sadece oturma odasindaEğer güve kurduysa öyle temizlikle kolay kolay gitmiyor bilginiz olsun, minik kelebekler de çıkarsa (güve oluyor onlar) her yere yumurtluyorlar maalesef :/ ağzı açık hiç bir kuru gıda bırakmayın evde, özelikle mutfağın aklınızın gelebileceği her yerini sirkeli suyla silin
Evet çiçekten olur, saksıyı döküp toprağına bakın birBiraz once kaldordim koltugu havaya diktim sunta kismini süpürdm yok ama koltuklarin altındanda cikti biraz kurt tam cam kenarında cicegin önünde çiçekten olurmu
Halilari ıslak sildiginiz için kurtlanmaz zaten halıları silerken bezle ıslatıp siliyoruz,sildikten sonra iyice kurumadiysa o yüzden çıkmıştır kurt kurt,solucan ıslak ve nemli alanları sever ,parke kurtlanmis olabilir,yada başka bir mobilya.Yardim edin gayet temiz biri olduğumu düşünüyorum evime özellikle cok dikkat ederim ama bugun oturma odamda halinin. Altinin ve halinin dışında kalan parkenin kurtlandigini farkettim soka girdim tesadufen gördm zaten temizledim halıyı yikamaya verdim ama neden oldu bu anlamıyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum
Bi sebebi yok görünce bebegi almak istedik zaten biz almasaydik sosyal hizmetlere haber vereceklerdi. Parkeden oldugunu dusunmeye basladim valla hayirlisi olsunYeni evli biri neden evlatlık alır bilemedim ama Allah hayırlı etsin! Kaç yaşındasınız?
Bizimde olmuştu ama baca da kuş ölmüş ondandi![]()
Mutfakta yok biraz once koltukları havaya diktim baktim altindaki suntada yoktu ama koltugun altinda pamuga sarılmış ve normal kurtlar vardi 1 hafta oldu altini kaldirali yoktuHalilari ıslak sildiginiz için kurtlanmaz zaten halıları silerken bezle ıslatıp siliyoruz,sildikten sonra iyice kurumadiysa o yüzden çıkmıştır kurt kurt,solucan ıslak ve nemli alanları sever ,parke kurtlanmis olabilir,yada başka bir mobilya.
Yada unutkan bir yiyecek var ise ondan da kaynaklı olabilir ama birde mutfağı kontrol edin derim baharat baklagil filan.
Tamam bakacagim sagolunEvet çiçekten olur, saksıyı döküp toprağına bakın bir
Kiz kadin daha yeni evliymis . Simdi biri cikar da hani yeni evliydin cocuk nerden cikti der diye yazmis.Valla ona bende takıldım
kızım biberonla sütü döküyor falan dese anlarım da evlat edindik kısmı neden onu anlamadım.. sanki evlat edindikleri için ev kurtlanmış gibi. Anlamadım
Koltukta kurtlanmis olabilir birde çiçek varmış toprağını dökun ondada olabilir eğer birşey yoksa koltuktanda olabilir.Mutfakta yok biraz once koltukları havaya diktim baktim altindaki suntada yoktu ama koltugun altinda pamuga sarılmış ve normal kurtlar vardi 1 hafta oldu altini kaldirali yoktu
Çok sulu kaldıysa olabilir.Biraz once kaldordim koltugu havaya diktim sunta kismini süpürdm yok ama koltuklarin altındanda cikti biraz kurt tam cam kenarında cicegin önünde çiçekten olurmu
Eğer denk gelirsen bir daha cekip atsana ilk yorumuna gören bilir belki ne olduğunu tahta kurdu bende hiç görmedim ama komsum anlatmıştı bana daBildigin kurt valla tahta kurdu nasil olur bilmiyorum dun gece siyah ince ince vardi bugunde beyaz sisman vardi
Yeni evli olduğunuz halde mi evlat edindiniz .Belki sizin olurdu ya da sırf srvap için mi ozel degilse merak ettim.Daha 2 haftadir bizimle esimle ikimizde istedk bu bebegi özellikte belirttim yeni evliyim oyuzden soran olmasin diye hani yeni evlidin ne zman cocugun oldu gibisinden
yanlış anlamazsanız nasıl hemen evlat edinebildiniz ben de istiyorum da evlenir evlenmez başvurabiliyor muyuz kabul edilir mi ki?Yardim edin gayet temiz biri olduğumu düşünüyorum evime özellikle cok dikkat ederim ama bugun oturma odamda halinin. Altinin ve halinin dışında kalan parkenin kurtlandigini farkettim soka girdim tesadufen gördm zaten temizledim halıyı yikamaya verdim ama neden oldu bu anlamıyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum
sosyal hizmetlerden degil akrabadan evlat edindik sosyal hizmetlerde nasil bilmiyorumyanlış anlamazsanız nasıl hemen evlat edinebildiniz ben de istiyorum da evlenir evlenmez başvurabiliyor muyuz kabul edilir mi ki?
Ay aynen oyleYorumları okurken istemsizce kaşınmaya başladım. Ne sinir bozucu bişey konu sahibi sürekli bı yerden kurt çıkacak gibi bakiyodur heryere artık.
Saglik problemimiz yok olurdu bebegimiz neden olmasin sadece icimiz isindi bebege iyi biyerde olsun istedikYeni evli olduğunuz halde mi evlat edindiniz .Belki sizin olurdu ya da sırf srvap için mi ozel degilse merak ettim.