Evim için fikirlerinizi bekliyorum

nehirde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
256
0
96
39
Bursa
merhaba bu yaz düğünüm olacak, evi yeni aldık 80 metre kare küçük şirin bir ev ama içi eski tamamen yenilenecek fakat ben çok kararsızım ev çok küçük diye açık renkler kullanmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum, benim fikrim şöyle yerler akçaağaç buz parke, kapılar kırık beyaz duvarlarda fildişi ya da beyaz düşünüyorum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
DOĞTAŞ - Carlino Salon Takımı almak istediğim oturma gurubum bu. DOĞTAŞ - Bianco Yatak Odası yatak odası olarakta bunu düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum çünkü 2 gün sonra inşaat başlayacak. Teşekkür ederim

evin küçükse açık renkler iyi olacaktır ama yer beyaz duvar beyaz kapı beyaz hastane gibi duruyo en azından duvarları kum beji yapsan daha hoş olur hem beğendiğin kotuk takımını da daha iyi gösterir gerçi bana göre takım biraz pahalı daha güzel seçeneklerde var bak derim...yatak odanı da evin darsa sürgülü tercih etmeni öneririm..

evin küçükse açık renkler iyi olacaktır ama yer beyaz duvar beyaz kapı beyaz hastane gibi duruyo en azından duvarları kum beji yapsan daha hoş olur hem beğendiğin kotuk takımını da daha iyi gösterir gerçi bana göre takım biraz pahalı daha güzel seçeneklerde var bak derim...yatak odanı da evin darsa sürgülü tercih etmeni öneririm..

fikirlerin için teşekkür ederim, yatak odasına sürgülü tercih edicem. salon takımının 3lü ve 2li kolutuklarını alıcam yanına 2 adet berjer koymayı düşünüyorum, aslında sadece doğtaşa gittim başka hiçbir yere bakmadım önerin varsa bakabilirm çünkü mayısta mobilyaları alıcaz vaktım var daha :D

eğer evin küçükse ya yatakodasına 1 duvarı komple kaplayacak şekilde dolap yaptır ya da bütün eşyalarının bazalı olmasına dikkat et. o kadar çok şey çıkıyo ki nereye koyucam diye düşünüyorsun.

eğer evin küçükse ya yatakodasına 1 duvarı komple kaplayacak şekilde dolap yaptır ya da bütün eşyalarının bazalı olmasına dikkat et. o kadar çok şey çıkıyo ki nereye koyucam diye düşünüyorsun.

ben bunu hiç düşünmemiştim çok sağol

canım öncelikle hayırlı olsun Allah ağız tadı huzur versin... ben de mayıs da evlenicem aldığımız ev 75 / 80 m2 .. ama çok şükür kendi evimiz...
tadilattan yeni çıkan biri olarak akıl vermek gibi olmasın ama tavsiye edeceğim birkaç husus var...
tadilata girmeden önce aklında evin döşenmiş en son halini belirle. ( Elektrik prizlerine kadar :3: ) koltuklar ne tarafa, tv hangi duvara, kapıların açılış yönleri vs...
koltuklarını en az yer kaplayanlardan seçmende fayda var.
80m2 dediğin için salonunun çok geniş olduğunu düşünmediğimden yazıyorum... konsol vitrin vs... olaylarına girme... modern tv ünitesi yaptır ohhh miss gibi...
duvarların şuan çok revaçta olan bir renk var, deniz kabuğu rengi.. ne çok beyaz ne şampanyaa ... hoşş tatlı sıcak bir ton. tavsiye ederim. her renk mobilyayı kaldırabilir.
parkelerim benimde akçaağaç. duvarla birlikte süper bi kombine oldu :16:
Allahın izniyle birkaç haftaya kadar bende evimin yerleşmiş halinin fotograflarını eklerim azıcık fikir olur sana da umarım :34:
aklıma hemencecik bunlar geldii...
tekrardan hayırlı olsun canım.

canım öncelikle hayırlı olsun Allah ağız tadı huzur versin... ben de mayıs da evlenicem aldığımız ev 75 / 80 m2 .. ama çok şükür kendi evimiz...
tadilattan yeni çıkan biri olarak akıl vermek gibi olmasın ama tavsiye edeceğim birkaç husus var...
tadilata girmeden önce aklında evin döşenmiş en son halini belirle. ( Elektrik prizlerine kadar :3: ) koltuklar ne tarafa, tv hangi duvara, kapıların açılış yönleri vs...
koltuklarını en az yer kaplayanlardan seçmende fayda var.
80m2 dediğin için salonunun çok geniş olduğunu düşünmediğimden yazıyorum... konsol vitrin vs... olaylarına girme... modern tv ünitesi yaptır ohhh miss gibi...
duvarların şuan çok revaçta olan bir renk var, deniz kabuğu rengi.. ne çok beyaz ne şampanyaa ... hoşş tatlı sıcak bir ton. tavsiye ederim. her renk mobilyayı kaldırabilir.
parkelerim benimde akçaağaç. duvarla birlikte süper bi kombine oldu :16:
Allahın izniyle birkaç haftaya kadar bende evimin yerleşmiş halinin fotograflarını eklerim azıcık fikir olur sana da umarım :34:
aklıma hemencecik bunlar geldii...
tekrardan hayırlı olsun canım.
canım Allah razı olsun beni anlayacak birini görmek beni çok mutlu etti :1: İyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim, Allah sanada ağız tadıyla oturmak nasip etsin, fotoğraflarını merakla bekliyorum :10: Tavsiyelerini dikkate alıcam, bu arada kapıların ne renk? Akçaağaç buza hangi renk kapı yakışır bilmiyorum

Amin canım sağolasın...

kapılarım beyaz amerikan kapılardan bir tek salon kapısını buzlu cam olanlardan yaptırdım çift kanatlı. ayrı bir hava kattı eve.
antrem de granit krem rengi gibi.. duvarlarda o tonda olduğundan beyaz kapı gayet hoş oldu.

Son düzenleme:
Amin canım sağolasın...

kapılarım beyaz amerikan kapılardan bir tek salon kapısını buzlu cam olanlardan yaptırdım çift kanatlı. ayrı bir hava kattı eve.
antrem de granit krem rengi gibi.. duvarlarda o tonda olduğundan beyaz kapı gayet hoş oldu.

Sağol canım, ben antreyi de parke düşünüyorum hatta mutfağıda ama bilmiyorum nasıl olur

oncelikle hayırlı olsun.
Arkadaşların dediği gibi kesinlikle yatak odanda baza kullan dolapşların geniş olsun. banyoya klozet üstüne ve çamaşır makinesi üstüne dolap koyabilirsin dolapçıları biraz gez fikir edinirsin.
akağaç iyi bir seçim çok koyu olmadığı sürece ceviz rengi de düşünebilirsin.
duvarı beyaz yapma bej renkleri çok güzel duruyor.
duvar olç
lerini girintileri çıkıntıları hep ölç ve not et
eşya alırken koltuk başları çok geniş olnalrı tercih etme ve yanında muhakkak evinin ölçüleri bulunsun ona göre orada aklında bunu buraya şunu şuraya koyarım diye hesap ederek mobilya seçimlerini yap. konsoldur vitrindir tv masasıdır doldurma odayı bir masa bir ünite yeter sana. uniteye yan kısmına kapalı gözler yaptırır misafir takımlarını oraya koyarsın.
küçük odana eğer kitanınız falan varsa kitaplık yaptır güzel olur. köşe takım güzel gidebilir küçük odana ama şunu da unutma bi gün bebğin olduğunda kıyamazsın koltuklarını atmaya:) oyüzden bi yataklı kanepe bi berjer yeter oraya:)

kapının olduğu kısma kesinlikle portmanto yaptır onlarda baya şeyini topluyor insanın mont ayakkabı kutular hep orada benim.
bir de ev ferah olsun diye herşeyi beyaz yapma sütlü kahvede açık bi renktir mesela yada beyaz kullancaksan morla pembeyle ya da başka bi renkle kombinle ki donuk görünmesin. hantal eşyalardan kesinlikle uzak dur
benden bukadar.
klay gelsin:)

antre belki olabilir ama mutfağa tavsiye etmem.
parkeler hassas yapıda, mutfakta parke olunca düşün bir kızartma yapıcaksın parkeler yağ olucak temizlemesi kolay olur mu acaba... bilemedim..
ama fayansı her türlü malzeme ile siler temizlersin...
birde devamlı suyla ilgili işler yapılıyo mutfakta ( bulaşıktı ıspanak yıkamaydı falan :1: ) sular damlıcak anında silmen gerekecek falan... pek kullanışlı olacağını düşünmüorum.

oncelikle hayırlı olsun.
Arkadaşların dediği gibi kesinlikle yatak odanda baza kullan dolapşların geniş olsun. banyoya klozet üstüne ve çamaşır makinesi üstüne dolap koyabilirsin dolapçıları biraz gez fikir edinirsin.
duvar olç
eşya alırken koltuk başları çok geniş olnalrı tercih etme ve yanında muhakkak evinin ölçüleri bulunsun ona göre orada aklında bunu buraya şunu şuraya koyarım diye hesap ederek mobilya seçimlerini yap. konsoldur vitrindir tv masasıdır doldurma odayı bir masa bir ünite yeter sana. uniteye yan kısmına kapalı gözler yaptırır misafir takımlarını oraya koyarsın.
küçük odana eğer kitanınız falan varsa kitaplık yaptır güzel olur. köşe takım güzel gidebilir küçük odana ama şunu da unutma bi gün bebğin olduğunda kıyamazsın koltuklarını atmaya:) oyüzden bi yataklı kanepe bi berjer yeter oraya:)

kapının olduğu kısma kesinlikle portmanto yaptır onlarda baya şeyini topluyor insanın mont ayakkabı kutular hep orada benim.
bir de ev ferah olsun diye herşeyi beyaz yapma sütlü kahvede açık bi renktir mesela yada beyaz kullancaksan morla pembeyle ya da başka bi renkle kombinle ki donuk görünmesin. hantal eşyalardan kesinlikle uzak dur
benden bukadar.
çok sağol canım, ben salona sadece koltuk takımı ve masa koymayı düşünüyorum, tv yi duvara asıp altına sadece raf koymayı planlıyorum, küçük odam cidden küçük :D oraya sadece 3 lü açılabilen bir koltuk koymayı düşünüyorum bir de ben öğretmenim kitap falan çok duvara bi kitaplık yaptırabilirm

oncelikle hayırlı olsun.
duvar olç

benden bukadar.

arkadaşım çok iyi anlatmışsın gerçekten. Aklın yolu birdir derler ya aynen o :)
kendim aynen yazdığın gibi, ufak odaya bi köşe takımı ( evgör mob. 550 tl ) bi tv sehpahası ( ikea120 tl ) bu oda bitti...
salon bi mor koltuk takımı en küçüklerinden ... 80x120 açılabilen bi masa ve dolaplı tv ünitesi...
yatak odası maalesef ki özel ölçüde yapıldı... sürgülü bol çekmeceli vss. dolap bazalı yatak.. 4 çekmeceli sifonyer üstü makyaj masası ve aynalı... ve birde benm yatak odamda çamaşır makinem var :(
o kadar küçük evim yani düşününnnn :ssz:

kesınlıkle acık renkler kullanmalısın.sana soyle bır onerıde bulunabılırım.artık modern koltuk tasarımlarında teklı koltuklar bulunmuyor.yanı berjere bıle gerek yok.3 lu 2 lı koltuk bır unıte salonunu oldukca sık gosterecektır.

hayırlı olsun bizde ev yaptırıyoruz benim bu konuda pek bi tecrübem yok ama söyleyebileceğim beğendiğin koltuk takımı çok hoş:3:

evleneli 13 ay oldu ev alalı 7 ay tüm tesisatına kadar tadilata girdi.açık renkten asla pişman olmazsın.benim evimde 100 metrekare.ben mutfak koridor giriş heryeri laminant yaptırdım.akçaağaç kapılarım beyaz eğer tokmak kol taktırırsan otel hastane gibi durur ama şık bir kapı kolu ile şık bir ev gibi durur:)duvarlarımı beyaz istemiştim ama marshallın damla sakızını görünce vuruldum:)binada biz tadilat yaptırırken evimi gören 2 kişi aynı renge boyattı:)süpürgeliklerim bir ton koyu laminanttan oda hoş bir hava verdi.tv ünitesi küçük evlerde çok sorun oluyor:)evin hep aynı şekilde kalmak zorunda en mantıklısı şık sade bir tv sehpası kocaman dolaba ne gerek var küçük salonda...:)hadi kolay gelsin bakalım mutlulukla oturun inş.

unutmuşum birde ben küçük wc ye çamaşır makinamı koydum:)duvarada dolap monte etti eşim toz bezleri deterjanlar ıvır zıvır eşyalar herşey orda inanılmaz dağınıklık topluyor:)

katılıyorum evin küçükse eğer takım alma bir duvarını müsaitse dolap yaptır çeşit çeşit başlık var zaten şimdi güzel başlıklarla bi baza alırsın çünkü depolama lanına ihtiyacın olucak bol bol duvar rengi olarakta marşal ın osmanlı renkleri kartelasına bak çok güzel renkler var özellikle bej tonlarında tavsiye ederim.Şimdiden güle güle otr işallah bitince fotoğraflarını klersin işallah

öncelikle hayırlı olsun..6 ay önce komple tadilat yaptırdım bende...bütün eve beyaz laminant döşettirdim..kapılarım beyaz..koridor ,mutfak ve salonu duvar kağıdıyaptırdım tabiki onlarda beyaz ..mutfak dolaplarımda sadece beyaz..ama mor halı aldım duvarlara birbiriyle uyumlu tablolarla süsledim duvarları..her gören hayran kaldı eve hastane gibi havasıda olmadı kesinlikle tavsiye ederim...
mutfak dolaplarının ayaklarını özellikle çok şık olmasını istedim..sanırım altta ayakları gizlenen bölüme baza deniyor ben istemedim o bazayı ayaklar gözüküyor yani..mükemmeloldu..
oturma odamı kum bejine boyattım.yatak odamda yatak başının geldiği duvarıda mora boyattım ayrı bir hava kattı odaya.
birde 3 sene öce doğtaştan bütün ev eşyakarını almış olan ben sana doğtaş konusunu irdaha düşün der:))
iyi gülerde oturun:))

Back
X