- 14 Ağustos 2006
- 2.539
- 437
ben meydandayım cnm sen ne taraftasın :)
aılem orada artık.....meydandan go parka kadar uzanıyoruz :)...ben kucukkoy deyım evlendikten sonra:)..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben meydandayım cnm sen ne taraftasın :)
evet cnm şimdilik memnunum tabi henüz yıkatmadım bi sorun olurmu bilmiyorum çok güzel parlak duruyor :)
evin çok güzel çok beğendim canım güle güle oturun . nerde bu ev sizin mi?
çok mersiherşeyin çok hoş güle güle oturun cnm :)
evimizi 155 e aldık 4 yılda çok pirim yaptı üçe katladı fiyatını gop ta teşekkür ediyorum..eviniz nerde bi de kaça aldınız acaba zok güzel fayanslarınıza bayıldımmm
seramiksan granit nano zaten bu olması lazım kırık beyaz beyaz diye geçiyoda tam beyaz değil yanlız biz aldığımızda 38 tl almıştık fiyatını sonuçta kaç sene oldu 3 seneye yaklaştı gerçi nano serisi güzeldir mutlakaCok tesekkur ederim canım peki granitle seramigin ne Farkı var acaba biz koctasa baktık yükleyebilirsem resmini gönderim bi bakarmisin doğru şey alalım sonuçta bir kere yapılıyor
seramiksan granit nano zaten bu olması lazım kırık beyaz beyaz diye geçiyoda tam beyaz değil yanlız biz aldığımızda 38 tl almıştık fiyatını sonuçta kaç sene oldu 3 seneye yaklaştı gerçi nano serisi güzeldir mutlaka