• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evim evim güzel evim :))

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
evimi bu hali bırakmaya karar verdim
not: resimdeki kapı gibi misafir odasının kapısı kapılar açılınca salonla misafir odası bitişiyo[/B]

Eklentiler

• $imagesCAQAI69Y.webp
    $imagesCAQAI69Y.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 216
Son düzenleme:
Kızlar lütfen bir akıl verin salon halısı ile konsol süslerinin renklerinin aynı olması çok mu önemli yada misafir odası ile uyumlu oldugu için mavi vazolar kalsın mı?

Kızlar lütfen bir akıl verin salon halısı ile konsol süslerinin renklerinin aynı olması çok mu önemli yada misafir odası ile uyumlu oldugu için mavi vazolar kalsın mı?

bence hiçte önemli değil aynı olmaları benimde aynı renk değil bırak öyle kalsın.

vazolarda şunlar

Eklentiler

• $IKEA-Salong-CAM-VAZO-SETI-3-ADET-TURKUAZ__40045299_0.webp
    $IKEA-Salong-CAM-VAZO-SETI-3-ADET-TURKUAZ__40045299_0.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 327
bence lila ve mavi çokta zıt durmaz göze batmaz yani.

sağol yardımın için canım,lila papatyalar zaten zemin koyu krem hem misafir odasının kapısı açık olacak yani bu renk burda ne alaka diye bişi olmucak bakarsın 2 çerçeve alırım ortaya küllük renk sorunuda kalmaz....

ben hiçbişey anlamadım ,kapı nere ,baca nere,neresi papatyalı,lila olan ne ,yemek odasıyla birleşen nedir ..çekip koysaydınız net bişey söylerdik..

Konu icerik nedeniyle "Dekorasyonda ip uçları, püf noktaları" basligina tasinmistir.
Bilginize

herşey o kadar yeniki resim çekmek aklıma bile gelmedi,yani misafir odası ile salon boydan boya bitişik gibi düşünün arada büyük kapı var ama kapı hep açık olacak,koltuklar odada, konsol ve masa salonda,kahve turkuaz kombin ettim,perde orta sehpa ve konsol süsleri turkuaz...
salonun halısı biraz daha iç açıcı olsun diye düşündüm krem ağırlıklı sadece 4 5 tane papatya serpiştirilmiş üstüne onlar lila,ama halının zemin koyu krem yani..

kapı modeli benzer evdeki kapıma benzediği için koydum not.

Back
X