• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evim (cekmedigim kisimlariyla)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatocum yatak odan yatak örtün süper olmuş bu biiir.ikincisi kızının odasındaki perde mutfağım lambası süper bayıldım.salonu zaten çok beğenmiştim antredeki yolluk ve halıların süper olmuş çok yakışmış.evininn geneli çok güzel hiç gözümü tırmalayan bişey olmadı .huzurla yaşayın.:nazar::nazar::nazar:
tesekkur ediyorum....

ben daha çok çoçuk odasındaki perdeye takıldım çok güzelll:emir_bebek:...acaba nerden temin edebiliriz...mağaza ismini öğrenebilirmiyim:31:

ben daha çok çoçuk odasındaki perdeye takıldım çok güzelll:emir_bebek:...acaba nerden temin edebiliriz...mağaza ismini öğrenebilirmiyim:31:
bakirkoyde istanbulda c. tes pazar var .. 5 ay once kadar oradan almstm.. pazarin sonunda tulculer dolu... cok guzel parca tullerde satyolar bunun da br marka oldugunu soylemst. her goren begeniyor.. yatak odamada bakcam ordan cok degsk ve ucuz tuller bulunabilyor...tesekkurler..

bakirkoyde istanbulda c. tes pazar var .. 5 ay once kadar oradan almstm.. pazarin sonunda tulculer dolu... cok guzel parca tullerde satyolar bunun da br marka oldugunu soylemst. her goren begeniyor.. yatak odamada bakcam ordan cok degsk ve ucuz tuller bulunabilyor...tesekkurler..
bu arada 15 ytl ye almistim:52:

ya salon halına bayıldım sanırım kahve tonunda acaba gri tonuda var mı ki birde markasını söylermisin bu arada güle güle otur herşey çok g,zel

ya salon halına bayıldım sanırım kahve tonunda acaba gri tonuda var mı ki birde markasını söylermisin bu arada güle güle otur herşey çok g,zel
royal hali asos 672 a idi galiba.. web sitesine girip bakabilirsn.. orda katalog var... tesekkurler.. daha guzelleri senin olsun...:16:

ben de yemek odası takımını sorayım.marka nedir.ben de bu tarz bişey arıyorumda.bu arada evinde güle güle otur.Çok hoş..

canım eşyaların evin evinin büyüklüğünü çok beğendim. evin çok toplu ve çok düzenlisin. ve antrenin halıları çok güzel durmuş :)
evin kaç metre kare canım. mutfağın ve salonun çok güzel. güle güle mutlu mutlu otur canım.

canım eşyaların evin evinin büyüklüğünü çok beğendim. evin çok toplu ve çok düzenlisin. ve antrenin halıları çok güzel durmuş :)
evin kaç metre kare canım. mutfağın ve salonun çok güzel. güle güle mutlu mutlu otur canım.
170 m2 .. tesekkurler

allah güle güle oturmayı nasip etsin ...canm bişey sorcam bende o bulaşık makinesinden almayı düşünüyorum.memnun musun

Back
X