evim (cekmedigim kisimlariyla)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatocum yatak odan yatak örtün süper olmuş bu biiir.ikincisi kızının odasındaki perde mutfağım lambası süper bayıldım.salonu zaten çok beğenmiştim antredeki yolluk ve halıların süper olmuş çok yakışmış.evininn geneli çok güzel hiç gözümü tırmalayan bişey olmadı .huzurla yaşayın.:nazar::nazar::nazar:

Canım çok güzelmiş evin, ferah, tertemiz, bakarken bile içim açıldı valla :46: Mutlu mutlu oturun inşallah:54:

çok güzerlmiş evin maşallah..:nazar::nazar::nazar:
özellikle mutfağa bayıldımmmmmmmmm

çok beğendim evinizi,güle güle oturun inşallahhh..

Cok guzelmis eviniz, gule gule oturun.. Rabbim agzinizin tadiniz bozmasin :nazar:

ne kadar geniş ferah bir evin var çok güzel maşlh huzurla sağlıkla otur inşlh

hatocum selam..çok güzel evin güle güle hzuzurla otur canım... antren harika olmuş halılar çok yakışmış.. genel olarak çok sade ve güzel abartıyı karmaşalığı sevmediğin belli..allah huzurla oturmayı nasip etsin canım..

eviniz çok güzel huzurla sağlıkla oturun koltuk modellerimiz aynı çok rahat ayrıca yeni halınız daha şık olmuş yatak örtünüzü çok beğendim markasını öğrenebilir miyim acaba?

Son düzenleme:
çok beğendim herşeyi allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
salonunuzdaki tablo da ayrı bir güzel nereden ne kadar aldığınızı öğrenebilir miyim?
birde nacizane fikrim keşke banyoda duşakabininiz olsaydıydı böyle çok zor olmuyor mu?

çok güzeel eviniz,özellikle mutfağınız ferah,iç açıcı

çok beğendim herşeyi allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
salonunuzdaki tablo da ayrı bir güzel nereden ne kadar aldığınızı öğrenebilir miyim?
birde nacizane fikrim keşke banyoda duşakabininiz olsaydıydı böyle çok zor olmuyor mu?
tabloyu koctastan aldim... yeni tasindim henuz bu banyonun dusakabinini yaptiramadim.. ebeveyin banyom var o da ayni buyuklukte yatak odamda kapisin goruyosunuzdur, ona dusakabin yaptirdim.. o banyomu cekmemisim. bu yuzden bi zorluk cekmiyoruz....tesekkurler....

Back
X