• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim bitti elbirliğiyle yerleştirelim diyorum:)

Sevgili Şeyma , bir iki haftaya kadar mobilyalara karar verecektin. Herhalde vermişsindir. Zevkli şeylere karar verdiğine eminim. Bu güzel evi nasıl döseyeceğini herkes gibi ben de merakla bekliyorum. Evinin boşken bile çok sıcak ve davetkar bir havası var. Doğal renklerle çok şık döşeyebilirsin evini...Sabırsızlıkla evinin mobilyalı halinin resimlerini bekliyorum. Sevgiler...

sevgili şeyma , bir iki haftaya kadar mobilyalara karar verecektin. Herhalde vermişsindir. Zevkli şeylere karar verdiğine eminim. Bu güzel evi nasıl döseyeceğini herkes gibi ben de merakla bekliyorum. Evinin boşken bile çok sıcak ve davetkar bir havası var. Doğal renklerle çok şık döşeyebilirsin evini...sabırsızlıkla evinin mobilyalı halinin resimlerini bekliyorum. Sevgiler...

çok teşekkür ederim cusay;
yemek odam,tv ünitem bitti sayılabilir.yatak odası için mobilya fuarını bekliyoruz.salon koltuğumuda köşe almaya karar verdim modelde hazır.sadece teklilerimin kumaş renklerini mobilya rengine göre seçicem ren k numunesi bekliyorum sanırım mart gibi eşyalarımın tamamı gelir ama perdem halım herşeyim yerleşsin ondan sonra koyucam hemen resimleri.inşallah güzel olur beğenirsiniz:)

çok teşekkür ederim cusay;
yemek odam,tv ünitem bitti sayılabilir.yatak odası için mobilya fuarını bekliyoruz.salon koltuğumuda köşe almaya karar verdim modelde hazır.sadece teklilerimin kumaş renklerini mobilya rengine göre seçicem ren k numunesi bekliyorum sanırım mart gibi eşyalarımın tamamı gelir ama perdem halım herşeyim yerleşsin ondan sonra koyucam hemen resimleri.inşallah güzel olur beğenirsiniz:)

Canım kısmetse düğün ne zaman??

Bir çok fikir verilmiş, bana da sadece güle güle otur demek kalmış.

Kısmetse düğünümüz 19 haziran canım

Hayırlısı olsun canım...
Bizimde 6 haziran ama. Daha döşemedik eve çatısında problem çıktı bi oda su aldı.
Yapıyı yapan firma çatıyı tadilat yapacak. Ondan sonra bizde eşya almaya başlayacağız.
Ben baza yatak filan aldık birtek. Acaba çok geç kaldık mı dedim de ondan sordum canım..

Hayırlısı olsun canım...
Bizimde 6 haziran ama. Daha döşemedik eve çatısında problem çıktı bi oda su aldı.
Yapıyı yapan firma çatıyı tadilat yapacak. Ondan sonra bizde eşya almaya başlayacağız.
Ben baza yatak filan aldık birtek. Acaba çok geç kaldık mı dedim de ondan sordum canım..

yok canım siz geç kalmadınız hatta imob fuarını bekle yeni modeller çıkacak fuardan sonra benim modellerim belliydi zaten ben yaptırıyoruz şuan mobilya sezonu başlmadığından mobilyacılar gayet işsiz:)Dolayısıyla hem istediğimi yapıp uğraşıyorlar hemde ben makul fiyatlara yaptırıyorum o yüzden biraz erken davrandım aslında sende öyle yapabilirsin piyasa ölü müşteriiyi kaçırmak istemiyorlar şu zamanda müşteride karlıçıkıyor bu işten:)

evini çok beğendim maşallah benim sana bir tavsiyem var doğtaş'dan carmen serisi oturma grubu bu eve çok yakışır int bak istersen,

Canım, çok güzel bi ev olmuş... güle güle oturun inşallah... Bizde haftaya birinci yılımızı kutlayacağız :) yeni evliyiz yani... Hülya&Adnan'ın eviii başlığına bakabilirsin istersen, benim evim de kahve-krem tonlarında, belki fikir verir sana...

Back
X