Evim bitti elbirliğiyle yerleştirelim diyorum:)

ev çok güzel canım...
bence sade eşyalarla abartıdan uzak olursa çook güzel olur...
antilop kumaşlı krem bir koltuk ve ona uygun sade toprak tonlarında ama açık olucak tabi tonları halı ve perde şeçersen ohhh deyme kayfine.:)

teşekkür ederim özlemcim sanrım krem koltuklar krem lake ve cevizle karışık mobilyalar dediğin gibi perde halı da yine toprak tonlarında güzel olucak peki krem koltuklarından memnun musun

canım bazen birinde gözüken digerinde gözükmeyebiliyor. bilmiyorumki bilgisayrla alakalı bir durum olabilir.

canım evine şık katlamalı tül özellikle mutfağa aynı zamnda o tüle uygun güzel minik çicekli fon perdeleri dolaplarının içine belki o tülüne
perdene uygun peçeteler koyabilirsin mutfağına güzel şık bir masa olabilir ama sanırım tezgahın yeter şimdilik şöminenin yanına şık bir yada 2 tane uzun vazo içine şık sahte çicekler alabilirsin koltuklarına uygun ..
bu evine sütlü kahve yada kahve, turkuaz beyaz tarzı eşyalar çok yakışır diye düşünüyorum ama sakın tüllerinin hepsini katlamalı yaptırma temizlemsi zor olur senin için..duvarlarında muhakkak şık aynalar olsunstickerlar şekilli şekilli olsun koridoruna güzel tüğlü bir halı olabilir oturma odana etrafı derili halılar var aynı zamanda anti bakteriyel onlardan alıp şık bir görüntü yaratabilirsin ortaya şık kendi zevkine eşyana uygun orta sehpa çok güzel olur kapına çicek tokmağa şık olur.. merdivenlere halıya gerek yok bence sade daha şık ama tutma yerlerini tül süsleme şeylerle sarada bilirsin kurdele şeklinde arzu edersen ama sade daha hoş olur aklıma gelen bunlar evin zaten muhteşem güle güle otur canım darısı bizlerin başına bizede dua et lütfen..:Saruboceq::nazar:

canım resimlere bakınca aklımdan krem koltuk ve açık renk mobilya çok yakışır diye geçti cevap yazıcakken seninde öyle düşündüğünü gördüm kesinlikle krem ağırlıkta bir salon olmalı ama kullanışı nasıl olur bilmiyorum leke tutmayan kumaşlar varmış bilen arkadaşlar varsa fikir verebilir çünkü misafir geldiğinde ha leke oldu ha olucak diye misafirlerin(özelliklede küçük yaramazların)gözünün içine bakmak bi zamandan sonra yoruyo insanı bu arada mutfağın çok hoş dolaplar ve kendinden masa acayip kullnışlı bi mutfak olmuş.Sıfırdan ev döşemek hem zevkli hem de meşakkatli sana kolay gelsin canım....:dance:

canım evine şık katlamalı tül özellikle mutfağa aynı zamnda o tüle uygun güzel minik çicekli fon perdeleri dolaplarının içine belki o tülüne
perdene uygun peçeteler koyabilirsin mutfağına güzel şık bir masa olabilir ama sanırım tezgahın yeter şimdilik şöminenin yanına şık bir yada 2 tane uzun vazo içine şık sahte çicekler alabilirsin koltuklarına uygun ..
bu evine sütlü kahve yada kahve, turkuaz beyaz tarzı eşyalar çok yakışır diye düşünüyorum ama sakın tüllerinin hepsini katlamalı yaptırma temizlemsi zor olur senin için..duvarlarında muhakkak şık aynalar olsunstickerlar şekilli şekilli olsun koridoruna güzel tüğlü bir halı olabilir oturma odana etrafı derili halılar var aynı zamanda anti bakteriyel onlardan alıp şık bir görüntü yaratabilirsin ortaya şık kendi zevkine eşyana uygun orta sehpa çok güzel olur kapına çicek tokmağa şık olur.. merdivenlere halıya gerek yok bence sade daha şık ama tutma yerlerini tül süsleme şeylerle sarada bilirsin kurdele şeklinde arzu edersen ama sade daha hoş olur aklıma gelen bunlar evin zaten muhteşem güle güle otur canım darısı bizlerin başına bizede dua et lütfen..:Saruboceq::nazar:

ayyy çok teşekkür ederim yaaa inşallah Rabbim daha güzelini sizlere nsip eder inşallah

ev gercekten cok hos harika
bu yil sportif siyah beyaz arti isteyen kirmizida katip kullaniyordu cok modaydi
ama bu yil yani yeni yildaki moda ise karmakarisik olmasiymis
karar sizin

ayrica duvarlara sticker larinda cilki cikti dogrusu
kucuk kucuk bir suru aynalar daha hos olur

ev gercekten cok hos harika
bu yil sportif siyah beyaz arti isteyen kirmizida katip kullaniyordu cok modaydi
ama bu yil yani yeni yildaki moda ise karmakarisik olmasiymis
karar sizin

ayrica duvarlara sticker larinda cilki cikti dogrusu
kucuk kucuk bir suru aynalar daha hos olur

Teşekkürler arakamahalle bakalım eşyaları felan almaya başlarız yavaş yavaş ondan sonra grerekli süslemeleri yapcaz inşallah

Çok güzel bir evvv bayıldım,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim tercihim beyaz kırmızı yada,beyaz mor olurdu onlara güzel çok güzel biblolar felan baya bi güzel olur ama mutfak varya süper süpe bende böyle bir mutfak istiyorummmmm
:kedi:

merhaba,
işin büyük kısmını bitirmişsiniz...inanın bundan sonrası çok daha zevkli...resimlere baktıysanz görmüşsünüzdür...ben salonumu krem ağırlıklı yaptım...şu an için oldukça memnunum...evi olduğundan da ferah gösteriyor...salonumda sadec perde fonlarım turkuvaz-dore...o da pastel tonlarda olduğu için çok fazla patlamıyo...
aynı renkler sende de hoş durur diye düşünüyorum...ayrıca mor ve kremi biraada kullnıp araya yeşil bitkiler koyabilirsin...büyük yeşil yapraklı bitkiler yada bambu...

Eviniz çok güzel :nazar:güle güle oturun,
Salona krem ve kahve renkleri kullanırsanız çok güzel olur, vitrin-gümüşlük düşünmeyin, onun yerine tv ünitesi, konsol ve açılır masa çok daha kullanışlı ve şık olacaktır.
Stor perdenin kullanışlı olacağını düşünmüyorum, onun yerine çok güzel uzun tüller, değişik fonlar var en kullanışlı olanını seçersiniz zaten, naçizhane tavsiyem perdede koyu renk kullanmayın, benim fonlarım açık krem herkes bayılıyor, çok ferah duruyor gerçekten, evi boğmuyor,
şöminenin önüne büyük mumlar koyabilrsiniz ve mobilyalara uygun iki puf minder,
banyo küf yeşili olduğu için onada bu rengin biraz daha koyusunun hakim olduğu banyo takımı alırsanız eminimki çok güzel olacaktır,
Evin yapılış şeklinden zaten çok zevkli olduğunuz belli, krem ve kahveden ayrılmayın derim, bu eve cırlak renkler yakışmaz aksine mahveder, Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

harika bir ev .içi doluyken düşünemiyorum! lütfen içini döşeyincede çek ğörelim güle güle otur inşallahalkisalkisalkis

evın guzelmıs gule gule otur darısıda basıma
bence nasıl dekore edersen et acık renlerı kullankı hem mekan genıs gozukur hemde ferah olur bence

Back
X