Evim bitti elbirliğiyle yerleştirelim diyorum:)

canım evin çok hoş. mobilyalarını daha almadıysan bence siyah beyaz ve bunların yanında bir renk daha kullan. örneğin mor ve ya yeşil. benim salonum siyah beyaz çok güsel bence ama renkli bi şeyler lazım. mesela beyaz bir köşe mor bir puf yada uzanma koltuğu perdenle halılarınıda mora göre seçersin işte öle bişeyler anlatabildim mi bilmiyorum ama mobilya olan şeyler beyaz lake olsun bence kesinlikle kolay gelsin sana zor iş.

Eviniz çok güzel güle güle oturun.Mutfagınızı kırmızı aksesuarlarla canlandırabilirsiniz küçük mutfak aletlerini kırmızı alabilirsiniz bunun yanında mesela eternıtyde var kırmızı güllü çaydanlık,tezgah üstüne baharatlıklarından,ekmek kutusu vs.takım ben kullanıyorum çok şık duruyor.Oturma odası için köşe takımı güzel olur kahve ya da siyah olabilir.Gelelim salona benim kafamda kendi evim için 2 fikir var sizinlede paylaşayım birincisi altın rengi veya kahve şık koltuk takımı ama mor renkle kombinlenecek mesela sandalyeler mor kadife olacak.İkinci şık gri ve fuşya rengi kombinasyonu burada fuşya sadece çiçeklerde ve uzun pufta kullanılacak.Sizin şömine önüne 2 tekli koltukta bu renk harika olur.Tül olarak gri ip perde ve ona uygun fonda güzel durur.Mobilyada lake derim beyaz lake ve abanoz lake karşımı tv ünitesi süper olur.

bence en iyisi kendi kafana göre döşe evini, sen iyisini biliyorsun nasıl olsa

öncelıkle işçiligi ve ınsaatı gayet guzel bır ev payagı para gıtmıs ılk onu söyleyebılırım bır ınsaat fırmasında calısan bırı olarak....

ikinci olarak....mutfak lake kapak yapmıssınız temızlıgı cok kolay...kahve tonları ve inox kucuk ev aletlerı tezgah ustunu cok doldurmayacak sekılde dızayn edebılırsınız....cok uyumlu olur....spor bır halı ve sade bır perde cok yakısır...

salona gelınce....calıstıgınız fırma urunlerınden lantıs marka derı köşe koltugunun salona cok yakısacagını dusundum ben....zıt olarak duz kahve bır shaggy halı ve dekor olarak da ona uygun seyler secebılırsınız...

ben de evımı kendım yaptırdım 6 ay oldu....2 ay ugrastım...hem cok zevklı hemde yorucu bır ıs ama bıtınce ınanın degıyor...tabı bu arada ne kadar yoruma acık olursanız o kadar kafanız karısıyor :))

hayırlısı olsun...gule gule oturun...

canım sakın evini gereksiz hantal eşyalarla doldurma ben yaptım çok pişmanım :sinifsinif:
salonun için köşe takımı tercih edebilirsiniz keten tarzı krem yada açık kahve tonlarında fiskos masasına gerek yok çok lazımsa zigon sehpa alır koyarsın kenara orta sehpa zaten verirler salon mobilyası olarak da gümüşlük falan alma gerçekten çok gereksiz tabak çanağını koyacağın konsol alırsın yeter tül-perden içinde yine keten tarzı şeyleri tercih edebilirsiniz hem stor hem fon yaptırma ben senin yerinde olsam katlamalı stor güneşlik yaptırır fona hiç gerek duymazdım ....

şimdiden kolay gelsin canım

tonlar güzel ama eşya konusunda bence abartma sade olsun daha zengin ve rahat

olur pastel tonlar seç dünya şimdi o tonlara kayıyor dinlendirici

ve feraholduğu için , ev çok güzel olacak bitmiş eşyalı resimlerinide at bize, gözümüz

bayram etsin

güle güle otur
kaydirigubbakcemile4

şeymacığım ; öncelikle evin hayırlı olsun canım. bizde ev düşünüyoruz kocaelinde evin tam olarak nerede canım ve ne kadara aldınız (evini gerçekten çok beğendim kusura bakma umarım yanlış anlamassın). teşekkürler şimdiden.

Ev çok güzel ve kullanışlı eşya konusunda sadeliği tercih
etmenizi öneririm pastel tonları harika olur halıları da tek
renk alın derim daha şık görünüyo şimdiden güle güle ağız tadıyla
oturun inşallah...

Ev çok güzel ve kullanışlı eşya konusunda sadeliği tercih
etmenizi öneririm pastel tonları harika olur halıları da tek
renk alın derim daha şık görünüyo şimdiden güle güle ağız tadıyla
oturun inşallah...

şeymacığım ; öncelikle evin hayırlı olsun canım. bizde ev düşünüyoruz kocaelinde evin tam olarak nerede canım ve ne kadara aldınız (evini gerçekten çok beğendim kusura bakma umarım yanlış anlamassın). teşekkürler şimdiden.

estağfirullah canım ne demek satın almadık yani nişanlımın evi vardı biz derbent tarfındayız özelden yazışırız yardımcı olurum canım

Ev tek kelimeyle nefis... Allah ağız tadıyla otyurmayı nasip etsin. Bence de arkadaşım kendi zevkine göre çok boğmadan sade ama şık bir şekilde döşeyebilirsin... Şöyle duvara yapışan aynalar la değişik bir görüntü de yaratabilirsin. Çok beğendim gerçekten Maaşallah :nazar:

Ev tek kelimeyle nefis... Allah ağız tadıyla otyurmayı nasip etsin. Bence de arkadaşım kendi zevkine göre çok boğmadan sade ama şık bir şekilde döşeyebilirsin... Şöyle duvara yapışan aynalar la değişik bir görüntü de yaratabilirsin. Çok beğendim gerçekten Maaşallah :nazar:

teşekkürler canım darısı başına inşallah

Çok hoş ,çok güzel ferah,modern.Bence sakın boncuklu,simli,taşlı mobilya alma derim .Sakın ama sakın.Hatta dantel sakın koyma,büfe vb mobilya da alma.Çok demode bunlar.Arkadaşların dediği gibi köşe koltuklar,pastel tonlar,tv üniteleri,ikea ,tepe home ,mudo concept tarzrı bir dizayn çok hoş olur.Yerde kocaman mumlar canlandı hemen gözümde şömineyi görünce.

Son düzenleme:
Çok hoş ,çok güzel ferah,modern.Bence sakın boncuklu,simli,taşlı mobilya alma derim .Sakın ama sakın.Hatta dantel sakın koyma,büfe vb mobilya da alma.Çok demode bunlar.Arkadaşların dediği gibi köşe koltuklar,pastel tonlar,tv üniteleri,ikea ,tepe home ,mudo concept tarzrı bir dizayn çok hoş olur.Yerde kocaman mumlar canlandı hemen gözümde şömineyi görünce.

hımm çok güzel ben bu mum olayını hiç düşünmemiştim çok sağol.Ben deri koltuk fabrikasındayım zaten çokta da modern koltukklarımız ama teklilerimiz devasa büyük farklı tekliyle kombin etmek zorundayım koltuklarımın modeline karar verdim ama tek derdim tekli koltuklarım biraz daha klasik bişiy olcak sanırm

ev çok güzel canım...
bence sade eşyalarla abartıdan uzak olursa çook güzel olur...
antilop kumaşlı krem bir koltuk ve ona uygun sade toprak tonlarında ama açık olucak tabi tonları halı ve perde şeçersen ohhh deyme kayfine.:)

Back
X