Evim bitti elbirliğiyle yerleştirelim diyorum:)

harika bir ev .içi doluyken düşünemiyorum! Lütfen içini döşeyincede çek ğörelim güle güle otur inşallahalkisalkisalkis

tamam nasipse haziranda düğnümüz koyıcam inşallah fotoları hele bi alışverişe başlayalım hemen taze gelin evini yerleştircem bıuraya:)

evın guzelmıs gule gule otur darısıda basıma
bence nasıl dekore edersen et acık renlerı kullankı hem mekan genıs gozukur hemde ferah olur bence

evet kesinlikle heme açık renkler çok hoş duruyor ama tek korkum temziliğiyle başa çıkabilirmiyim koltukların gerçi 2 kişi iken çok kirlenmez

Hayirli ugurlu olsun..ahsap bir merdiven gordum galiba...minderde yakisir bu durumda...benim fikrim bu...olabildigince de dogal malzemeerden olusan esyalar secebilme imkaniniz varsa daha sicak ortam olusur...co cok guzel bir ev,ozellikle mutfaga bayildim..ortadaki calisma masasinin ustune tavalarin icin ozel askiliklar taktirabilirsin...o da cok guzel oluyor...Rabbim huzur ve mutluluk versin..

Hayirli ugurlu olsun..ahsap bir merdiven gordum galiba...minderde yakisir bu durumda...benim fikrim bu...olabildigince de dogal malzemeerden olusan esyalar secebilme imkaniniz varsa daha sicak ortam olusur...co cok guzel bir ev,ozellikle mutfaga bayildim..ortadaki calisma masasinin ustune tavalarin icin ozel askiliklar taktirabilirsin...o da cok guzel oluyor...Rabbim huzur ve mutluluk versin..

Amin inşallah çok teşekkür ederim çok sağolun daha güzeli size inşallah

Canım benim ewde koca bi arşivim var hem de senin istediğin renklerde:)
KEndim için ne beğenirsem kaydediyorum ben de seneye evlenicem de.Eğer istersen sana onları gönderebilirim fikir olur onlara benzer şeyler alırsın.
Bu arada izmitte ne taraftasın ben çok severim izmiti çok gelmişliğim var kuzenim fln karamürselde okudu,gölcükte arkadaşım var hala da kuzenlerimin ikisi merkezdeler kocaeli ünv.de

canım açık renk koltuk demişsin hiç tavsiye atmem 2 kişiyken hiçbirşey olmuyoda 3 kişi olunca zor oluyo doğrusu ya kolay silinebilen bişey olsun yada çok açık rengi tercih etme derim

canım açık renk koltuk demişsin hiç tavsiye atmem 2 kişiyken hiçbirşey olmuyoda 3 kişi olunca zor oluyo doğrusu ya kolay silinebilen bişey olsun yada çok açık rengi tercih etme derim

işin açıkçası ben deri düşünüyorum o yüzden de krem diye düşündüm senden ricam salon kısmında bi koltuk paylaştım modeli hakkında bi fikir verirsen çok sevinirim

canım evin çokkk güzelll şimdiden güle güle otur diyorum.bende evini cok agır yerlesme dıyenlerden olucam.kremlı veya beyazlı dreı koltuklardan alıp bır arkadasında dedıgı gıbı somınenın onunede mınder at vs..ama tullerının o yukarı cekmelı varya neydı adı unuttum :) ondan yaptırma normal tul al bence spor tarzı ve evını cok doldurma ıstersen ferah ferah oturun :) hayırlı ugurlu olsun canım cok begendım gercekten maşallah diyimde bişey olmasın :) sevgiyle

şeymacım evin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım herşey gerçektende çok güzel :) Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inş. eşyaya karar vermek gerçekten çok zor seni anlıyorum 6-7 ay önce bunları yaşadım spormu klasikmi diye gittim geldim kaydirigubbakcemile3 ama en sonunda içine sinen bişilere karar veriyorsun. sen zevkli kıssın en güzeline karar verirsin yerimseniben bigün bekliyorum banada oturmaya tatlım esra c. kaydirigubbakcemile3

Esrraaaa sana inanmıyorummmn sen de burdamıydın ayy canım benim çok sevindim gerçekte n senii gördüğümeee yaaaaaa:)

Esrraaaa sana inanmıyorummmn sen de burdamıydın ayy canım benim çok sevindim gerçekte n senii gördüğümeee yaaaaaa:)

aa canım evlenme kararı veripten KK'ya uğramayan varmı acep kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce hergün sitede dolaşıp bakıyodum özledim bi bakayım dedim tesadüf seni buldum çok şaşırdım bende, tanıdık birini bulmak güzel oluyomuş kaydirigubbakcemile5 evini çok beğendim ama inş. güzel günlerde oturursun. benim salon koltuklarım beyaza yakın krem yanları deri ama oturma odamda var oda fıstık yeşili 3 defa kahve döküldü kaydirigubbakcemile3 ona göre sürekli oturcaksan açık rengi çok önermem canım kaydirigubbakcemile3

aa canım evlenme kararı veripten kk'ya uğramayan varmı acep kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce hergün sitede dolaşıp bakıyodum özledim bi bakayım dedim tesadüf seni buldum çok şaşırdım bende, tanıdık birini bulmak güzel oluyomuş kaydirigubbakcemile5 evini çok beğendim ama inş. Güzel günlerde oturursun. Benim salon koltuklarım beyaza yakın krem yanları deri ama oturma odamda var oda fıstık yeşili 3 defa kahve döküldü kaydirigubbakcemile3 ona göre sürekli oturcaksan açık rengi çok önermem canım kaydirigubbakcemile3

hadi yaaa esracım ben krem düşünüyodum orası hem salon hem de oturma odam olcakk yaa çok hevesim var napcam bilmiyom bende bugün mobilya bakmaya gitcem bu arada:)

evini çok güzel canım..güle güle güzel günlerde otur..
döşendikten sonrada fotolarını beklerizz..

çok güzel bayıldım evine...Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin canım ...zevkle yerleştirilir bu ev yaaaa :)

çok güzel bayıldım evine...Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin canım ...zevkle yerleştirilir bu ev yaaaa :)

Yaa valla canımm aslında zevkli iştei ama bi böyle canlandırabilsem evimde nasıl duracağını mobilyların o zamna çok zevkli olcak eminim:)

Back
X