harika bir ev .içi doluyken düşünemiyorum! Lütfen içini döşeyincede çek ğörelim güle güle otur inşallahalkisalkisalkis
evın guzelmıs gule gule otur darısıda basıma
bence nasıl dekore edersen et acık renlerı kullankı hem mekan genıs gozukur hemde ferah olur bence
Hayirli ugurlu olsun..ahsap bir merdiven gordum galiba...minderde yakisir bu durumda...benim fikrim bu...olabildigince de dogal malzemeerden olusan esyalar secebilme imkaniniz varsa daha sicak ortam olusur...co cok guzel bir ev,ozellikle mutfaga bayildim..ortadaki calisma masasinin ustune tavalarin icin ozel askiliklar taktirabilirsin...o da cok guzel oluyor...Rabbim huzur ve mutluluk versin..
Eve bayildim. ALLAh agiz tadiylan huzur içinde oturmaya nasip etsin
canım açık renk koltuk demişsin hiç tavsiye atmem 2 kişiyken hiçbirşey olmuyoda 3 kişi olunca zor oluyo doğrusu ya kolay silinebilen bişey olsun yada çok açık rengi tercih etme derim
Esrraaaa sana inanmıyorummmn sen de burdamıydın ayy canım benim çok sevindim gerçekte n senii gördüğümeee yaaaaaa:)
aa canım evlenme kararı veripten kk'ya uğramayan varmı acep kaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce hergün sitede dolaşıp bakıyodum özledim bi bakayım dedim tesadüf seni buldum çok şaşırdım bende, tanıdık birini bulmak güzel oluyomuş kaydirigubbakcemile5 evini çok beğendim ama inş. Güzel günlerde oturursun. Benim salon koltuklarım beyaza yakın krem yanları deri ama oturma odamda var oda fıstık yeşili 3 defa kahve döküldü kaydirigubbakcemile3 ona göre sürekli oturcaksan açık rengi çok önermem canım kaydirigubbakcemile3
çok güzel bayıldım evine...Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin canım ...zevkle yerleştirilir bu ev yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?