Evim benim...

gule gule oturun çok güzel zevkli bir ev olmuş. ben perdelerinizin markasını kaça mal oldugunu merak ettim pile oranı 1e 2 mi 1e 3 mü ? çok soru sordum değil mi :1:

sordun canım da cevaplarını bilmiyorum ki:) fiyatı 1500 tutmuştu toplamda ama 2 sene olacak. bi de salonun bi kısmı ve oturma odası perdesi sonradan yapıldı.bu son yapılanlar 500 dü.ilk yapılanlar 1000di. pile oranını hiç bilmiyorum.

üzülmem canım. çünkü ben de beğenmiyorum artık. ne yazıkki zevkler değişiyor zamanla

ben iki senedir kullanıyorum. tüy döktü. yıkanınca bi sorun yok. fakat güneşli havada yıka çünkü güneşte kabarıyor tüyleri. yatak odası alanın küçükse al tabi. benim ilk ev küçüktü ondan aldım. bu eve ufak geldi postlar

Cevabın için sağol cnm, tüy dökmesi problem değil. Yıkanında normal kuzu postu gibi kıvır kıvır olmuyo değilmii, yıkandıktan sonra aynı eski haline dönüyomu ??

Cevabın için sağol cnm, tüy dökmesi problem değil. Yıkanında normal kuzu postu gibi kıvır kıvır olmuyo değilmii, yıkandıktan sonra aynı eski haline dönüyomu ??

evet eski haline dönüyor canım. makina da sıktırmadan yıkıyorum suyu süzülünce güneşe çıkarıyorum. belki de gerçek kuzu postu değil diye kıvrılmıyordur

sordun canım da cevaplarını bilmiyorum ki:) fiyatı 1500 tutmuştu toplamda ama 2 sene olacak. bi de salonun bi kısmı ve oturma odası perdesi sonradan yapıldı.bu son yapılanlar 500 dü.ilk yapılanlar 1000di. pile oranını hiç bilmiyorum.

tamam canım çok saol yinede :16:

Gayet şık ve güzel bi evin var canım özellikle salon çok hoşuma gitti ;)

Back
X