cnm evin çokgüzel güle güle kullan eşyalalrın yaa o salondaki m oturma gruplarını nerden aldın acaaba markası nee bende çok beğendim çok sevdimmm
markasını bilmiyorum canım. ankaradan gelmiş.beğenmene sevindim teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm evin çokgüzel güle güle kullan eşyalalrın yaa o salondaki m oturma gruplarını nerden aldın acaaba markası nee bende çok beğendim çok sevdimmm
Evin, mobilyalarıın çok şık.. Allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin inş.Oturma odandaki halının markasını/nereden aldığını öğrenmem mümkün mü acaba :26:
mçok sık bir ev ayrıca hiçte kiracı gibi değil evin.sanki mobilyalar özellikle bu eve göre alınmış herşey yerli yerinde.ama merak ettim bu 2. evim demişsin 2.evine taşınırken perdeleri nasıl ayarladın .eski evinle yeni evin arasında mutlaka pencere boyutlarında fark olmuştur.
tasınmıssınız ama maşallah esyalarınız hıc hasar gormemıs gelın evı gıbı maşallah güle güle kullanın ıyı gunlerde oturun ıns eınız cok guzel ama ben perdelerınıze ayrı bı bayıldım maşallah
bi kaç çizik dışında zarar görmedi. yeni gelinim zaten. sadece şansızlık 1 aylıkken taşındık. teşekkürler
o olan çiziklerı hıc dert etmeyın artık yapı marketlerde sızın gıbı mobılyaları cızılen kısılere özel mobılya çizik kapatıcısı kalemlerı satılıyor her cesıt mobılya rengıne uyan kalemler var ve cokda ıse yarıyor
sansızlıkdan zıyade sızede zor olmusdur sanırsam daha ılk ayda tasınmak ama neysekı gule gule oturun
banyo dolapıda cok şık ahşapmı kullanıslımı bende evım ıcın model arıyorumda benımde banyoda ayna onunde konulacak cok mazemem var kullanıslı gıbı gorunuyor
Özellikle perde seçimin çok hoşş, salonun harikaa mobilyaların koltuklarınn güle güle otur cnm, duvar kağıdı çok yakışmış nasıl o kadar benzer deseni buldun tebrik ederimm![]()
yemek takımı ile koltuk rengi aynımı
benziyor ama a fotoda sanki ikisi takım gibi çıkmış ben mi yanılıyorum
yemek masan v oturma grubun çok şık hangi mağazadan aldın?
bende kahveyi çok severim canım senin mobilyalarınla da çok uymuş çok hoş bi evin var![]()