Evim benim...

çok sık bir ev ayrıca hiçte kiracı gibi değil evin.sanki mobilyalar özellikle bu eve göre alınmış herşey yerli yerinde.ama merak ettim bu 2. evim demişsin 2.evine taşınırken perdeleri nasıl ayarladın .eski evinle yeni evin arasında mutlaka pencere boyutlarında fark olmuştur.
m
teşekkür ederim.evim geniş olduğu için mobilyalar tam oldu.salon perdem az geldi.aynısından bir pencere daha yaptırdım. eski oturma odam yatak odama oldu.yatak odamın storunu da oturma odama taktım üzerini de kruvaze perde yaptırdım

tasınmıssınız ama maşallah esyalarınız hıc hasar gormemıs gelın evı gıbı maşallah güle güle kullanın ıyı gunlerde oturun ıns eınız cok guzel ama ben perdelerınıze ayrı bı bayıldım maşallah

tasınmıssınız ama maşallah esyalarınız hıc hasar gormemıs gelın evı gıbı maşallah güle güle kullanın ıyı gunlerde oturun ıns eınız cok guzel ama ben perdelerınıze ayrı bı bayıldım maşallah

bi kaç çizik dışında zarar görmedi. yeni gelinim zaten. sadece şansızlık 1 aylıkken taşındık. teşekkürler

bi kaç çizik dışında zarar görmedi. yeni gelinim zaten. sadece şansızlık 1 aylıkken taşındık. teşekkürler

o olan çiziklerı hıc dert etmeyın artık yapı marketlerde sızın gıbı mobılyaları cızılen kısılere özel mobılya çizik kapatıcısı kalemlerı satılıyor her cesıt mobılya rengıne uyan kalemler var ve cokda ıse yarıyor
sansızlıkdan zıyade sızede zor olmusdur sanırsam daha ılk ayda tasınmak ama neysekı gule gule oturun

banyo dolapıda cok şık ahşapmı kullanıslımı bende evım ıcın model arıyorumda benımde banyoda ayna onunde konulacak cok mazemem var kullanıslı gıbı gorunuyor

o olan çiziklerı hıc dert etmeyın artık yapı marketlerde sızın gıbı mobılyaları cızılen kısılere özel mobılya çizik kapatıcısı kalemlerı satılıyor her cesıt mobılya rengıne uyan kalemler var ve cokda ıse yarıyor
sansızlıkdan zıyade sızede zor olmusdur sanırsam daha ılk ayda tasınmak ama neysekı gule gule oturun

zor oldu tabi. teşekkürler

banyo dolapıda cok şık ahşapmı kullanıslımı bende evım ıcın model arıyorumda benımde banyoda ayna onunde konulacak cok mazemem var kullanıslı gıbı gorunuyor

ahşap değildir sanırım. çok ii bişeye benzemiyor. ama kullanışlı. teşekkürler

Özellikle perde seçimin çok hoşş, salonun harikaa mobilyaların koltuklarınn güle güle otur cnm, duvar kağıdı çok yakışmış nasıl o kadar benzer deseni buldun tebrik ederimm:16:

Özellikle perde seçimin çok hoşş, salonun harikaa mobilyaların koltuklarınn güle güle otur cnm, duvar kağıdı çok yakışmış nasıl o kadar benzer deseni buldun tebrik ederimm:16:

teşekkür ederim. aslında değişiklikler var evde. ama onları eklemedim. bunlar ilk taşındığım zamandı. duvar kağıdı tamamen tesadüf evde vardı önceden

Evin çok güzel döşenmiş çok modern tarzda.oturma odandaki halıdan memnun musun?temizliği kolay luyor mu vetüylrinde yatma oluyormu bende siyahlı e kırmızılı bir model düşünüyorum kullanışı çok önemli oturma odası olduğu için.

bilmiyorum kızlar neden görünmüyor.

evet tüyleri yattı ve sinirimi bozuyor:) ama ipek shagyler yatmıyor

yemek takımı ile koltuk rengi aynımı
benziyor ama a fotoda sanki ikisi takım gibi çıkmış ben mi yanılıyorum

Son düzenleme:
bende kahveyi çok severim canım senin mobilyalarınla da çok uymuş çok hoş bi evin var :nazar:

yemek takımı ile koltuk rengi aynımı
benziyor ama a fotoda sanki ikisi takım gibi çıkmış ben mi yanılıyorum

evet çok benziyor fakat takım değil. markalar farklı ama yine de güzel uydu. teşekkürler...

yemek masan v oturma grubun çok şık hangi mağazadan aldın?

teşekkür ederim..yemek takımı teleset koltukların markasını bilmiyorum

bende kahveyi çok severim canım senin mobilyalarınla da çok uymuş çok hoş bi evin var :nazar:

teşekkürler benim de evin geneli hep kahve

Back
X