Evim benim...

Ya oturma gurubun mobilyan perden bayıldımmm harika olmuss darısı benim başıma...allah huzur mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin canımm.

ben yeni gördüm çok hoş cidden mobilyalar hem koltuklar acık renk degıl bu ıyı benım beyaz cok kirleniyor allah huzurunuzuda bozmasın:75:

koltuk takımınız ve rengi çok hoş.. güle güle oturun

Ya oturma gurubun mobilyan perden bayıldımmm harika olmuss darısı benim başıma...allah huzur mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin canımm.

ben yeni gördüm çok hoş cidden mobilyalar hem koltuklar acık renk degıl bu ıyı benım beyaz cok kirleniyor allah huzurunuzuda bozmasın:75:

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. aslında fotoları güncellemek isterim biraz değişiklikler var ve şu hali daha uydu

evin çok güzel özellikle köşe koltuğuna bayıldım rengi çok hoş.bu arada yatak örtünün aynısı bende de var:1::1:

eşyaların gayet şık birde perdelerin... halıların shaggy model değil mi? kullandıkça memnun olup olmadığını paylaşırsan sevinirim gözüm var o halılarda benim de...
güle güle oturun...

hiç tavsiye etmiyorum cnm hiç kullanışlı değil süpürüyosun temizlenmiyo ya silkelemen lazım yada süppürgenin başını çıkarıp boruyla saatlerce oturup süpürücen silersin temizlenmez hele beyazsa ve saray marka ise ilk yıkamada solar ve eskisi parlaklığı kalmaz silip havalandırırsın tüyleri tozlnır uçlarına çakmak tutmuş gibi sapsarı olur off amma dertliymişi :) kısacası tavsiye etmiyorum nacizane öptm

merhaba mobilyalarınızı çok beğendim güle güle huzur ve mutlulukla kullanın inşallah tek duvarı kağıt yapmanız çok hoş olmuş bende öyle istiyorum =)
salondaki halı hariç hepsi benim zevkime uygun salon halınızı değiştirirseniz 2 renk (kahverengi - krem) halı tercih etmenizi öneriyorum mutluluklar dilerim...

canım evin çok güelmiş herşey yepyeni mis gibi ...mutlu mutlu yaşayın evinizde ALLAH kendinize de versin .

teşekkür ederim kızlar. şimdilerde değişikliklerim var ama yüklemedim.
salon grubunu 3000 bindi sanırım. 2 sene geçti. belli bir markası da yoktu. ankaradan gelmiş

evinizi çok beğendim herşey tam benim zevkim ve rengime uygun mutlu günlerde huzurlu günlerde oturun yuvanızda inşallah bende hep eklemek istiyorum evimin resimlerini ilk fırsatta ekliycem bu arada özellikle salon ve yatak odasındaki fon perdeleriniz harika.

Canım evin çok güzel özellikle salonuna bayıldım, yatak odanda post halı varr bende ondan düşünüyorum fakat kullanışını çok merak ediyorum, Hiç yıkadınmı ?? Yıkadıktan sonrada aynımı kalıyo tüyleri çok merak ediyorum. Tavsiye edermisin etmezmisin cevabını bekliyorum cnm:16:

bence canını sıkma hersey çok gzl halın olmasada olur zamanla oluyo herseyy..ALLAH mutlu etsın ınş çok begendım evıni özellıkle köse takımını, benım alcagım takımdan :)

her şey güzelde yatak örtünü beğenmedim dersem üzülürmüsün

üzülmem canım. çünkü ben de beğenmiyorum artık. ne yazıkki zevkler değişiyor zamanla

Canım evin çok güzel özellikle salonuna bayıldım, yatak odanda post halı varr bende ondan düşünüyorum fakat kullanışını çok merak ediyorum, Hiç yıkadınmı ?? Yıkadıktan sonrada aynımı kalıyo tüyleri çok merak ediyorum. Tavsiye edermisin etmezmisin cevabını bekliyorum cnm:16:

ben iki senedir kullanıyorum. tüy döktü. yıkanınca bi sorun yok. fakat güneşli havada yıka çünkü güneşte kabarıyor tüyleri. yatak odası alanın küçükse al tabi. benim ilk ev küçüktü ondan aldım. bu eve ufak geldi postlar

gule gule oturun çok güzel zevkli bir ev olmuş. ben perdelerinizin markasını kaça mal oldugunu merak ettim pile oranı 1e 2 mi 1e 3 mü ? çok soru sordum değil mi :1:

Back
X