arkadaşlar selamlar, 5 ay oldu evleneli. kocam kendi yaşadığı yerde iş bulamayınca mecburen benim bulunduğum sehre geldi ve burda evlendik yuva kurduk. ailesi bırakıp geldiği şehirde yaşıyor. ailesini evlendikten 2.5ay sonra evimizde misafir ettik 10günkadar. eşim memleketini ailesini özlediği için gitmeyi düşünüyordu uzunyol 2günlüğüne değmez diye karar veremiyodu fakat şimdi kaynanam kocama sen gelme, bir hafta ongün düşünüyorum ben gelmeyi değişiklik olsun demiş. Eşim bana bunu söyleyince sinirlendim tabi. önce normal konuştum. dedimki sen git niye annen geliyor hem okadar yolu ! daha yanımızdan gideli İKİAY oldu ! böylemi olcak? ben sana en başından ailelerle iç içe yaşamaya karşı olduğumu söylemiştim. haa 2-3 günlügüne gelecekse tamam anlarım razıyım.. falan filan derken, ailemi istemeyeni bende istemem diyip kavga ettik ve ben evden ayrıldım daha doğrusu aksam yattığımızda yatağa bana bağırıp cağırdı.. '' hiç bişi olmamış gibi gelip bide yatmışım yanına falan sonra siktirolgit '' diyince çok kötü oldum. ve evi terkettim annemdeyim..5 günoldu hiç aramadı. annemi aramış ben köye gidiyorum diye bikaçgünegelirmiş gelince konuşcakmışız. ne yani ailesi tamam devam et dersemi devam edecek nedemek bu?
arkadaşlar tecrübesi görüşü fikri olan benimle paylaşsın LÜTFEN. Şimdi ben napim? boşanmayı düşünüyorum hiç olumlu bakamıyorum artık
arkadaşlar tecrübesi görüşü fikri olan benimle paylaşsın LÜTFEN. Şimdi ben napim? boşanmayı düşünüyorum hiç olumlu bakamıyorum artık