aranızda evigen ampul kullanan varmı acaba gerçekten tüylenme yapıyormu geçen okudıgum yazıda evigen sürdüm içinde e vitamini oldugu için yüzümdeki tüyler çok kalınlaştı demiş canım zaten düşünürseniz yüz ve el kremlerimizin hepsi e vitaminli ben şuan evigen ampul yatmadan önce el ve yüzüme sürüyorum gerçekten yüzüm pırıl pırıl oldu canlandı tüylere etkisi ne bilmiyorum doktora soracagım
canım ben denemedim yüzüme ama evigen'i genelde şampuanın içine katarak ya da bakım yağlarının içine katarak kullanılmasını öneriyorlar saçları beslediğine göre yüzündeki tüyleri de besleyebilir sen yine de uzman bir doktora danış başına iş açma canımyerimseniben
evigen ampul yüzde tüylerme yapmıyormuş dermatolog söylüyor
Selam kizlar ben son 4 aydir evigen ampul+omega 3 ampul ve bugday yagi karisimini her gece duzenli kullaniyorum.Son derece memnunum.Tuylenme yapmadi ama benim tuylerim yok denecek kadar az belki bu yuzdendir bilemiyorum.Acik renk tenli ve benim gibi tuysuz tipler icin kesinlikle onerecegim bir karisim.Cildi yumusacik yapiyor.
hacer arkadaşım benim cildimde kuru.nasıl kullanıyosun bu evigeni nasıl sürüyosun.tam olarak anlatırmısın.şimdiden teşekkürler...Ben de kullanıyorum evingen ampulu çok güzel yaptı cildimi resmen bembeyaz ve parladı arkadaşlarım soruyorlar ne kullanıyorsun onlar benim sayemde başla ben bide haftada bir c vitamini kırıp sürüyorum o da çok faydalı arkadaşlar :lepi:
bende kullanmaya başladım daha çok yeni evigen ampulu kırıp direkt sürüyorum.bakalım işe yarıcakmı
inşallah yarar.ama ben korkuyorum yüzüme sürmeye.ama saç için kullanabilirm.benim şampuanım elseve içine bal koydum çam terebenti ve ampulleride koymak istiyorum ama korkuyorum senin bir bilgin varmı?:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
teşekkür ederim benim saçımda kuru o yüzden çam terebentini kullanmasam iyi olur:)canım koyabilirsin.ben birtek evigen değil bemiks ve bepantende koyuyorum.çam terebetine benim saçıma iyi gelmiyor çok kurutuyor o nedenle onu kullanmıyorum.sorun olmaz yani
inşallah yarar.ama ben korkuyorum yüzüme sürmeye.ama saç için kullanabilirm.benim şampuanım elseve içine bal koydum çam terebenti ve ampulleride koymak istiyorum ama korkuyorum senin bir bilgin varmı?:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım sampuann ıcıne balmı koydun tebrık etmek ıstedım ayy heryerım yapıs yapıs oldulmaz:
aranızda evigen ampul kullanan varmı acaba gerçekten tüylenme yapıyormu geçen okudıgum yazıda evigen sürdüm içinde e vitamini oldugu için yüzümdeki tüyler çok kalınlaştı demiş canım zaten düşünürseniz yüz ve el kremlerimizin hepsi e vitaminli ben şuan evigen ampul yatmadan önce el ve yüzüme sürüyorum gerçekten yüzüm pırıl pırıl oldu canlandı tüylere etkisi ne bilmiyorum doktora soracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?