• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi temizleme ,kış hazırlıkları bunaldım .yol gösterin bana

mim mam

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
465
334
18
37
suan oturmuş kahvemi yudumluyorum ama evdeki kıyafetlerin hepsinin katlanması gerekiyor.bıde dun aldığım 20kg patlıcan 30kg biber ve domatesleri saymazsak nasıl işin içinden cıkacağım.tek olsam yaparım ama 3 yasında ikizlerim var bana yol gösterecek biri var mı

Hepsini bir gune sıkıştırma. Bir gun camasir gunun olsun ,yikama katlama utuleme. Baska bir gun kış hazirliklari olsun. Bu arada keske 10 kg filan alsaydin.

suanda onları yavas yavas közlemeye basla
önce bıberlerden basla derım

Cidden hayran kaldım.
Bence biberlerle patlicanlari kozle. (Mecbur 10 15 turda kozlicen aksama kadar surer)
Camasirlari katla.
Yarin da biberlerle patlicanlarin paketleme isini halledersin ve domatesleri yaparsin.

Domatesler yumuşak gibiyse camasir+domates bugun. Biber patlican yarin olsun.

Ben de kahve istiyorum ama ^-^

pişmanım aldığıma kızlar cok dagıtıyor malesef gunduzleride uyumuyorlar .kıslıkları bugun yapmam lazım hava sıcak buzdolabında değiller kokar imdat dıyıp evin kapısını kapatıp cıkasım var ama geri döndüğümde aynı mnzara

Cidden hayran kaldım.
Bence biberlerle patlicanlari kozle. (Mecbur 10 15 turda kozlicen aksama kadar surer)
Camasirlari katla.
Yarin da biberlerle patlicanlarin paketleme isini halledersin ve domatesleri yaparsin.

Domatesler yumuşak gibiyse camasir+domates bugun. Biber patlican yarin olsun.

Ben de kahve istiyorum ama ^-^
Patlıcanları közlenip sonra ne yapılıyor ben ilk defa duyuyorum yazarsanız gerisini çok sevınrim canım

esimi beklemem lazım közü o yapacak bilirsiniz ıgdırda uzucu seyler oldu esimde sınır kapısında calışıyor bugun toplantı var gıtmek zorunda kaldı zaten dilucu gümruk kapısı kapalı suan

esimi beklemem lazım közü o yapacak bilirsiniz ıgdırda uzucu seyler oldu esimde sınır kapısında calışıyor bugun toplantı var gıtmek zorunda kaldı zaten dilucu gümruk kapısı kapalı suan
Allah yardımcınız olsun canım

ben camısırlardan baslayayım ve elbıse dolabınada kılıt takayıp kızlarım dagıtmasın dıye o_O

seni az cok anlayabiliyorum farkli islerimde olsa ayni skinti icindeyim :((
ama bi yerden baslamak lazim bence bugununu mutfaga ayir araya baska is karistirmaki cabuk bitsin yoksa zorlanirsin
sana cooook cok kolay gelsin

Kaç yaşında ikizlerin Allah analı babalı büyütsün canım amin

Ay bacım çok iş açmışsın başına az alaydın ya bari kışlıkları :)

10 kg yetmez miydi 2 kişilik ailenize.
ikizleriniz küçükmüş zaten.
yakınlarda fırın varsa rica edip orda közletebilirsiniz bence.

tesekkür ederim insallah bır cırpıda kolay gelirde yaparım hepsını bu yaramazlarla zor ama

E="goooody, post: 42565416, member: 203253"]Ay bacım çok iş açmışsın başına az alaydın ya bari kışlıkları :)[/QUOTE]
gözüm karardı bahceden taze patlıcan bıberleri görünce

Kocan, kardeşin, annen birisi çocuklara baksın akşama ya da tam bir gün? Öyle bir imkanın varsa harika olur Fırında közle biberleri tek seferde çok çok. Onlar fırındayken ufak ufak çamaşır katla vs.

Bence çamaşırlarını bir odaya koy ikizlerini yanına al domateslerden başla onlarda oyalanmış olurlar.

Patlican ve biberleri kozletebilecegin bir firin falan yok mu? varsa eger oraya gonder kozlesinler. Onlar olana kadar camasirlari hallet, domatesleri kaynatmaya basla.

Gecen esim canakkale tarafindan donerken 4 kasa domates almis, kirmizi biber getirmisti. Benimde 3 yasinda bir kizim var ve hamileyim. Sagolsun komsulardan rica ettim gelip hallettiler. Sizin komsu falan varsa onlardan biraz yardim isteyebilirsiniz.

Back
X