- 29 Nisan 2023
- 1.331
- 2.543
- 36
-
- Konu Sahibi olamazmiolabilir
Ben öyleyimYalnız yaşıyorum 37 yaşındayım memurum ve mesela arkadaslarimin evine gittiğimde o düzen o temizlik filan bana inanılmaz geliyor ya. Tamam çoğu düzenli temizlikçi alıyor ama ben tek yaşadığım için aslında gerek yok bence ben kendim de derli toplu ve temiz tutabilirim ama yapamıyorum yapmak da istemiyorum ev işi hiç. Aslında konu açma sebebim bana bir yol gösterilmesk değil, birkaçınız "aynen ben de öyleyim" dese kafaya takmayı bırakacağım. Mesela örnek vereyim, eve öyle hiç girilmeyecek bir durum yok, lavabolar tuvalet filan temizdir temiz tutarım ama mutfak dolaplarımda parmak izleri, biyerlerde yağ bulaşmış kalmış filan onlar var mesela aspiratörde. Veya yere çay tozu dökülmüş onu hemen supurmemisim öyle duruyo günlerdir filan. İki tane de fazla odam var depo gibi yaptım ama artık depoyu da geçti baya her şey üst üste o odalarda. Kullandığım odaları öyle bok götürüyor gibi bir durum yok ama pırıl pırıl da değil hiçbir yer. Nolur "ben de öyleyim" deyin ya
Çalışıyorsanız haftada 2 destek alın. Belki o zaman istedoğiniz gibi olurOffff yani salonda yerde boş Trendyol poşetleri filan var kitaplar üst üste yığın gibi olmuş filan. Ben sadece kitap okuyup boş boş tvye bakmak istiyorum ya temizlik yapmak yasaklansın
Seni çok iyi anlıyorum ben de bekarken aynen senin gibiydim başkasının evine giderdim o düzen temizlik kendimi kötü hissettirirdi şimdi 2 cocugum oldu yerleri book götürüyor napim yapacak bisey yokYalnız yaşıyorum 37 yaşındayım memurum ve mesela arkadaslarimin evine gittiğimde o düzen o temizlik filan bana inanılmaz geliyor ya. Tamam çoğu düzenli temizlikçi alıyor ama ben tek yaşadığım için aslında gerek yok bence ben kendim de derli toplu ve temiz tutabilirim ama yapamıyorum yapmak da istemiyorum ev işi hiç. Aslında konu açma sebebim bana bir yol gösterilmesk değil, birkaçınız "aynen ben de öyleyim" dese kafaya takmayı bırakacağım. Mesela örnek vereyim, eve öyle hiç girilmeyecek bir durum yok, lavabolar tuvalet filan temizdir temiz tutarım ama mutfak dolaplarımda parmak izleri, biyerlerde yağ bulaşmış kalmış filan onlar var mesela aspiratörde. Veya yere çay tozu dökülmüş onu hemen supurmemisim öyle duruyo günlerdir filan. İki tane de fazla odam var depo gibi yaptım ama artık depoyu da geçti baya her şey üst üste o odalarda. Kullandığım odaları öyle bok götürüyor gibi bir durum yok ama pırıl pırıl da değil hiçbir yer. Nolur "ben de öyleyim" deyin ya
Ben de bekar yaşadım,Çok yoğun çalışan biriydim.Titiz değilim ama evin pis ve dağınık olması beni hep mutsuz eder,kötü bir enerjisi var .Haftada bir kez temizlik yapıyordum dip köşe,Evlenincede aynı şekilde devam etti.Psikologlarda dağınık ve kirli evin kötü enerji verdiğini söylüyor.Ben de ev işi yapmayı sevmem ama yapınca enerjim yükseliyor ve huzur veriyor.İşinizi kolaylaştıracak ürünler alın.Mesela ben mutfağa takıntılıyım hep hijyenik ve temiz olmalı ama sürekli silmek yoruyordu.buharlı temizlik makinesi aldım işimi kolaylaştırdı.Kafanıza takmayın ama huzur verici yönünü düşününYalnız yaşıyorum 37 yaşındayım memurum ve mesela arkadaslarimin evine gittiğimde o düzen o temizlik filan bana inanılmaz geliyor ya. Tamam çoğu düzenli temizlikçi alıyor ama ben tek yaşadığım için aslında gerek yok bence ben kendim de derli toplu ve temiz tutabilirim ama yapamıyorum yapmak da istemiyorum ev işi hiç. Aslında konu açma sebebim bana bir yol gösterilmesk değil, birkaçınız "aynen ben de öyleyim" dese kafaya takmayı bırakacağım. Mesela örnek vereyim, eve öyle hiç girilmeyecek bir durum yok, lavabolar tuvalet filan temizdir temiz tutarım ama mutfak dolaplarımda parmak izleri, biyerlerde yağ bulaşmış kalmış filan onlar var mesela aspiratörde. Veya yere çay tozu dökülmüş onu hemen supurmemisim öyle duruyo günlerdir filan. İki tane de fazla odam var depo gibi yaptım ama artık depoyu da geçti baya her şey üst üste o odalarda. Kullandığım odaları öyle bok götürüyor gibi bir durum yok ama pırıl pırıl da değil hiçbir yer. Nolur "ben de öyleyim" deyin ya
Ben giysilerimi bile kaybediyorum toka filan ne ki jcjdjfnçay mı döküldü hemen silerim ve ya bir yere yağ döküldüyse hemen makineye atarım asla bekletmem evim temizdir kedim var mecbur temiz olmak zorunda her yerde geziyor ama benim evim dağınııııkkkkkhiç düzenli değilim. her odadan küpelerim çıkar tokalarım kaybolur kemer arasam 2. gün bulurum gibi. düzelteyim derken hep bir yerlere tıktığım için tıktığım yeri unutuyorum falan
evime kimse gelsin istemiyorum kimse dolaplarıma bakmasın oturma odasında oturup gitsin put gibi
Tamamen aynı durumdayız, bu pislik değil bence ya sadece dağınıklık, zihnen de dağınıklıkHaklısınız sanırım ya sonuçta çöp yani değil mi. Şu an gözümün önünde Trendyol poşeti var, iade edip etmemekte kararsız kaldığım bir şey olduğu için faturayla birlikte yerde duruyo poşet. Ama yerde yani. Tam çöp de sayılmaz
Hahaha benim hayat felsefemden.. pek sevgili görümcemi hamile halimle karnım burnumda yeni evli diye yemeğe aldım. (Zorum neyse artık saflık herhalde) Pek muhterem görümcem (!) aa evinizin burası böyle burası şöyle perdeleri yıkamadınız mi gibi salak yorumlarda bulunup bi de konsol kapağındaki stopper ı aa çöp mü bu ne işi var diye burda çekmeye kalkıncaMisafirler neden böyle bişey söylüyor ki. Evde çocuk varsa dolapta camda parmak izi çok normal. Camın dışı da onlarla ne alaka. Hep derim evimi inceleyen evime gelmesin. Hoş sohbetime gelsinler
Size söylemiyorum ama nerdeyse 3. Ye denk gelince sizden alıntı yapmış oldum. Islak mendil bende acil durumlarda kullanıyorum ama temizlik için bu kadar öne çıkarılması beni çok rahatsız ediyor. Instagram influenserlari da sürekli bunların reklamını yapıyor. Doğada çok geç dönüşüyor.Yapamıyorsanız paranıza kıyıp yardımcı alın ve ev işlerini ona yaptırın.
Bu devirde ‘temizlik yapamıyorum’u anlamıyorum ben.
Çeşit çeşit süpürgeler var piyasada şarjlısından kendi kendine gezene kadar.
Büyük boy ıslak mendiller zaten cankurtaran.
Kusura bakmayın ama siz tembelsiniz.
Dağınık ve kirli bir ev sizin de enerjinizi düşürür, hiç bunu düşünmüyor musunuz?
BendeBen giysilerimi bile kaybediyorum toka filan ne ki jcjdjfn
Size söylemiyorum ama nerdeyse 3. Ye denk gelince sizden alıntı yapmış oldum. Islak mendil bende acil durumlarda kullanıyorum ama temizlik için bu kadar öne çıkarılması beni çok rahatsız ediyor. Instagram influenserlari da sürekli bunların reklamını yapıyor. Doğada çok geç dönüşüyor.
Temizlik için kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tabii acil misafir gelip bez yıkamaya vakit yoktur vs illaki kullanılacak. Ama rutin temizliklerde bile bezin yerini alması beni rahatsız ediyor. Bu konuda duyarlılık oluşması için yazmak istedim.
Bu konuda size katılıyorum.Size söylemiyorum ama nerdeyse 3. Ye denk gelince sizden alıntı yapmış oldum. Islak mendil bende acil durumlarda kullanıyorum ama temizlik için bu kadar öne çıkarılması beni çok rahatsız ediyor. Instagram influenserlari da sürekli bunların reklamını yapıyor. Doğada çok geç dönüşüyor.
Temizlik için kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tabii acil misafir gelip bez yıkamaya vakit yoktur vs illaki kullanılacak. Ama rutin temizliklerde bile bezin yerini alması beni rahatsız ediyor. Bu konuda duyarlılık oluşması için yazmak istedim.