Ben de 3 çocuk var. Biri 9 ikisi 3 yaşında. Çalışıyorum da. Çamaşır hemen her gün yıkanır kurutulur ve aynı gün katlayıp yerlestiririm. 3 süpürge var
elektirikli süpürge ile haftalık abla gelip dip bucak temizlik yapar dönüşümlü olarak bir hafta camlar, bir hafta dolap içi, bir hafta duvar, bir hafta depo şeklinde kullandığım kileri toplama vs gibi. Mesela yağ akmış dediniz ya, herkesin evinde akar ama altına ekmek alırken sardiklari kagitlardan koyuyorum ara ara değiştiriyorum. Dolap içlerinde örtüler var ara ara yıkanıyor. Bir yer kirlenince Dyson sarjli süpürgeyle hemen alıyorum. Her günde robot süpürge çocuklar uyuyunca dolanıyor. Her eşya olması gereken odaya çocuklar ilgilenmeyi bırakınca ya onlara ya kendim goturup koyarım. Her eşyanın yeri olunca yerinde olmayan şey dikkat çekiyor. Tek kişi düzen ve temizlik zor değil. Tlc de kirli evleri izleyin insanı temizliğe sevkediyor resmen
WC vs her akşam mutlaka temizlerim sleepy mendiller harika bunun için. Zor değil. Ama biraz iş istiyor tabi. Ben dağınık evde mutsuz agresif biri oluyorum ya. O çay yere dökülse anında supurulmezse başka yerlere en çok gidecek kirlerden mesela. O anında temizlenmeli... Referansin olmaya bilirim çünkü benim düzen takıntım var :))