- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 38
tabii kapalıydı.. Tek dal bitmeden ikincisini yakmak istemedim onun dumanı da yetti tüm odalara,hatta emin olamadım çook minik bir yaprak daha yaktım salona.10 dk sonra falanda açtım camları dışarı çıktım..
az atışmanızın sebebi tütsüden olabilir tabii ki.mesela bize de çok göz değiyor bir yere gidelim gelelim daha eve girmeden atışmaya başlıyoruz,evde yalnızken hiç birşey yok.. dün akşam da dediğim gibi bi muhabbet bi muhabbet,hatta hava çok sıcaktı kızdım en sonunda aa yeter ama terledim iyice dedim,galiba biraz üzdüm onu ama gerçekten bunaldım
Ben böyle şeylere inanmıyorum.
Evde olumsuz durumlar varsa ve dolayısıyla insanlar gerginse negatif enerji her yerdedir.
İstersen feng şui üstadını ev arkadaşı yap kendine huzur yoksa nafile :)
Evi sirkeyle nasil siliyorsunuz kizlar? Simdi evi supurdum. Sira vileda ve toz almada. Aciiiiil.
Evi sirkeyle nasil siliyorsunuz kizlar? Simdi evi supurdum. Sira vileda ve toz almada. Aciiiiil.
Canım dualar var Sevila da kendi yaptıklarını yazmış ama hani dua haricinde ne yapabiliriz onu paylaşıyoruz yoksa Allah kelamı elbette her işimizde varniye dua yok?? niye fengşuınin dediğini yapıyorumda Allah C.C dediğini nası felakı okumuyorum..taş tütsü fsa fiso. kafan rhatsa ev pozitif kafan bozuksa ev negatif. rabbine açılan elden daha huzur verecek bir şey yok kabul etsenizde etmesenizde..
niye dua yok?? niye fengşuınin dediğini yapıyorumda Allah C.C dediğini nası felakı okumuyorum..taş tütsü fsa fiso. kafan rhatsa ev pozitif kafan bozuksa ev negatif. rabbine açılan elden daha huzur verecek bir şey yok kabul etsenizde etmesenizde..
cam sil suyunun içine biraz sirke tozmak için...
vilada için kovaya biraz sirke ekliyorsunuz kolay gelsin
viledaya bir iki kapak dök.
Viledaya ayrica deterjan ekliyor muyuz? Tesekkurler.
Bir de kotu kokmuyor mu?
Viledaya ayrica deterjan ekliyor muyuz? Tesekkurler.
Bir de kotu kokmuyor mu?
:))) bu benim düşüncem ben konu sahibinin şahsına bişi demedim zaten. kendi düşüncem tercihimi yazdım.burada en faydalı olanın en işe yarayanın ne oldugna dair fikirler söylemiyormuyuz. benim de fikrim sirkeden gelecek hayrı rabbinde beklemektir.tam tersini düşüneninde kendi tercihidir
:))) bu benim düşüncem ben konu sahibinin şahsına bişi demedim zaten. kendi düşüncem tercihimi yazdım.burada en faydalı olanın en işe yarayanın ne oldugna dair fikirler söylemiyormuyuz. benim de fikrim sirkeden gelecek hayrı rabbinde beklemektir.tam tersini düşüneninde kendi tercihidir
canım zaten herşeyin Allahın dilemesiyle olduğunu biliyoruz.....
bu bölümde dini konudan bahsedilmediği için o konuya girilmedi...Ayrıca tabiki dua en büyük güç ama sebeplere de sarılmak lazım....öyleyse hasta olunca ilaç alma doktora gitme sadece dua et ne dersin.......
adaçayı için ve sirke için ve taşlar için söylenenler bilimsel olarak ispatlanmış...
sabit düşünceli olmayalım lütfen ya.....
Tabiki önce dua ve güzel dilekler....sonra da sebepler.......
farklı bir görüş olunca neden dayanamıyor insanlar :)) aSDJAKSDŞJLŞQ İYADESİDİR
farklı bir grüşle alakası yok hala anlamıyorsunuz.....
keşke biraz düşünseniz........
canım zaten herşeyin Allahın dilemesiyle olduğunu biliyoruz.....
bu bölümde dini konudan bahsedilmediği için o konuya girilmedi...Ayrıca tabiki dua en büyük güç ama sebeplere de sarılmak lazım....öyleyse hasta olunca ilaç alma doktora gitme sadece dua et ne dersin.......
adaçayı için ve sirke için ve taşlar için söylenenler bilimsel olarak ispatlanmış...
sabit düşünceli olmayalım lütfen ya.....
Tabiki önce dua ve güzel dilekler....sonra da sebepler(bilimsel gerçekler,çözümler).......
sabit fikirlilik taştan fayda beklemekse peki ben sabit fikirliyim.. siz aristokratsınız arkadaşım polemiğe gerek yok..