- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
cevaplar için teşekkürler kızlar
peki birşey daha soracağım taşların her iki tarafı da kapatılmamalı derken ? bileklik olarak kullanıyorum ben klipsli sonuçta ya da kolye olarak :26:
o kına keselerini nereden bulabilirim ki??? evde takı malzemeleri arasında tül parçaları vardı onlara koyabilirim kurdele de varlilycimmm eldiven kullan cnmmm yağçöz tarzı temizleyici kullanırken cilt için çok zararlı tüm haızrlıklarını yapmışsın eve gidince tüm ritüelleri yaparsın artık mutla faydasını göreceksin fesleğenin olduğu yere sivrisinekde gelmez cnmmm çok iyi yapmışsın
------------------------
liliycimm küçük kına keseleri var onlara lavanta doldurabilirsin cnm pratik oluyor
ayna hakkında kim sormuştuuu :44::44: eğer yatak odanızda ayna varsa yatağı görüyorsa ve değiştirme şansıznı yoks a hgeceleri üzerini siyah bir örtüyle kaptabilirsiniz kızlarrr
o kına keselerini nereden bulabilirim ki??? evde takı malzemeleri arasında tül parçaları vardı onlara koyabilirim kurdele de var
ya ayna evde değil iş yerinde - tam masamın karşısına monte edilmiş
o aynanın üstüne de bir lavanta kesesi hazırla as iyi gelir
o kına keselerini nereden bulabilirim ki??? evde takı malzemeleri arasında tül parçaları vardı onlara koyabilirim kurdele de var
ya ayna evde değil iş yerinde - tam masamın karşısına monte edilmiş
fena olmaz da ben kurumdaki erkeklerle iç içe çalışan tek bayanım şimdi burayı kız odasına çevirdin diye dalga geçerler yaa dillerinden kurtulamam ömrü billah
Kızlar şu an işteyim o yüzden eski sayfaları karıştırmaya üşeniyorum bilgisi olan bir zahmet diyebilir mi, şapı napıyoruz?
yazdıklarına bakarsak illa ki çarşıya bir daha gitmek şart.Küçük bir parça şap alınır,bir beze sarılır,elbisenin içine iğnelenir veya cepte taşınır
şimdi size neler yaptığımı paylaşayım kimse görmedi bilmiyor
bende öyleyim ama ufakcık bir kese kocaman değil asın bence fark bile etmezler çünkü erkekler kadınlar kadar ayrıntıcı değil
kağıt havlu rulosu var yanımda ondan bir yaprak alıp içine lavanta döktüm sonra kıvırıp zımbaladım kare bir bohça olduiki tane yaptım aynanın üst kısmı biraz geniş iki yanına sıkıştırdım tabii biraz attım gibi oldu zira yüksek boyum yetişmiyor
sonra bir parça şap da koydum hatta sesi geldi yere düştü sandım ama sanırım duvarla araya sıkıştı:44:
bir de küçük küllük gibi süslerimiz var onun içine de kaya tuzu döküp üstüne lavanta serpiştirip masama süs yapasım var sizce nasıl olur?
kağıt havlu rulosu var yanımda ondan bir yaprak alıp içine lavanta döktüm sonra kıvırıp zımbaladım kare bir bohça olduiki tane yaptım aynanın üst kısmı biraz geniş iki yanına sıkıştırdım tabii biraz attım gibi oldu zira yüksek boyum yetişmiyor
sonra bir parça şap da koydum hatta sesi geldi yere düştü sandım ama sanırım duvarla araya sıkıştı:44:
bir de küçük küllük gibi süslerimiz var onun içine de kaya tuzu döküp üstüne lavanta serpiştirip masama süs yapasım var sizce nasıl olur?
yazdıklarına bakarsak illa ki çarşıya bir daha gitmek şartneyse artık akşam iş çıkışı eve gider oradan tekrar çarşıya inerim napalım
ya da evdeki küçük kumaş parçalarını değerlendirirm
bu arada aynaya bir parça şap sıkıştırayım bari üst köşelere - peki değiştirmek lazım mı erir mi ne bileyim aklıma sonra ne yapacağım sorusu geliyor?
(dolabın içi lavanta koktu)
Bu arada kızlar birşey soracağım Sevila da tavsiyelerde bulunmuştu bu konuda ama aklıma birkaç şey geldi onu da danışayım size
Şimdi iş yerinde masamı çekme şansım yok hafif pencere arkamda gibi demiştim ya, bir de şu var ki masamın karşısında ayna var
pc karşısına oturduğum açıya göre bazen kendi yansımamı görüyorum bazen görmüyorum - acaba bu da negatif enerjiyi arttıran bir unsur mu?
Eğer öyleyse yapabilecek bir çare var mı zira ne masamın ne de aynanın yer değiştirme şansı yok, pc yerini değiştirsem pencere tam arkama gelecek, ayna da sabit...
Bir de ben bir kaseye tuz koysam buraya süs niyetiyle işe yarar mı? (haftada bir değiştiririm) Şap da aldım hangini kullansam?
Not : Kendimce düşündüm de bu masanın bir negatif enerjisi var nereden biliyorsun derseniz benden önceki arkadaş da buradayken depresifti ben de diğer masamda daha huzurluydum - tabii iş yükü de çok bu pozisyonun ama odanın yerleşimini düşününce acaba enerji akışıyla alakalı mıdır diye düşünmedim desem yalan olur
teşekkür ederim geçti sayılır cilt kendini yeniliyor kabuk bağlamış :) akşam deneyeyim belki bilmediğimden ürkütücü gelmiştir
canım hakkında ne hayırlıysa o olsun üzme tatlı canını iyi düşünelim iyi olsun
ah ah denizi çok severim ama bu sene kıyıda yürüyemedim ya yanarım yanarım ona yanarım millet her dk tatil resimlerini paylaşıyor ben izlemekle yetiniyorum
inşallah bakalımbence sakıncası yok güzel olur eline sağlık umarım güzel faydalarını görürsün
ay canım her dediğin birbirinden güzel - valla bizim burada hep erkekler olunca dillerinden kurtulmak zor bugun söylediklerini aylarca alay konusu yapabiliyorlar:18:Duymasın kimse aman erkeklerin dilinden kurtulmak zor olur..
Lilycim şap eriyormuş negatif enerjileri emdikçe.
Acaba masayı da sirkeli su ile mi silsen ?
Öyle Lilycim bakalım kısmet artık ..
arkadaşlar bişey sorcam bu adaçayını tütsü yaparken kapıları açacakmıyız yoksa heryer kapalımı olacak :44::44: belki yazmışsınızdır ama göremedim..
inşallah bakalımilk adımı attık deneyip göreceğiz
ay canım her dediğin birbirinden güzel - valla bizim burada hep erkekler olunca dillerinden kurtulmak zor bugun söylediklerini aylarca alay konusu yapabiliyorlar:18:
şap eriyorsa belki erimiştir bile şak diye sanki yere düşmüş gibi bir ses çıktı herkes gidince mesai sonunda bakarım nerede takılı kalmış şimdi sandalye üstüne çıkamayacağım
sirkeli su güzel fkir de iş yerinde nereden bulacağım ki?:44:
yarın evden sirkeli suda ıslanmış bez mi getirsem acep?
ilk yaparken her yer kapalı olacak 15 dakika öyle beklenecek sonra her yer açılacak havandırılacak
tamam canım tşkler. bu aralar çok negatif enerji var evde bende yapayım
su şişesine koyayım en iyisi kimse fark etmez bile dolabıma koyarım aklıma geldikçe silerim artıkufk bir şişeye sirke koyun iş yerinde cam sıl yok muonun içine ilave edebilirsiniz
kolay gelsin yayvan bir ufak tavada yapın yapraklar zor alev alıyor bittikçe yaprakları yakarsınız hemen hepsini alev almasını bekleyince olmuyor