- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Soruma cevap vermediniz siz baya biliyosunuz bu işleri? Özellikle kendiniz uygulayıp faydasıbı gördüğünüz şeyler var mı?
Üst mesajımda yazmıştım,arada kaynadı :
Sevila,benim özel yaptığım birşey yok aslında.Şu evdeki fazlalıklar meselesini duyduktan sonra evde kökten bir ayıklama yapmıştım.Gerçekten rahatladım.
Evde sevmediğim veya kullanmadığım birşey bulundurmamaya dikkat ediyorum.
Şişe deyince aklıma geldi.Evde kırık,hasarlı birşey bulundurmamaya çalışıyorum.Hani vazo kırılmıştır,yapıştırılır filan.İşte onu sevmem.
Bir ara ciddi ciddi bagua aynası almayı düşünmüştüm,Sonra baktım bildiğin ayna,adı bagua olunca beş katına satılıyor.Yurtdışı kargosuyla beraber servet ediyor:)
Kitaplarda yazan herşeyi uygulamaya maalesef imkan yok.Mesela yönler veya odaların yerleşimine dikkat etmemiz için kendi müstakil evimizi yapmamız gerekiyor.
Bir süre manyetik alan açısından elektrikli eşyaları fişte tutmamaya,yatakodasında bulundurmamaya çalıştım ama başaramadım.
Zaten başlı başına tv var yatakodasında.
Ben Feng Shui den sonra renk enerjilerine geçiş yapmıştım,tavsiye ederim,o da çok olumlu.
Taşlarla da ilgilendim ama bize uzakdoğudan gelen taşların çoğu gerçek değilmiş.
Bir de arındırma meselesi yüzünden hevesim kaçtı.Yine de yüzükte filan severim doğal taşları.